Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
İnterde bu 8. fln seçenekmiş ortasahada
oradan travması var çoklu ortasahaya!
bunuda yeni öğrendik!
oradan travması var çoklu ortasahaya!
bunuda yeni öğrendik!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani kestirip atamak zaten tonla maasi var 30.milyona alınmis bir tip iyi bir hocayla da denenir illaki takımda kalacağından. Dert bundan sıyrılıp iyi bir hoca bulmak.Oyuncuları hedef gösteren sinsi herif
Ben iyi bir hocada iyi oynayacağını düşünüyorum. Avrupadaki maçları da izliyoruz ne fukaralar kendini nasıl gösteriyor.
3 sene şamp falan yapmadı. Şampiyon olduk, oyuncuların sayesinde ve ona rağmen.Yok vay efendim terim lobi yapiyormus maça geliyormuş kadroyu görmüş de gelesi gelmismis oymus buymus.Anlik olarak o 72 yaşındaki adama muhtaçsın böyle işte, yönetimin aklı varsa 5 maçlık bu kararı alır yoksa tarihin en büyük travması geliyor bu kadar akilsiz olmamalı bu yönetim.Şu travma var ya en az 5 senemizi götürür bizim.Tamam 3 sene şampiyon yaptı ok ama buradan şampiyonluk veremezsin kulübü kaosa sokacak bu iş getir fatih hocayı yapacak bir şey yok
Valla bu sene iyi avrupa gecirdigimiz için bir şey demek istemiyorum , bundan 5-6 hafta önce lige havlu atsak yine bir şey demezdim ama şuradan şampiyonluk gitmesi,fbnin bizi kendi sahamızda yenmesi falan infilak oluruz3 sene şamp falan yapmadı. Şampiyon olduk, oyuncuların sayesinde ve ona rağmen.