Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün öyle katı savunma yapmadılar be

Bakma fiziksel üstünlükleri sayesinde ve alışkanlıklarıyla bazı işler yaptılar. Sonuç 1-1. Hatta neredeyse koyuyorduk çocuğu son dakikada.

Koskoca maç ulan nasıl atamadılar bunu dediğimiz pozisyonları yok dikkatlice bi düşünürsen.

Eyvallah hızlı oynadılar tek toplar vs ama hiçbir iş yapamadılar bence bitiricilik anlamında. Aynı zamanda Simione övücülere söyleyeyim, maç başlığına yazdım, Griezman değişikliği ile maçı verdi. @Can Erden seninle konuştuk ya hatta renktaş o esnada, bizimkiler yerden savunmayı yapardı problem Sörloth şerefsizinin fiziksel gücüne karşılık vermekti.

İstifa da bi hizmettir.

Atletico gibi fiziksel gücü cok yüksek olan bir takima karsi bence ayni sekilde karsilik verdik

Kazanmak icin sans önümüze geldi ama olmadi

Kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin böyle maclarda

Iyi is cikardi hoca bravo

Atleticonun oyununu bizim oyuna bin kere tercih ederim, adamlar göze hos sakin akili dolu futbol oynuyor, öyle rahatlarki elini.kolunu salaya sallaya icabinda ceza sahamiza girebiliyorlardi.

Iste TD farki ,Adam heralde 15 yildir ayni takimi calistitiyor, okan bizde 15 yil kalsa hala ayni futbolu izlerdik.umarim bu tarz futbolu oynatan bir hoca gelirde Super Ligi kazanmak icin bu kadar para harcanmamasina gerek olmadigini gösterir.herkese.

Bakma fiziksel üstünlükleri sayesinde ve alışkanlıklarıyla bazı işler yaptılar. Sonuç 1-1. Hatta neredeyse koyuyorduk çocuğu son dakikada.

Koskoca maç ulan nasıl atamadılar bunu dediğimiz pozisyonları yok dikkatlice bi düşünürsen.

Eyvallah hızlı oynadılar tek toplar vs ama hiçbir iş yapamadılar bence bitiricilik anlamında. Aynı zamanda Simione övücülere söyleyeyim, maç başlığına yazdım, Griezman değişikliği ile maçı verdi. @Can Erden seninle konuştuk ya hatta renktaş o esnada, bizimkiler yerden savunmayı yapardı problem Sörloth şerefsizinin fiziksel gücüne karşılık vermekti.
Net pozisyonlar konusunda katılıyorum. Kurdukları baskı hava civaydı.

Okuduğunu anlayabiliyon mu acep
Valla ben anlıyorum da sen anlıyor musun onu bilemiyorum... Ben sana eren jakobs dan iyi oyuncu demiyorum. Sen hala bunu anlamıyorsun... valla sadricim bugün sana eyyamcılık yaptırmam... havam da yerinde Avrupa nın en çok koşan en sistemli takımlarından birinden puan alıp üst tura çıkmışız. Biraz sessiz ol da mutluluğumuzu yaşayalım...

Simione bence ikinci yari "ulan sane osi var, basima kaza gelmesin" dedi bir noktada. Oyle olunca sorlothun top tutmasi cikinca denklemden bir tik hucumlarinbatirdi.

Okan hoca bunu hic yapamiyor mesela.

Simione bence ikinci yari "ulan sane osi var, basima kaza gelmesin" dedi bir noktada. Oyle olunca sorlothun top tutmasi cikinca denklemden bir tik hucumlarinbatirdi.

Simione gereksiz bir hamle yaptı bana göre 3'lü savunmaya dönerek çünkü orta saha değildi ki mesele maçta. Oyun kanatlardan dönüyordu. 3'lüye dönünce kanadı tek oyuncuya düşürdü yani -kağıt üzerinde- ondan sonra zaten dikkat ettiysen A. Madrid'in etkisi düştü.

