Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azaltmak demek tamamen sıfırlamak anlamına gelmez üstat, geçen maç demiştim zaten skor yanıltmasın oyun iyi değil diye. Asıl geçen maç için oyun iyi diyen arkadaşların yorumları önemli.
Utanmayıp gelip yazarlarsa okuyucaz da biatçıların bazıları banlanmış kalanı da arazi

Düsünün siz Galatasarayin hocasi olacaksiniz oda dördüncü sezonun da ve hala tek bir oyun planin olacak, rakip kim olursa (ister Hatay ister Barcelona) olsun buna tutunacaksin. Bu taktik isleyemince tek cagreyi oyuncu degistirip diger oyuncularin da yerlerini degistirip takimi iyice bozacaksin bu nasil bir tembellik?

Senin pres futbolu tutmuyorsa neden farkli bir sisteme gecmiyorsun cünkü baska calisilmis birsey yokta ondan. Pres ise yaramiyorsa elbet biri sapkasindan tavsani cikarip maci kurtariyordu ama bu olmadigi maclarda puan kayibi yasiyoruz sonra okan buruk hakemi konusur zemini konusur hava sartlari konusur ama kendinde hatayi konusmaz öyle birsey olsada yalandan hatamizdan ders cikarir deyip hic bir ders almadigini hep beraber görürüz.
Halı saha da top oynayanlar bile, aynı kişiler zamanla bir birleri ile oynamaya alışınca set yapabiliyor. Bu seviye kulüpte olan bir hocanın bu kadar zamanda bunları yaptıramaması facia.

bu kadar kafa karışıklığına gerek yok
şampiyon olursa görevine devam eder
olamazsa ne şartlarda olamadığına bakılır ve ona göre karar verilir

OB her zamanki OB

Olayları biraz daha netleştirmek adına belirtmiş olayım.

Dün

Eren Abdülkerim Singo Boey - şu dörtlü ilk defa bir maça beraber başladı, hadi Boey yeni geldi, diğer üçlünün de beraber başladığı maç yok.

Yetmedi ikinci yarı Eren - Lemina - Singo - Boey'e döndük.

Bu sezon ilk defa

Sallai Yunus Sane Icardi dörtlüsü ile başladık hücumda, başka hiçbir maçta hatırlamıyorum.

Lemina Sara ikilisinin dahi beraber ikili tandemi oluşturarak başladığı maç hatırlamıyorum, Antep maçına İlkay Lemina başlamıştık.

Sezonun kritik virajına girmişsin ve hücum ve savunma hattın ilk defa birlikte maça çıkıyor, belki orta saha da.

Allah akıl fikir versin.

İlk 11'i çok ellememek lazım veya arada rotasyon yapılmalı

Ne zaman vur desek öldürüyorsun hoca :asd:

Olayları biraz daha netleştirmek adına belirtmiş olayım.

Dün

Eren Abdülkerim Singo Boey - şu dörtlü ilk defa bir maça beraber başladı, hadi Boey yeni geldi, diğer üçlünün de beraber başladığı maç yok.

Yetmedi ikinci yarı Eren - Lemina - Singo - Boey'e döndük.

Bu sezon ilk defa

Sallai Yunus Sane Icardi dörtlüsü ile başladık hücumda, başka hiçbir maçta hatırlamıyorum.

Lemina Sara ikilisinin dahi beraber ikili tandemi oluşturarak başladığı maç hatırlamıyorum, Antep maçına İlkay Lemina başlamıştık.

Sezonun kritik virajına girmişsin ve hücum ve savunma hattın ilk defa birlikte maça çıkıyor, belki orta saha da.

Allah akıl fikir versin.
Jk ve Ts maçlarında rotasyon yapmadan çıktık. Onları da yenemedik. Rotasyon lazımdı ama Icardi ve hakem işi bozdu.

Jk ve Ts maçlarında rotasyon yapmadan çıktık. Onları da yenemedik. Rotasyon lazımdı ama Icardi ve hakem işi bozdu.
TS maçını yenecek kadar oynamıştık, bitiricilik kötüydü. TJK maçı da kırmızı kart gördün.

Mesele bu değil, dengeli rotasyon yaparsın neredeyse savunma, orta saha, hücumda daha önce hiç denemediğin ekiplerle çıkmazsın.

TS maçını yenecek kadar oynamıştık, bitiricilik kötüydü. TJK maçı da kırmızı kart gördün.

Mesele bu değil, dengeli rotasyon yaparsın neredeyse savunma, orta saha, hücumda daha önce hiç denemediğin ekiplerle çıkmazsın.
Jk maçında 10 kişi kalmadan önce de kötü başlamıştık. Rotasyonsuz 2 kulvarı götüremeyiz ama Icardi olmamalı asla 11de. Hele deplasmanlarda.

