Allah tan başakşehir ile de şampiyon olmuş da kendini temize çıkarmışTeknik bilmez, taktik bilmez.
Kadronun ekmegini yiyor işte
Gitsin çemişgezeksporu sampiyon yapsın da görelim. Öyle osimhenle icardiyle mertensle oynamaya benzemez

Allah tan başakşehir ile de şampiyon olmuş da kendini temize çıkarmışTeknik bilmez, taktik bilmez.
Kadronun ekmegini yiyor işte
Gitsin çemişgezeksporu sampiyon yapsın da görelim. Öyle osimhenle icardiyle mertensle oynamaya benzemez

Ölmeden önce yapılacaklar listesinde ilk 3’de yer alır olm bak o derece diyorum.@Melih Sönmez in dediğini yapacak mısın
Senin saydırman için birşey olmasına gerek yok zaten, yolda biri baksa okan a söversin zannımca...Hocam 11’i açıkla da saydıralım sana
2.sınıf hoca dediği Tudor totnımın başındaSenin saydırman için birşey olmasına gerek yok zaten, yolda biri baksa okan a söversin zannımca...
Deme öyle serie a dan teklifler yagiyormus göya2.sınıf hoca dediği Tudor totnımın başında
Okan denen hoca gsden başka yere gidemiyor
Acı var mı acı
) öyle diyorlardi geçen senelerde. İmparator fatih terim sandılar herhalde (son senesindeki pas oyunu sevdasindan gitsin diyordum bu arada). Şu tugberk denen yardımcı hoca ileride serie a yapar ama okan b'u almazlar.Adam şanslı hocam bir kere bide yapı falan da destekçisi olduDeme öyle serie a dan teklifler yagiyormus göya) öyle diyorlardi geçen senelerde. İmparator fatih terim sandılar herhalde (son senesindeki pas oyunu sevdasindan gitsin diyordum bu arada). Şu tugberk denen yardımcı hoca ileride serie a yapar ama okan b'u almazlar.
Okan hocamın fanları tarafından tehdit telefonları almaya başlayacaksın. Bir kaç dakika içinde buradalarDeme öyle serie a dan teklifler yagiyormus göya) öyle diyorlardi geçen senelerde. İmparator fatih terim sandılar herhalde (son senesindeki pas oyunu sevdasindan gitsin diyordum bu arada). Şu tugberk denen yardımcı hoca ileride serie a yapar ama okan b'u almazlar.
Korkuyorsan yapmaOkan hocamın fanları tarafından tehdit telefonları almaya başlayacaksın. Bir kaç dakika içinde buradalar
Korkuyorsan yapma
Yapıyorsan korkma dostum