Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matematik çalışması gerekiyor acil. Futbol düşündüğü kadar karışık, zor değil. Fanteziler denemesine gerek yok

Deplasman oyunu diye birsey bilmiyor. Degisiklik yapmasini bilmiyor. Allahtan osimhen var

kırmızı üstüne lang'ı oyundan aldı oyunu rakibe verdi. kenan'ın pili bitip çıkana kadar herifler 1 adam eksik dozer gibi ezdiler bizi. kısmetiyle bi şekilde tutundu ama buraların adamı olmadığını ispatladı. şu motivasyon işlerini de geçmek lazım. bugün takım kıçını yırttı buna rağmen 105 dakika mahkum oynadı. 10 kişi juventus'a böyle oynatan adam konya'ya da yenilir, alanya'ya da düşündürür tabi. okan buruk galatasaray'ı yükseltsin diye getirdik, tüm galatasaray oturdu okan buruk'u avrupa hocası yapmaya çalışıyor.

Bu mac ozelinde ovulecek birsey yok ama sonuc olarak son 16’dayiz uzun bir sureden sonra.

Juventus’u gecsin bu sene yeter diyenler nerede? Gerci bizim de kimyamiz bu. Gectik ama bu sekilde olmasini kabullenemiyoruz.

bu hafta iki kere şansı yardım etti
önce fener son dakikada yedi
sonra bugün rakip net golü kaçırınca yorgunluğun ve hayal kırıklığının etkisiyle çöktü
hiçbir şey yapmadı
ama bu korkaklıkla bir yerde patlar
tarihte korkakların kazandığı bir zafer yoktur.
Bir topic vardı Okan buruk şanslı mi iyi hoca mı diye.

Yanıt çok belli değil mi

5:2 juve galibiyeten sonra belki bazi avrupa külüplerin ilgisini cekmistir okan buruk ama bu mactan sonra kariyerine büyük darbe almistir. Resmen zorla verecekti turu ve avrupalilar herseyi dikkate alir. Artik Türkiye disina ciksa bile orta sinif takim hocasi olur.

yeryüzünde oyuncu değiştiripte sahadaki futbolu daha da kötüye çeviren başka hoca yoktur bence.O yüzden bu ne zaman değişiklik yapsa yemin ederim tırnaklarımı yiyorum stresten

Rakibi gecen hafta avrupa’ya rezil ettik bu yüzden bir reaksiyon bekleniyordu zaten ama kendi oyun anlayisimizdan vaz gecip geri’ye yaslanmak kesinlikle yanlis bir tercih’ti

Rakibi önde karsilamis olsaydik bu kadar paniklemezdi takim

Turu gectigimiz icin tabiki avrupa da basarili oldu hoca bu sezon ama ikinci juve macindaki oyun anlayisi hoca’ya eksi yazar

Bir takimin dört sezondur oynadigi oyun anlayisini bir mac icin degistirmek takima olumsuz geri dönüs yapar

kesinlikle kaos futbolu diye bir taktiği bile yok tek olay at osimhene at barışadan başka bir taktiği yok

Ne istiyorsun Barışım söyler misin, sen bu gece sevinmeyeceksen neye sevineceksin bi söylesene

Şey diyeceksin şimdi Okanın istifasına

İyi eyvallah ne diyeyim sana ya valla
Hacı bu rezil oyuna dayanamiyorum. Konya maçından sonra izlemeyecektim ama. Mal fener sayesinde yine izlemeye karar verdim. Yine futboldan soguttu beni

Okanin istifası şu maçtan daha çok sevindirir beni doğrudur nedimim

Avrupa devam, rotasyon faciasına devam. Fener loserlığı yaşanmazsa bu senenin bahanesi Avrupa'da devam etmek üzerine olur.

Şu maçtaki rezillikten sonra bu adamı bari şu gün savunmayın

11 kişi olsalardı ve zhegrova conceiçao malı yerine daha erken girseydi bambaşka şeyler konuşuluyordu bugun

Yabancıların yazdıklarını görmemek için twittera bile girmiyorum şuanda tadım kaçmasın diye

Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar bu kafayla şansla balla gidiyor ama orta saha düşmanlığı olan bu adamın avrupa seviyelerinde başarılı olması imkansız

Sara geriden oyuna hakim olunca maestro gibi oynadı 4231 fetişinden dolayı gitti yine onu forvet arkasına koydu etkisini bitirdi

Sara kalın oyuncu oraya uygun değil geriden oynasın diyoruz 433 sol içe serbest 8 olarak oynatıp kalabalık orta saha yapacaksın

Kalabalık orta saha oynattığı senaryoda kadayıf dediğimiz ilkay bile iş yapar bence girince kötü oynamadı

Ama merkezde 3 orta saha olmalı illa her maçta 10 numaralı sistemle oynaması gerekmiyor

Takıntılı saplantılı ve 4231 dizilişine aşık bu adam çok büyük bir prangadır kadro kalitesi onu taşıdı ama bizi kepaze etti kadroda bir yere kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt