Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa hususunda, yatirimin harcamanin karsiligini gormemiz gereken yerde hocayi hirsli gormuyorum.okan buruk meselesi bu kadar karmaşık bir mesele değil aslında
ligi kazanmak oyuncu idaresi vb ile yetineceksek adama hiç dokunmaya gerek yok böyle devam
ama korkunç harcamalarımızın karşılığında karabağ ile aynı puan almaktan fazlasını, orta ve alt sınıf takımlara ezilmekten fazlasını hedefleyeceksek o zaman emery, klopp vb. adamlar gibi üst düzey isimlerle devam etmemiz gerekir
rastgele kendisini gönderip tedesco modeli filan adam getirirsek kesinlikle dağılırız
bizim medyamız, taraftar gruplarımız filan barındırmazlar da oyuncular da kısa yolsa öyle bir adamı az fazla antrenman yaptırsa yerler
Hocanda bizi kandırdı tren oldukDursun transferde maliyetten kaçmayacağız ayağına hocamı da kandırmış.
Bu adam çok büyük adam.
renktaş erkeklere niye usulca sokuluyorsun sen?Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe, sırf sana benziyor diye usulca sokulup "istifa" dedim
Dikkat çekiyorsunDün gece hiç tanımadığım bir erkeğe, sırf sana benziyor diye usulca sokulup "istifa" dedim
Okan hocamın müritleri tarafından tehdit ediliyorum. O yüzden usulca sokulup istifa diyebiliyorumrenktaş erkeklere niye usulca sokuluyorsun sen?
hocamın pompa konusunda dünya markası olduğunu hatırlatmak isterim. usulca kendisine sokulma benceOkan hocamın müritleri tarafından tehdit ediliyorum. O yüzden usulca sokulup istifa diyebiliyorum
Juventus’u geçersek hakkını teslim edeceğiz hocanın.Bu kadar tartışılan bir isim icin ispat maçları juventus olacaktir. 4 senede ne kadar sey öğrenebilmis göreceğiz! Benim umudum fazla yok ama kadro kalitemiz juventus la mücadele edebilir. O zaman devreye teknik ekip becerisi girer. Görelim bakalim okan efendi ne yapacaksin?
Marsilya, PSV, Athletic Bilbao, Napoli, Eintracht Frankfurt, Villareal gibi kadro degeri benzer (bir tik alt ya da ust) kulupler cikamazken biz ilk 24'e kaldik (Noa Lang ve Asprilla transferleri takimin market degerinden dusuldu). Kaldi ki 287M EUR degerindeki kadroda Osimhen (75M EUR) oldugunu unutmamak gerekir. Bununla beraber FK Bodø/Glimt, Qarabağ FK, Olympiacos Piraeus, Club Brugge gibi kardo degeri dusuk olan kuluplerin de basarili oldugunu ve ilk 24'e kaldiklarini gorduk.
Bence bu sene Okan hocam kismen basariliydi. Kadroyu genis tutmamak kendi hatasiydi ve bununla yuzlesdi.
Hedef ilk 24'e kalmakti, bundan sonra Juventus'u gecerse ekstra yapacak ve kendisine ovguler gelecek. Gecen senelerde yasanan AZ Alkmaar, Sparta Prag maclarindan sonra herkesin gozu Juventus maclarinda olacak, insallah turu gecen taraf biz oluruz.
Kadrodaki eksik yerlerin raporunu vermek, kadro muhendisligi yapmak Okan hocanin isi ve gecen sene ve bu sene derinlik konusunda sinifta kaldi.
-Okan hoca bu takima sinif atlatabilecek oyunu ne zaman oynatacak? Avrupa'da dogru transferler ile nereye kadar gidecek? Oyunu dogru okuyup dogru zamanda dogru degisiklikler yapiyor mu?
-Okan hocayi sezon sonu yolladiktan sonra yerine gelecek kisi kim olacak? Dikis tutturabilecek mi? Basarili olabilecek mi? Transfer konusunda zorlayacak mi?
Bu sorularin cevabini verecek kisi kim?
Neden istesin ? İşin bilincinde olup sorumluluk sahibi biri ekibe gelip, sonra biz neden çalışmıyoruz ve bu kadar tatil yapıyoruz diye işi kurcalar ise tüm dengeleri bozulur. Yerinde ben olsam bende istemem bu rahat ortamda.Ekibine Dünya çapında yeni antrenörler katmalı
Takıma transfer isteyip ekibine istememesi bana saçma geliyor
Takımın taktik ve fiziksel olarak gelişmesi için büyük takımlar ne yapıyorsa aynısını yapmalıyız