Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sabahın şu saatinde şu foruma mesaj atıyorsak Galatasaray aşkımızdan. Yoksa bayılmıyorum sizin kaslı vücudunuza, sixpacklerinize ve yakışıklı yüzlerinize.

Okan hocayla ilgili düşüncelerimin olumlu olduğunu, kendisinin takımda kalmasını istediğimi zaten söylüyorum, biliyorsunuz. Bu kendisinin eksiklerinin olmadığını göstermiyor. Bunu da sabaha kadar konuşuruz zaten.

ANCAK, mevcut yönetimin Erden Timur ve Okan Buruk olmasaydı 2. kez seçildiği şu dönemde Galatasaray'ı berbat bir hale sokacağı çok bariz. 3 sene üst üste gelen şampiyonluk yönetimin beceriksizliğine rağmen gelmiştir.

Bu sürecin sonunda ÖNCE yönetim gitmelidir. Yerine gelecek yönetim ise hoca konusunda karar vermelidir. Okan hocayla konuşup anlaşıp devam etme kararı alırsa da hay hay, yolları ayırma kararı alırsa da hay hay.

Ancak Okan hoca gittiği an bu yönetimin yerine getireceği aptal herif kim olursa artık şimdiden söylüyorum, bize bu günleri de mumla aratır.

Diyeceksiniz ki yönetim zaten gidecek. Ben de diyorum ki, bu işler hiç belli olmaz. Var mı gideceğinin garantisi?

okan buruk meselesi bu kadar karmaşık bir mesele değil aslında

ligi kazanmak oyuncu idaresi vb ile yetineceksek adama hiç dokunmaya gerek yok böyle devam

ama korkunç harcamalarımızın karşılığında karabağ ile aynı puan almaktan fazlasını, orta ve alt sınıf takımlara ezilmekten fazlasını hedefleyeceksek o zaman emery, klopp vb. adamlar gibi üst düzey isimlerle devam etmemiz gerekir

rastgele kendisini gönderip tedesco modeli filan adam getirirsek kesinlikle dağılırız

bizim medyamız, taraftar gruplarımız filan barındırmazlar da oyuncular da kısa yolsa öyle bir adamı az fazla antrenman yaptırsa yerler
Avrupa hususunda, yatirimin harcamanin karsiligini gormemiz gereken yerde hocayi hirsli gormuyorum.

Okan hocanin avrupa olayi ve log sampiyonlugu kredi karti ile kredi karti borcu kapatmaya benziyor biraz.(Garip benzetme ama sabah sabah o geldi aklima).

Avrupada duzenli disiplinli bir oyun yerine ligde yaptigimizi daha cok eforla yapmaya calisiyoruz. Cesitlenmeli , kulube zenginlesmeli vs.

Bu adam çok büyük adam.
images (28).webp

Bu kadar tartışılan bir isim icin ispat maçları juventus olacaktir. 4 senede ne kadar sey öğrenebilmis göreceğiz! Benim umudum fazla yok ama kadro kalitemiz juventus la mücadele edebilir. O zaman devreye teknik ekip becerisi girer. Görelim bakalim okan efendi ne yapacaksin?

Bu kadar tartışılan bir isim icin ispat maçları juventus olacaktir. 4 senede ne kadar sey öğrenebilmis göreceğiz! Benim umudum fazla yok ama kadro kalitemiz juventus la mücadele edebilir. O zaman devreye teknik ekip becerisi girer. Görelim bakalim okan efendi ne yapacaksin?
Juventus’u geçersek hakkını teslim edeceğiz hocanın.

bu sene avrupada ne başarılı ne başarısız

çizilen başarı resminin altı boş

juveyi geçerse net başarılıdır ama

Marsilya, PSV, Athletic Bilbao, Napoli, Eintracht Frankfurt, Villareal gibi kadro degeri benzer (bir tik alt ya da ust) kulupler cikamazken biz ilk 24'e kaldik (Noa Lang ve Asprilla transferleri takimin market degerinden dusuldu). Kaldi ki 287M EUR degerindeki kadroda Osimhen (75M EUR) oldugunu unutmamak gerekir. Bununla beraber FK Bodø/Glimt, Qarabağ FK, Olympiacos Piraeus, Club Brugge gibi kardo degeri dusuk olan kuluplerin de basarili oldugunu ve ilk 24'e kaldiklarini gorduk.

Bence bu sene Okan hocam kismen basariliydi. Kadroyu genis tutmamak kendi hatasiydi ve bununla yuzlesdi.

