Okan Buruk | Teknik Direktör

Fb'yi yenemezsek diğer maçlarında puan kaybetme ihtimalleri bence sıfır artık. fb yeterince ikram yaptı biz geri çevirdik.
fb maçından da umudum yok ki sadece bu sezon değil 2 sezondure fb maçlarına gevşek gevşek çıkıyoruz alkollü yendiğimiz fener maçı nerde sonraki maçlar nerde. cl maçları hariç takımın full konsantre olduğu bir lig maçı görmedim özelliek bu sezon.

şampiyonluğu gene feneri 3-0 yenerek alırsa, bizim alacağımız haz şöyle olur

1776027486137.webp

Gerçek şu ki buradan şampiyonluğu verirse, Galatasaray kariyerinden sonra Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluk mücadelesi veren hiç bir takımın hocası olamayacaktır. Yani arsenal, liverpool, inter, real, barça, city, bayer vs. bu takımları çalıştırmanın hayalini kuruyorsa adama sormazları mı, senin elinde 400 milyon euro'luk takım var, diğer geri kalan 17 takımdan karma çıkartsan sen yine şampiyonluğun en büyük adayısın. Bu kadar beceriksiz olmayı nasıl başardın? Yani böyle bir vaziyette bulursa kendini kariyeri açısından evrileceği kişi Hamza Hamzaoğlu'ndan fazlası olmaz. Hamza Hamzaoğlu'da Galatasaray ile 3 kupa kazandı ama en son adını bile anımsayamadığım bir arap arap kulübünde yardımcı hocalığa kadar düştü.

Kendisine teşekkür edip yolları ayıralım, Kalan 5 maç için Fatih hoca gelsin, hem dört yıl üst üste apoleti kendisinde kalır, hem de hocayı şampiyonlukla uğurlamış oluruz. Hoca değişikliği takım için de olumlu bi etki olur.

Şampiyonluğu kaybedersek kaybederiz yapacak bir şey yok ölecek halimiz yok. Okan hoca gider, yönetim değişir, yapılanmaya gideriz.

Ölelim mi kahrımızdan yani
Ölecez mi diyorum iyide sampiyonlugu bir yerde zaten kaybedeceksin sonsuza dek olmayacak evet. Ama camia da 15.puandan şampiyonluk verme işinin etkileri uzun vadede surer hemen geçecek bir sey degil bu diyorum.

Hala özel hazırlanıyorlar prim mirim diyor ya. Galatasaray teknik direktörünün bu kadar ölçüsüz, gerçeklerden uzak ve vizyonsuz açıklama yapması utanç verici. Sahada kurgu olmayan, uzun süredir nadir maçlar dışında bireysel takılan bir takım izliyoruz.

fb maçından da umudum yok ki sadece bu sezon değil 2 sezondure fb maçlarına gevşek gevşek çıkıyoruz alkollü yendiğimiz fener maçı nerde sonraki maçlar nerde. cl maçları hariç takımın full konsantre olduğu bir lig maçı görmedim özelliek bu sezon.
fb'yi yenemezsek zaten şampiyon olamayız. Dua edelim şansa bala kazanalım o maçı. Derbi fatihi okan hoca bu sezon derbi fakiri oldu

Hocam sana kurulan kadroda verilen butcede Galatasaray tarihinde Fatih Terime dahi verilmedi. 2 sene İcardiyle yurudun 2 senede Osimhenle. Oyun anlaminda hep tek alternatif uzerinden yurudun. Sahanin skeci gibi oldu olay at Finke at Osimhene ama bi yere kadar maalesef

Ölecez mi diyorum iyide sampiyonlugu bir yerde zaten kaybedeceksin sonsuza dek olmayacak evet. Ama camia da 15.puandan şampiyonluk verme işinin etkileri uzun vadede surer hemen geçecek bir sey degil bu diyorum.

problem bence şampiyonluğu vermekten daha büyük şu an.

bu takım 3 senedir şamp olduysa ve 4. senede hala tüm saçmalıklara rağmen 2 puan farkla liderse sebebi 4 sene önceki yapılanmada oluşturulan sağlam omurgaydı..

şimdi görüyoruz ki bu takımın miladı artık dolmaya başladı. patlaklar veriyor yer yer.

senin ET gibi bir yöneticin vardı.

Sen bu yapılanmayı Kavukcu ile mi yapacaksın Hatip'le mi :red:

Şampiyonluğu verdiğimiz takdirde yazin elit bir td gelmediği müddetçe cogu kişinin takima olan ilgisi azalır.
elit bir td bu lige gelmez imkansız okan sonrası tek seçenek arda. gene yerliden devam. yabancı biri gelirse prandelli sezonlar loading.

15 20 dakika topu ceza sahamızdan orta sahaya geçiremedik. Bu gurur senin

Arda buraya hayatta gelmez şu an
Adam Shaktar da başarılı olursa direkt Atletico yapacak
Hatta es kaza konferans alırsa bu sezon sonu bile gerçekleşebilir
Simone için ayrılık iddiaları vardı sanırım

Geri
Üst Alt