- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle ben profesyonel bir futbolcuyum. G.Saray’da misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Yeni bir heyecan, yeni zaferler yaşamak için Beşiktaş’ı seçtim. Almanya’dan iki takımdan teklif aldım. Hatta İtalya’da önemli bir kulüple anlaşmak üzereydim.
İnönü Stadı’nın büyüsü ve Beşiktaş’ın o muhteşem taraftarı, beni siyah beyazlı takıma çeken etkenlerin başında geldi. Beşiktaş taraftarı vefakar ve kulübüne bağlıdır. Özellikle kapalı tribünden yükselecek ‘Okan Buruk’ sesleri şimdiden kulaklarımı çınlatıyor. Bu sevgi, benim motivasyonumu iki katına çıkaracaktır.
Sağ üstteki haber de bonba yavtrabzon - fb maçına en çok kendisi üzülmüştür
iki sezon önceki gibi büyüsüne kapıldığı mekandan 3 puanla çıkmak zorunda kaldı şimdi
![]()

Bjknın yaptığıda alçaklık yannız artık bir güzellikte büyüledikleri okan’a yapma zamanı geldibjk maçı gelmeden evvel hoca üzerindeki baskının artmasını destekliyorum
son 4 yıldır bjk maçlarında bize genel olarak yamuk yaptığı açıktır
bu sene bu yamuğun düzeltme şansı
Juvenin renkleri siyah-beyaz olduğu için malesef eleniriz gibi tuncayımJuveyi ele sezon sonu sampiyonluk yasa sonra ver elini avrupaya
Antalya harici bir daha yapmaz.Bu gün farklı kazanmışken yazmak daha doğru olur. Hocam Eyüp maçındaki oyuna, skora aldanıp ligdeki diğer maçlarda bu şekilde yumuşak bir takım yapmamak lazım. İlkay, İcardi özellikle olmaz. 3'lü orta sahadan vazgeçmemek lazım.