Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmayan yönetim gidene kadar seni istifaya davet etmeyi bırakıyorum

Evet herkes eleştirebilir ama nefret ayrı birşey. Öyle yada böyle eksikleri cok ama kötü bir insan değil ve Galatasaraylı. Eleştirin arkadaşlar ama hakaret nefret tarzı şeyler ne Fatih hocama nede Okan hocama kabul edilemez. Maalesef bazı arkadaşlar ne dediğini bilmeden yazıyo. Bende eleştiriyorum ama hakaret ve nefret bunlar olmamalı en nihayetinde Galatasaray teknik direktörü bu adam. Bu kadarını hak etmiyo..

Evet herkes eleştirebilir ama nefret ayrı birşey. Öyle yada böyle eksikleri cok ama kötü bir insan değil ve Galatasaraylı. Eleştirin arkadaşlar ama hakaret nefret tarzı şeyler ne Fatih hocama nede Okan hocama kabul edilemez. Maalesef bazı arkadaşlar ne dediğini bilmeden yazıyo. Bende eleştiriyorum ama hakaret ve nefret bunlar olmamalı en nihayetinde Galatasaray teknik direktörü bu adam. Bu kadarını hak etmiyo..
images (4) (5).webp

Futbolcu sahada sekiyo, pasamiz kenarda oyuncu isitcak 10dk sonra ustune yardimcisi saha kenarinda bi tahtada talimat vercek 5dk, sonra oyun durmasi beklencek vesarire. Forumda halen savunanlari kaldimi merak ediyorum.

Başkanım.

Bazi soylenenlere gore hem başkan hem tavukcuyla kopruleri atmış olan hocamız .

Sane, Son maçta sol beke bile Barış’tan çok yardıma gelmişti. İleride yaratıcı olarak kullanacağımız adama bek kovalatıyoruz. Osimhen gibi ileride patlayıcılığını kullanacağımız adamı güreşçi gibi iki stoper ile güreştiriyoruz. İlkay gibi ceza sahasında avcılık yaptıracağımız adama orta saha kovalatıyoruz.

Neden? Çünkü this is OkanBall…

Defans dediğin Davinson, Boey gibi hayvansı olacak. Orta saha dediğin Torreira, Lemina gibi hayvansı olacak. Forvet dediğin Osimhen, Barış gibi hayvansı olacak. Nelsson, Angelino, Franky gibi hayvansı olmayan geri oyuncuları topçu falan değil bitik. İlkay, Sara, Yunus gibi orta alan oyuncuları bitik. Icardi, Morata gibi hücum oyuncuları bitik. Çünkü 11 tane güreşçi lazım bizim takıma. Rakip ile 90 dakika didişip ekmeğini taştan çıkaracak topçular lazım.

Akıcı bir oyun, organize bir atak, çizilmiş bir hücum seti mi? O da ne…

Yazık bu takımın potansiyeline yazık. Sane, Osimhen, Icardi, Barış, Lang, Yunus, İlkay… Bu hücum hattı Juventus’ta yok. Gerçekten yazık..

Yarın yine dert keder izletecek, canım sıkılıyor şimdiden.

At Osimhen'e.

Herkes dökülüyor nerdeyse bu sene. İnanılmaz formsuz herkes. Takım oyunu diye bişey yok. Maçlarda aşırı kısır oynuyoruz. Dinamizm tempo yok. Ulan bu nasıl bir goldü çalışılmış dediğimiz 1 tane gol yok. Vallahi anlamıyorum bi sıkıntı var iyice ayyuka çıktı.

şu kadroya lang girmeyecekse boşuna durma o koltukta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt