Okan Buruk | Teknik Direktör

4 sezon oldu. Maç kopmadığı sürece yaptığı oyuncu değişikleri sahadaki takımı her zaman daha da kötüye götürüyor.

Şu maçta değişiklikler ile aldı maçı diyeceğimiz maç bir elin parmaklarını geçmez

"Her şey bizim elimizde! Kafamızı kaldırıp devam etmemiz gerekiyor. Daha fazlasını vermemiz gerekiyor, antrenmanlarda ve sahada. Futbol ciddi oyun, her an ciddi olmak zorundasınız!"

Antrenmanlarda çok önemli bir noktada. Demek ki bu takımın antrenman disiplini de düşük.

Okan Buruk: "İlk yarıyı full önde oynadık, rakibi kalemize yaklaştırmadık. Yediğimiz gole kadar pozisyon verdiğimizi de hatırlamıyorum.Onların golüne kadar savunmamız geriye çekildi. Rakip üzerimize geldi. 2. golü bulabilirdik, fırsat geldi ama başaramadık."

Oyuncuları hedef gösteren sinsi herif

Ben iyi bir hocada iyi oynayacağını düşünüyorum. Avrupadaki maçları da izliyoruz ne fukaralar kendini nasıl gösteriyor.
Yani kestirip atamak zaten tonla maasi var 30.milyona alınmis bir tip iyi bir hocayla da denenir illaki takımda kalacağından. Dert bundan sıyrılıp iyi bir hoca bulmak.

Yok vay efendim terim lobi yapiyormus maça geliyormuş kadroyu görmüş de gelesi gelmismis oymus buymus.Anlik olarak o 72 yaşındaki adama muhtaçsın böyle işte, yönetimin aklı varsa 5 maçlık bu kararı alır yoksa tarihin en büyük travması geliyor bu kadar akilsiz olmamalı bu yönetim.Şu travma var ya en az 5 senemizi götürür bizim.Tamam 3 sene şampiyon yaptı ok ama buradan şampiyonluk veremezsin kulübü kaosa sokacak bu iş getir fatih hocayı yapacak bir şey yok

Şampiyon olsak bile hadi abicim senin misyonun bitti yürü git akhisara başakşehire

ben bıktım senden

Yok vay efendim terim lobi yapiyormus maça geliyormuş kadroyu görmüş de gelesi gelmismis oymus buymus.Anlik olarak o 72 yaşındaki adama muhtaçsın böyle işte, yönetimin aklı varsa 5 maçlık bu kararı alır yoksa tarihin en büyük travması geliyor bu kadar akilsiz olmamalı bu yönetim.Şu travma var ya en az 5 senemizi götürür bizim.Tamam 3 sene şampiyon yaptı ok ama buradan şampiyonluk veremezsin kulübü kaosa sokacak bu iş getir fatih hocayı yapacak bir şey yok
3 sene şamp falan yapmadı. Şampiyon olduk, oyuncuların sayesinde ve ona rağmen.

Adamın kafasında bir oyuncu grubu var ve diğerleri var. Bu oyuncu grubunda bulunanlar sadece formayı giyebiliyor. Bunlar sahaya bıraksa bile forma giyebiliyor. Diğerleri en fazla kupada veya maçın son 5 dk sın da filan oynayabiliyor. Misal yunus adam yok ama inatla sahaya sürüyor. Yerine başkasını oynatmıyor. Eee adam bunu görüyor. Ben ne kadar kötü oynasamda sahaya çıkıyorum aman banane diyor. Bunu ayrıca diğer oyuncu grubu da görüyor. Hoca bizi oynatmaz zaten diyor. Ee sonuçta adeletin olmadığı yerde isteksiz ve saçma sapan top oynayan oyuncular orta çıkar.

3 sene şamp falan yapmadı. Şampiyon olduk, oyuncuların sayesinde ve ona rağmen.
Valla bu sene iyi avrupa gecirdigimiz için bir şey demek istemiyorum , bundan 5-6 hafta önce lige havlu atsak yine bir şey demezdim ama şuradan şampiyonluk gitmesi,fbnin bizi kendi sahamızda yenmesi falan infilak oluruz

Sene sonu şampiyon olup devam ederse seneye yine aynı şeyleri yaşayacağız. Yine dar kadro kuracak, yine adamcılık yapıp forma adaleti sağlamayacak, yine her maça aynı özeni göstermeyecek, yine teknik ekibini kuvvetli kurmayacak, yine, yine, yine, r senedir yine aynı şeyler. Şampiyon olalım ama ne olur bu sefer bi şeyler değişsin…

Geri
Üst Alt