Okan Buruk | Teknik Direktör

Şu taraftardaki iş bilmezliğe hayranım.Yemin ederim başımızdakilerden farkınız yok.
Herşeyi en uçta nasıl yaşayabiliyorsunuz.
Yahu bu takımın eksikleri iki senedir var.Böyle kötü maçlar çok oynadı.Bir şekilde winner özelliğimiz kadro kalitesiyle falan gittik.
O zamanda abartılı olumlu yorumlar yapan gene şimdi şanpiyonluk gitti diyen adamlar.
Sanki karşıdaki takım uzay futbolu oynuyor.
Evet kötü oynuyoruz.Ama yok kesin şampiyonluk gitti yok öldük bittik..Bırakın Allah aşkına.

1741193791637.webp

Acun abisine ne cvp vermiş

Mesele bence Acun'a cevap verip vermemiş olması değil, verdiyse de net olarak ne dediğini bilmiyorum ama sürekli bir yerlere cevap verdiğini de görüyoruz, yeni değil geçen sene dahi bu yaşandı mesela, yönetimin bu konudaki pasifliği.

Hafta ici tek saniye mac filmi izlemedigi belli. Izlese ayni dinginlikleri yapmaz.

Afedersin de renkdaş nah takılırlar, pamuk gibi fikstürleri var, yatan rakipler var, hakem desteği var. En fazla 2-3 maçta zorlanırlar belki onlarda da en fazla bir maçta puan kaybetseler bile bizim puan kaybetme ihtimalimiz olan çok maç var hele ki bu rezalet futbolla.
Görecegiz

Yonetim okani yalnız mi bırakmış. Yonetim me yapacakmış okana oyuncu değiştirmeyi, takımın içine etmemeyi, takıma haftanın 5 günü izin vermemeyi mi öğretecekmis. Kolpaya başlamışlar gene.

Seneye Roma'nın başına geçecek gibi

Ya da mecbur Roma'ya taşınacak :asd:

11 hafta kala 4 puan+2li averajla önde sezon başında şu senaryoyu verseler ayıla bayıla kabul ederdik. Okan hoca toparlayacak takımı inanıyorum karalar bağlayacak bir durum yok negatif basmayın.

Her şeye rağmen Dursun'dan önce gitmesin.

Geri
Üst Alt