Hedef ilk 24'e kalmakti, bundan sonra Juventus'u gecerse ekstra yapacak ve kendisine ovguler gelecek. Gecen senelerde yasanan AZ Alkmaar, Sparta Prag maclarindan sonra herkesin gozu Juventus maclarinda olacak, insallah turu gecen taraf biz oluruz.

Kadrodaki eksik yerlerin raporunu vermek, kadro muhendisligi yapmak Okan hocanin isi ve gecen sene ve bu sene derinlik konusunda sinifta kaldi.

-Okan hoca bu takima sinif atlatabilecek oyunu ne zaman oynatacak? Avrupa'da dogru transferler ile nereye kadar gidecek? Oyunu dogru okuyup dogru zamanda dogru degisiklikler yapiyor mu?

-Okan hocayi sezon sonu yolladiktan sonra yerine gelecek kisi kim olacak? Dikis tutturabilecek mi? Basarili olabilecek mi? Transfer konusunda zorlayacak mi?

Bu sorularin cevabini verecek kisi kim?

Marsilya, PSV, Athletic Bilbao, Napoli, Eintracht Frankfurt, Villareal gibi kadro degeri benzer (bir tik alt ya da ust) kulupler cikamazken biz ilk 24'e kaldik (Noa Lang ve Asprilla transferleri takimin market degerinden dusuldu). Kaldi ki 287M EUR degerindeki kadroda Osimhen (75M EUR) oldugunu unutmamak gerekir. Bununla beraber FK Bodø/Glimt, Qarabağ FK, Olympiacos Piraeus, Club Brugge gibi kardo degeri dusuk olan kuluplerin de basarili oldugunu ve ilk 24'e kaldiklarini gorduk.

Bence bu sene Okan hocam kismen basariliydi. Kadroyu genis tutmamak kendi hatasiydi ve bununla yuzlesdi.

Hedef ilk 24'e kalmakti, bundan sonra Juventus'u gecerse ekstra yapacak ve kendisine ovguler gelecek. Gecen senelerde yasanan AZ Alkmaar, Sparta Prag maclarindan sonra herkesin gozu Juventus maclarinda olacak, insallah turu gecen taraf biz oluruz.

Kadrodaki eksik yerlerin raporunu vermek, kadro muhendisligi yapmak Okan hocanin isi ve gecen sene ve bu sene derinlik konusunda sinifta kaldi.

-Okan hoca bu takima sinif atlatabilecek oyunu ne zaman oynatacak? Avrupa'da dogru transferler ile nereye kadar gidecek? Oyunu dogru okuyup dogru zamanda dogru degisiklikler yapiyor mu?

-Okan hocayi sezon sonu yolladiktan sonra yerine gelecek kisi kim olacak? Dikis tutturabilecek mi? Basarili olabilecek mi? Transfer konusunda zorlayacak mi?

Bu sorularin cevabini verecek kisi kim?

Zaman. Bu soruların cevabını sadece zaman verir.

Qarabağ TD'si neredeyse 20 senedir takımın başında. Geçen sene berbat bir performans ama ondan önceki sene yine iyiler. Bu sene ise tarihi bir başarı elde ettiler, sadece şapka çıkartmak lazım.

Olaylara bir de şu açıdan bakalım o halde, yanılmıyorsam geçen senenin finalisti 2 takım + 20 senedir Simione'nin çalıştırdığı ATM ile aynı klasmanda bitirdik. Yani play off oynayacağız.

Velhasıl amaç Okan hocayı savunmak veya savunmamak değil. Mesele olan biteni yorumlarken hangi pencereden baktığımız. Sadece olumluya ya da olumsuza bakarsak körleşiriz.

Ekibine Dünya çapında yeni antrenörler katmalı

Takıma transfer isteyip ekibine istememesi bana saçma geliyor

Takımın taktik ve fiziksel olarak gelişmesi için büyük takımlar ne yapıyorsa aynısını yapmalıyız

Ekibine Dünya çapında yeni antrenörler katmalı

Takıma transfer isteyip ekibine istememesi bana saçma geliyor

Takımın taktik ve fiziksel olarak gelişmesi için büyük takımlar ne yapıyorsa aynısını yapmalıyız
Neden istesin ? İşin bilincinde olup sorumluluk sahibi biri ekibe gelip, sonra biz neden çalışmıyoruz ve bu kadar tatil yapıyoruz diye işi kurcalar ise tüm dengeleri bozulur. Yerinde ben olsam bende istemem bu rahat ortamda.

Terimle cok kotu ayrıldık,umarim okan hocayla guzel bir veda yaşarız mayıs ayında o yüzden ligde şampiyonluk icin elinden gelen herseyi yapmalı ki o yuzden avrupada elenmeliyiz mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt