Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam senin oynattığın oyunla Hakan'ın hic bir alakası yok. Keza İlkay'ın da olmadığı gibi.

bir dakkika beyler, getirin stones, haaland, leao okan hocamiz juventusa yenecek.

O ciyanno fatto bene modunu açarsan, gençleri de oynatırsan barışırız hoca

Sendeyiz bugun

Is yapmiyor degil - sonucta top 24 e geldik ilk CL grup deneyiminde.

Siralama olarak daha avantajli olabilirdik ama , yeteri kadar konsantre ve istekli gormuyorum ben.
Turu geçersek daha önceki young boys ve prag faciaları unutulur. Ve hoca İtalya’da çalışmanın hayalini kuruyor. Juventus’u elerse orada kapıların açılacağını da biliyordur. Juventus’u geçmek demek takımdaki tüm oyuncuların bonservislerine yüzde 10 eklenmesi demek.

Is yapmiyor degil - sonucta top 24 e geldik ilk CL grup deneyiminde.

Siralama olarak daha avantajli olabilirdik ama , yeteri kadar konsantre ve istekli gormuyorum ben.
Bu maçta orta sahada torreira sara Yunus

Sağ bekte sallai deniliyor. Ben elenmek istiyorum gibi birşey olur bu

Turu geçersek daha önceki young boys ve prag faciaları unutulur. Ve hoca İtalya’da çalışmanın hayalini kuruyor. Juventus’u elerse orada kapıların açılacağını da biliyordur. Juventus’u geçmek demek takımdaki tüm oyuncuların bonservislerine yüzde 10 eklenmesi demek.
Unutulmamasi gerekir, cunku nedenlerinden en basta gelen kadro planlamasinin eksikliginden kaynaklanmasiydi.

Zira bu sezonda (en azindan gordugumuz kadariyla) cok dogru yapildigi soylenemez, epey fazla butce harcandi ama devre arasina kadar -ozellikle kasim aralik ayinda asiri hissedildi. Ligi koparmis bile olabilirdik kagit ustunde.

Bonservis/deger hususunda da pazarlayabilirlerse olabilir ama bu yonetimin(sportif as) deger bicip surec yonetebilecegini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt