Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.744
- 90.392
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahminim 2 marttaki kupa maçında maçın gidişatına göre son 15-20 dakika süre verecek.Hocam benim nagaya ligde ilk dklarini kaçıncı hafta verecek meraktan öldük
Bitmiyor be düşmanları. Bütün maç ortada yoksunuz yenince aynı şeyler hep. Hocanın düşmanları bla bla bla.Düşmanlarına koya koya bir hal aldı. Siz kudurmaya o koymaya devam edecek.
Çabuk istifa.
Osimhen çıkacaksa icardi mantıklı da, osimhenin sahada olduğu senaryoda şu yaptığının açıklayabilir hali yok. Sonra oyuncuların bazı duyguları kırılınca suçlu onlar oluyor.Ya cidden allah aşkına icardi ilkay gireceğine 15 dk niye nhagayı almaz bi insan oyuna
FB maçında hakem bildiğin doğradı bizi usta. Galatasaraylılar olarak bu gerçeği unutmamalıyız.Adamın elinde şampiyonlar ligi kadrosu var. Bırakta yapsın bu kadarını. FB maçıni neden verdi onu konuşalım mesela..
Kupa maçından bahsediyorumFB maçında hakem bildiğin doğradı bizi usta. Galatasaraylılar olarak bu gerçeği unutmamalıyız.
O maç eksik çoktu usta, şanssızlık oldu.Kupa maçından bahsediyorum
Gece kulübü işlerini bırakıp kendini futbola verirse morali düzelir. 50 yaşıda adam çıtır avına çıkar gibi sürekli magazin haberlerindeAdamın morali bir şeylere bozuk usta. Siyaset işin içine girmiş belli.
Zaten hep verdiği 3-5 maçı konuşalım... aldığı hiçbir maçı konuşmayalım...Adamın elinde şampiyonlar ligi kadrosu var. Bırakta yapsın bu kadarını. FB maçıni neden verdi onu konuşalım mesela..
Azgın adam usta, onu iyi anlıyorum. Yine de daha kaliteli mekanlarda takılması iyi olurdu.Gece kulübü işlerini bırakıp kendini futbola verirse morali düzelir. 50 yaşıda adam çıtır avına çıkar gibi sürekli magazin haberlerinde
3 sene şampiyon olmuş dördüncüye giden takımın hocası olsan yönetim saha içi saha dışı yeterli destek vermese,taraftarın hala yetersiz görse bundan farklı olmazsın.Bahsettiğin oyunlar cabası.Adamın morali bir şeylere bozuk usta. Siyaset işin içine girmiş belli.
Doğru diyorsun usta. Bu sene bence ne olursa olsun bırakmalı.3 sene şampiyon olmuş dördüncüye giden takımın hocası olsan yönetim saha içi saha dışı yeterli destek vermese,taraftarın hala yetersiz görse bundan farklı olmazsın.Bahsettiğin oyunlar cabası.