Allahtan çıkardı Sörloth hayvanını

Yoksa o son 20 dakikadaki doldur boşaltlarda büyük sıkıntı çıkarırdı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben anlıyorum da sen anlıyor musun onu bilemiyorum... Ben sana eren jakobs dan iyi oyuncu demiyorum. Sen hala bunu anlamıyorsun... valla sadricim bugün sana eyyamcılık yaptırmam... havam da yerinde Avrupa nın en çok koşan en sistemli takımlarından birinden puan alıp üst tura çıkmışız. Biraz sessiz ol da mutluluğumuzu yaşayalım...
Transferleri bekliyorum artık. Ayağı tahta dolu takım. İyi bir golcü 10 ve gole yakin sol kanat net lazim

Simione gereksiz bir hamle yaptı bana göre 3'lü savunmaya dönerek çünkü orta saha değildi ki mesele maçta. Oyun kanatlardan dönüyordu. 3'lüye dönünce kanadı tek oyuncuya düşürdü yani -kağıt üzerinde- ondan sonra zaten dikkat ettiysen A. Madrid'in etkisi düştü.
İste kalablik ceza sahasina top kesmek yerine yerden kisa pas arayadak delerim dedi ama etkisiz kaldilar acikcasi.

Ben o saranin girdigi 10 dk haricinde takimi etkili bulmadim . Son pozisyin osimhen ekstrasi. Sara gene iyi orayi sezip kosusunu atti, bitiremedi ayrida..

Bugün Simeone kendisine yardım etti, Sorloth oyunda kalsa daha büyük tehlikeydi, tüm savunmacıları paralize ediyordu, o çıkınca stoperler rahatladılar, hatta bir 5 dakika falan baya afallattık herifleri. Sonra gene ortada sıçana döndü oyun, karşılık veremedik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferleri bekliyorum artık. Ayağı tahta dolu takım. İyi bir golcü 10 ve gole yakin sol kanat net lazim

İşte Lang vs bilmiyorum kim artık ama bu takıma skor yapacak, tabela yapacak oyuncu lazım. Ama Barış'ı kesmek anlamına da gelmiyor bu. Mesela Barış o fiziksel mücadeleyle hayvan gibi oynadı ama bitti 70. dakika.

En azından son 20 dk tabela yapabilecek bir oyuncu sahaya atabilmemiz lazım.

İste kalablik ceza sahasina top kesmek yerine yerden kisa pas arayadak delerim dedi ama etkisiz kaldilar acikcasi.

Ben o saranin girdigi 10 dk haricinde takimi etkili bulmadim . Son pozisyin osimhen ekstrasi. Sara gene iyi orayi sezip kosusunu atti, bitiremedi ayrida..

Bence biz araya atılan paslarda iyiyiz savunma anlamında. Çünkü Torrik ve Lemina formdaysa çok iyi kapatıyor. Bizim en büyük problemimiz havadan çapraza atılan hava topları.

Kraldan çok kralcı olmak gerçekten insanın psikolojisine işleyen bir şey. Kötü yöneten insanlrın arkasında duran “muhafazakar” kişilere bakın genellikle her alanda düşünceleri aynı oluyor.

İşte Lang vs bilmiyorum kim artık ama bu takıma skor yapacak, tabela yapacak oyuncu lazım. Ama Barış'ı kesmek anlamına da gelmiyor bu. Mesela Barış o fiziksel mücadeleyle hayvan gibi oynadı ama bitti 70. dakika.

En azından son 20 dk tabela yapabilecek bir oyuncu sahaya atabilmemiz lazım.
Kesilsin abi barış sahnede kesilebilir arada yunusta. 10 no net lazim. Ben orta sahaya güçlü defansi iyi adamda alırım. Magassa benim için uygun. Orta sahayı tuttuk mu becerikli 10 no bulduk mu takım 2 level atlar.

Barış bugün delirtti beni ki en sevdiğim herifti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt