- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
ömürlük sözleşmeyi verin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre BariHoca olmadığına dair uzun analizleri okumak isteriz.
Güzel bir yorumKeyifle maç izliyorduk usta, belliydi skorun böyle olacağı.
Oldu dakika dakika buraya yazalım sizin gibi.Ilk yari bu okan sevenler nerdeydi?
Hocamın futbol bilgisini yurt dışında sergileme zamanı geldi artık, bu yıl da şampiyon olalım, PL ve Serie A kendisini bekler. Hocamızın önünü açmak gerekli.Bu maçla Serie A yapması kesinleşti dilerim uzun yıllar tutmaya devam ederiz
Eyvallah usta. Okan Buruk düşmanlarına göz açtırmayalım usta.Güzel bir yorum
Neden ? Kötü yorumlar olunca savunmak yok mu?Oldu dakika dakika buraya yazalım sizin gibi.
Biz kimi alacazHocamın futbol bilgisini yurt dışında sergileme zamanı geldi artık, bu yıl da şampiyon olalım, PL ve Serie A kendisini bekler. Hocamızın önünü açmak gerekli.
Üstat hani maç 90dkyaNeden ? Kötü yorumlar olunca savunmak yok mu?
Buluruz birini.Biz kimi alacaz
Ustam sen ve @Mert Erdaloglu ustam daha çok foruma yazmalısınız.Bu saatten sonra kendisine kime a diyemez
Efsane bir performans
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam sadece çimleri değil italyanları da biçti.Juve son 26 yilda sampiyonlar liginde ilk defa 5’lik olmuş.
Hocama yakışır
Usta @Sadri Baykam'a ulaşamıyorum.Üstat hani maç 90dkya
Ne alaka 2 yıl sonra bu mesajı alintilamak. Az önce övdüm adamı. Ben boşuna mı negatif mesaj yazıyorum. İyi olduğunda göklere çıkarıyorum kötü olduğunda yerlere vuruyorum. Kendi kendini tökezletiyor adam Ben ne yapayımBu bakis acisi dogru degil cogu kisi senden daha fazla Galatasaray’lidir.