Rotasyondan çok konsantrasyon problemi var. Belliki Şampiyonlar Ligi dönüşü takımı motive edemiyor. Son 16 maçı öncesi sonrası da puan kaybı beklıyorum.

Jk maçında 10 kişi kalmadan önce de kötü başlamıştık. Rotasyonsuz 2 kulvarı götüremeyiz ama Icardi olmamalı asla 11de. Hele deplasmanlarda.
Olm rotasyon hiç yapmayalım demiyorum ya iç saha maçları ya da maç içi yapmak gerekiyor.

Sallai hangi maç sol açık başlamış bu sezon da gidip sol açığa koyuyoruz, takımda elli tane kanat var koyim böyle rotasyona.

Yakup sekizkokle bir fark göremiyorum kendisinde. Yakup sadece palmerin eline bakıyordu. Okan hocamizDa osimhenin ayagina bakıyor. Yakup Avrupa'da final oynadi ama kötü hoca olduğu netti

Baskette başka hoca geldi. Tüm takım katkı vermeye başladı ki kadro vasatin bir tik üstü.

Futbolda kadro bu ligde ezip geçmesi gereken takım. Kocaeli Konya maçına bakıyorsun. Birkere bile kazanacağını hissetmiyorsun.

Dün maçı izledik heyecanlandiginiz bir an oldu mu. Bu pahali takım 12 maçtır kazanamayan takım önünde bukadar aciz olabilir mi. Oldu. Pozisyona bile giremedi. Bu Real Madrid'de filan olsa böyle bir takıma pozisyona giremeden maci kaybetsen direkt seni yollarlar

Yakup sekizkokle bir fark göremiyorum kendisinde. Yakup sadece palmerin eline bakıyordu. Okan hocamizDa osimhenin ayagina bakıyor. Yakup Avrupa'da final oynadi ama kötü hoca olduğu netti

Baskette başka hoca geldi. Tüm takım katkı vermeye başladı ki kadro vasatin bir tik üstü.

Futbolda kadro bu ligde ezip geçmesi gereken takım. Kocaeli Konya maçına bakıyorsun. Birkere bile kazanacağını hissetmiyorsun.

Dün maçı izledik heyecanlandiginiz bir an oldu mu. Bu pahali takım 12 maçtır kazanamayan takım önünde bukadar aciz olabilir mi. Oldu. Pozisyona bile giremedi. Bu Real Madrid'de filan olsa böyle bir takıma pozisyona giremeden maci kaybetsen direkt seni yollarlar

Okan hoca ağır taştır
_________
.-" "-.
."/ \.
/ / \ \
| | | |
| | | |
\ \ / /
\ ". ."/
"-.___________.-"
Altında
kalırsın

Okan giderse biteriz

İlk yarı bizim hücum hattını gören İlhan Palut defans hattını neredeyse orta sahaya kadar çekti

Neredeyse hiç denemedik arkaya koşu, topu alan kafayı kaldırmadı

2. Yarı değişikleri buna göre yaptık diyor Okan, görmüş yani ilk yarı

Sonra Palut mal değil tabi o da buna devam etmedi ve daha geride karşıladı

Yani bu çok bilinmeyenli denklem de değil ki ya

Sonra oyuncular ŞL maçları gibi konsantre olmuyorsa sorumluluk bende diyor

Evet sende zaten ama sonuç yok

Her ŞL maçı haftası puan verdik bunu yine görmezden gelip gittin takımı aşure yapmaktan vazgeçmedin

Başta sen konsantre olmuyorsun ki futbolcular nasıl olsun

Konya depiyle içerideki Eyüp maçının zorluğunu aynı gören hoca mı olur?

Besiktas ve trabzon maclari örnek verilmis

Dün maca tam kadro cikmis olsaydik yorgun ve temposuz bir takim izleyecektik zaten bunu inkar etmek bence dogru degil yani rotasyon kesinlikle gerekiyor

Attigimiz tertemiz gol iptal edildi

Konya’nin ilk golüne kadar da kalemizde tehlike görmedik hatta yedigimiz gol korner den geldi,o gol olmasaydi sabaha kadar oynansa konya gol atamazdi bize

Golü yedikten sonra ki bölüm zaten ipler koptu panikle oynamaya basladik

Cl dönüsü rotasyon yapilmayan senaryo da hem puan kaybettik hem de oyuncular tek tek sakatlandilar

Dün golümüz verilmis olsaydi maci kazanacaktik rotasyonlu kadroyla

Avrupa da basari isteniyorsa genis kadro ile rotasyon sart,ayni oyuncularla devam edersen mecburen avrupa veya lige havlu atmak zorunda kaliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt