Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gündür tüm FB Troll tayfası partiyi ve görüntüleri konuşuyor.

Icardi, Torreira ve Günay’ı konuşuyor. B.k var değil mi bu kadar önemli bir fikstür döneminde açık alanda eğlence yapıyorsunuz? Ya yine eğlenin ama kapalı kapılar ardında eğlenin ya. 50 tane görüntü olmayıversin. Azıcık ağırlığını koy be adam

Oyuncu değişikliği konusunda maalesef ligin en kötüsü ve inat ediyor bu konuda ,sahada oyuncu ölmediği sürece 75ten once değişiklik yapmıyor o yuzden nhaga gibi gençlerin 10 dkdan fazla sure bulması cok zor

2.sınıf hoca dediği Tudor totnımın başında
Okan denen hoca gsden başka yere gidemiyor
Acı var mı acı
Deme öyle serie a dan teklifler yagiyormus göya:)) öyle diyorlardi geçen senelerde. İmparator fatih terim sandılar herhalde (son senesindeki pas oyunu sevdasindan gitsin diyordum bu arada). Şu tugberk denen yardımcı hoca ileride serie a yapar ama okan b'u almazlar.

Deme öyle serie a dan teklifler yagiyormus göya:)) öyle diyorlardi geçen senelerde. İmparator fatih terim sandılar herhalde (son senesindeki pas oyunu sevdasindan gitsin diyordum bu arada). Şu tugberk denen yardımcı hoca ileride serie a yapar ama okan b'u almazlar.
Adam şanslı hocam bir kere bide yapı falan da destekçisi oldu

Okan hocamın fanları tarafından tehdit telefonları almaya başlayacaksın. Bir kaç dakika içinde buradalar

Korkuyorsan yapma
Yapıyorsan korkma dostum
IMG_7445.webp

Sizin hayallerinizin bittiği yerde hocamın gerçekleri başlar

OB: Salladığın dildo kaç santimdi?
MI: 30 santim.
OB: 10 santime bir gol bekliyorum senden.
MI: Atarım hocam.

OB & Icardi show izleyeceğiz.

:love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt