Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.734
- 90.368
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırak bu işleriİmparator
Bırak bu işleri
Adam sezon başından beri sövüyon şimdi imparatorne dion lannn
taraf yokAdam sezon başından beri sövüyon şimdi imparator
Tarafı belirtelim
Is yapmiyor degil - sonucta top 24 e geldik ilk CL grup deneyiminde.Juveyi tokatlarsak avrupada iş yapmıyor argümanını yıkıp atarsın
Turu geçersek daha önceki young boys ve prag faciaları unutulur. Ve hoca İtalya’da çalışmanın hayalini kuruyor. Juventus’u elerse orada kapıların açılacağını da biliyordur. Juventus’u geçmek demek takımdaki tüm oyuncuların bonservislerine yüzde 10 eklenmesi demek.Is yapmiyor degil - sonucta top 24 e geldik ilk CL grup deneyiminde.
Siralama olarak daha avantajli olabilirdik ama , yeteri kadar konsantre ve istekli gormuyorum ben.
Bu maçta orta sahada torreira sara YunusIs yapmiyor degil - sonucta top 24 e geldik ilk CL grup deneyiminde.
Siralama olarak daha avantajli olabilirdik ama , yeteri kadar konsantre ve istekli gormuyorum ben.
Unutulmamasi gerekir, cunku nedenlerinden en basta gelen kadro planlamasinin eksikliginden kaynaklanmasiydi.Turu geçersek daha önceki young boys ve prag faciaları unutulur. Ve hoca İtalya’da çalışmanın hayalini kuruyor. Juventus’u elerse orada kapıların açılacağını da biliyordur. Juventus’u geçmek demek takımdaki tüm oyuncuların bonservislerine yüzde 10 eklenmesi demek.