Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.050
- 13.895
- 2.828
Beyler durduk yere kimseden nefret etmeyin. Hele size zararı olmayan birinden hiç.
Nefret çok kötü bir kelime.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam o neyse de 3 şampiyonluğa rağmen nefret etmeyi anlamadım. Keşke şampiyon olmasa mıydı denmek isteniyor?Beyler durduk yere kimseden nefret etmeyin. Hele size zararı olmayan birinden hiç.
Evet herkes eleştirebilir ama nefret ayrı birşey. Öyle yada böyle eksikleri cok ama kötü bir insan değil ve Galatasaraylı. Eleştirin arkadaşlar ama hakaret nefret tarzı şeyler ne Fatih hocama nede Okan hocama kabul edilemez. Maalesef bazı arkadaşlar ne dediğini bilmeden yazıyo. Bende eleştiriyorum ama hakaret ve nefret bunlar olmamalı en nihayetinde Galatasaray teknik direktörü bu adam. Bu kadarını hak etmiyo..
Beyler durduk yere kimseden nefret etmeyin. Hele size zararı olmayan birinden hiç.
Başkanım.Evet herkes eleştirebilir ama nefret ayrı birşey. Öyle yada böyle eksikleri cok ama kötü bir insan değil ve Galatasaraylı. Eleştirin arkadaşlar ama hakaret nefret tarzı şeyler ne Fatih hocama nede Okan hocama kabul edilemez. Maalesef bazı arkadaşlar ne dediğini bilmeden yazıyo. Bende eleştiriyorum ama hakaret ve nefret bunlar olmamalı en nihayetinde Galatasaray teknik direktörü bu adam. Bu kadarını hak etmiyo..
Iki gündür diyorum bu adam solda jakobs-eren oynatir