Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam deplasman maçlarından önce oyuncuların içkisine ilaç falan mı katıyorsun? Bu takım Avrupa deplasmanlarında niye bu kadar rezil? 3 yıldır Avrupa'da maç oynuyoruz, geldiğinden beri elle tutulur iki galibiyetimiz var deplasmanda; biri M.United, diğeri bitik Ajax.

Kopenhag, Young Boys, Sparta Prag, Ajax'a yenildin, Alkmaar ile bir beraberlik, play-off'ta rezil bir mağlubiyet aldık. Malmö, Riga gibi köy takımlarını bile yenemedin. Nedir bunun açıklaması? Hiç mi ders çıkarmaz, acaba nerde hata yapıyoruz diye düşünüp, sorunu çözmezsin? Kabiliyetin yok desek, bizde ve bizden önce yaptıkların ortada... Lütfen kendini daha fazla geliştirmeye kafa yor, gerekiyorsa ekibine takviyeler yap.

Tamam dediklerine katılıyorum admirim. Ben orada şunu söylemek istedim; bugün ÇOK ÇOK KÖTÜ oynasak da virajı almayı başardık. Tarihi bir rezaletin kapısından döndük, tampon değdi yani ama kurtardık paçayı.

Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı.
Ee tamam bu virajı OB sayesinde dönmedin, Osimhen ve Barış sayesinde döndün, şu maçta Okan Buruk’un övülecek tek bir yanı yok. Bunun aksini gösterecek tek bir taktiksel done getiremez kimse.

İlk hamlem Singo olurdu şu maçta, Icardi’yi asla almazdım, İlkay’ı son hamleye falan saklardım, tek doğru hamle Boey oldu.

hoca takımı geride tutup dengeli futbol oynatamıyor malesef. Bu kadar kaliteli adam varken basit oynasak kolayca sonuca gidecekken kafası kesik tavuk gibiydik.

Ee tamam bu virajı OB sayesinde dönmedin, Osimhen ve Barış sayesinde döndün, şu maçta Okan Buruk’un övülecek tek bir yanı yok. Bunun aksini gösterecek tek bir taktiksel done getiremez kimse.

İlk hamlem Singo olurdu şu maçta, Icardi’yi asla almazdım, İlkay’ı son hamleye falan saklardım, tek doğru hamle Boey oldu.
Onu da zar zor yaptı

Daha ikinci yarıya başlarken yapmalıydı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle zaten. Başlık içinde duruyor daha 2. yarı çıldırıp çıldırıp gelip bu başlığa yazdım. Maç sonunda da belirttim, resmen "ya elenirsek" korkusuyla 1 haftayı geçirmiş. Böyle TD'lik olmaz. Baştan sona fail bir teknik direktörlük sergiledi bugün.

Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı dediğim gibi.

Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa isim olarak Juventus seviyesinde bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor. Tabii ki benim düşüncem bu. Benim de tartışmam bundan dolayıydı.

@Targutay Sabancı renktaşım bu başlığı sen açmıştın arkandan konuşmak gibi olmasın, canını yerim. :kırmızıkalp:

baskı yediğimizde sürekli dağılıyoruz
hele gol yemeyelim aman
takımın eli ayağına dolaşıyor.
bu ilk kez olmuyor. allah'ın konyasına karşı bile aynısı oldu. takım korkudan, panikten top oynayamadı
rakibi küçümseme falan diye yaygara yapılıyor ama tespit yanlış. bunlar dişli rakip görünce siniyor, çöküyor.
bakın 5 attığımız juve maçında bile sallandık. 2-1'den sonra 3-1 de olabilirdi. bir takım bu kadar nasıl çöker gol yiyince anlamıyorum.
yaralı bi ekip olduk
mental olarak kırılganız
hoş 1 vaziyet değil

Okan hoca ne yapsın. Oyuncular kaale almadı maçı. Oyunculara yazar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamların pilini Okan Buruk taktiği bitirdi usta.
images (20).webp

İkinci yarı daha kötü olmuşuz. Niye acaba bu adam doğruları söylüyor

Günler geçer yıllar geçer elbet. Son 16 başarısı bir daha ne zaman gelir bilmiyorum.

Okan Buruk tarihi yazdı.

Orada duruyor. Biz dahil hepimizin çocuklarına bu anı bıraktı. Mükemmel iş.

Son düzenleme:
Adama birileri çıkıp reaksiyon versin diye azda değil 3 milyon para veriyoruz. Hem bostan korkuluğu gibi duruyor kenarda hem az bi parada almıyor.

Az kalsın bizi 10 kişilik takıma eletiyordu. Allah korudu bizi resmen. 90 dakika bir pres yapmadık, bir gol kovalamadık. Halısahaya çıkmış veteran topçular gibi 90 dakika top çevirmeye kalktık. Bu nasıl bir oyun planı, nasıl bir futbol anlayışı. Ben kendi adıma bu geceki futbolumuzdan utandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt