- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
Fantezilerin yüzünden önce Konya maçını sonra da ilk maçı 3-0 olan turu kaybediyordun. İlkay ı neden aldın oyuna gerçekten çıkıp açıkla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee tamam bu virajı OB sayesinde dönmedin, Osimhen ve Barış sayesinde döndün, şu maçta Okan Buruk’un övülecek tek bir yanı yok. Bunun aksini gösterecek tek bir taktiksel done getiremez kimse.Tamam dediklerine katılıyorum admirim. Ben orada şunu söylemek istedim; bugün ÇOK ÇOK KÖTÜ oynasak da virajı almayı başardık. Tarihi bir rezaletin kapısından döndük, tampon değdi yani ama kurtardık paçayı.
Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı.
Onuda Osimhen sayesinde bu sene Osimhen kurtarıyor her seferinde ama bir terden patlayacak.daha ileri gidiyorum bu kötü resim tek maçlık değil
3 kez şubat ayında kötü resim verdik
6 maçın tek istisnası ilk juve maçı
Onu da zar zor yaptıEe tamam bu virajı OB sayesinde dönmedin, Osimhen ve Barış sayesinde döndün, şu maçta Okan Buruk’un övülecek tek bir yanı yok. Bunun aksini gösterecek tek bir taktiksel done getiremez kimse.
İlk hamlem Singo olurdu şu maçta, Icardi’yi asla almazdım, İlkay’ı son hamleye falan saklardım, tek doğru hamle Boey oldu.
Ee tamam bu virajı OB sayesinde dönmedin, Osimhen ve Barış sayesinde döndün, şu maçta Okan Buruk’un övülecek tek bir yanı yok. Bunun aksini gösterecek tek bir taktiksel done getiremez kimse.
İlk hamlem Singo olurdu şu maçta, Icardi’yi asla almazdım, İlkay’ı son hamleye falan saklardım, tek doğru hamle Boey oldu.

yaralı bi ekip oldukbaskı yediğimizde sürekli dağılıyoruz
hele gol yemeyelim aman
takımın eli ayağına dolaşıyor.
bu ilk kez olmuyor. allah'ın konyasına karşı bile aynısı oldu. takım korkudan, panikten top oynayamadı
rakibi küçümseme falan diye yaygara yapılıyor ama tespit yanlış. bunlar dişli rakip görünce siniyor, çöküyor.
bakın 5 attığımız juve maçında bile sallandık. 2-1'den sonra 3-1 de olabilirdi. bir takım bu kadar nasıl çöker gol yiyince anlamıyorum.
Adamların pilini Okan Buruk taktiği bitirdi usta.
Takımda ona karşı bir hava var ve bunu biliyor artıkKonusuyor su an
Morali baya bozuk gözleri dolu