Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocaya laf getirmemek için kavukcuya kadar gitmene güldüm reis affet :asd: Evet onlarda ayri bir beceriksiz zaten körler sağırlarda birbirlerini ağırlar neticede. Onlar öyle olmasa zaten bunu tutmazlardı.

Ve kadronun omurgasida bitti artık evet oda doğru ama bu da normal 4 senede olur bunlar yani. Bu problemler 15 puandan sampiyon vermekten buyuk degil bu arada bence bu arada onu söyleyim, o rezillik, kezapelik bunlarin tumunu kaplar problem olarak hem kısa hem uzun vadeli etkide. Bana göre tabii bu.
Ne zaman puan farkı 15 puan açıldı tam olarak onu hatırlayamadım gerçekten? Onun dışında 7 puandan şampiyonluk vermekte ciddi bir problem bence bu arada.

En son ne zaman ara pasıyla karşı karşıya kaldık kaleciyle ya da hızlı bi kontra atakla güzel bi gol attık falan hatırlamıyorum. Pas ve şut özürlü bu takim. Vallahi osimhenin ateşlemeleriyle ayakta kaldı bu takim bu sene. Dağılmaya aşırı müsaitiz

Ne zaman puan farkı 15 puan açıldı tam olarak onu hatırlayamadım gerçekten? Onun dışında 7 puandan şampiyonluk vermekte ciddi bir problem bence bu arada.
Total puandan bahsediyorum bunuda ilk nedim soylemisti zaten totalde 15 puandan verirse gider babamin oglu değil diye.

ilk zamanlar 8 puana kadar çiktin indi puan en son 7 puan daha çiktin yine indirdin. Simdi diyeceksin ki hicmi kaybetmeyecek? Yoo okayiz kaybetmeyecek diyen de yok zaten. 7 puandan veriyor olmasi da ayni şey bir şeyi degistirmiyor benim açimdan.

fatih hocanın cesaret gösterdiği işleri yapmalıydı bu zor zamanlarda, hoca donku forvete gönderip maç aldı kaç kez. şunu bir kez yapamadı bu konularda acaip cesaretsiz. singoyu filan özellikle gol aradığımız son dakikalarda fatih hoca olsa forvete gönderirdi.

Total puandan bahsediyorum bunuda ilk nedim soylemisti zaten totslde 15 puandan verilirse gider babamin oglu değil diye.

ilk zamanlar 8 puana kadar çiktin indi puan en son 7 puan daha çiktin yine indirdin. Simdi diyeceksin ki hicmi kaybetmeyecek? Yoo okayiz kaybetmeyecek diyen de yok zaten. 7 puandan veriyor olmasi da ayni şey bir şeyi degistirmiyor benim açimdan.
Tamam ben de diyorum biz bir ara 15 puana kadar çıkardık mı farkı diye? Zira olmayacak bir şey değildi çünkü. Bu sezon Fb bize gelin rahat şampiyon olun dedikçe bizim takım da yok buyurun gelin siz olun diyor adeta. Biraz iyi bir 3. takım olsa vallahi salaktan şampiyonluğu almıştı mesela Alanya'da alsaydı 3 puanı TS ve o sakatlıklar vb. olmasaydı şampiyon olabilirmiş salaktan.

Şampiyonluğu vermek 50 milyon euro şamp ligi gelirinden de olmak demek. Para vatdı 75 verdiler forvet, 25 verdiler sağ bek, sane, lang vs aldılar. E sen şamp olamazsan 50 mil euroyu kaçırırsan yönetim napsın.

Önceki hocalarında o dönemlere göre çok pahalı kadroları oldu. Ayrıca bu 4 senede rakiplerin senden fazla para harcamadı mı? Bizim harcadığımız para yüksek evet ama rakipler sanki hiç para harcamıyor sanki bu yorumlara göre.
Önceki hocaların harcadıkları bunun yanında çerez parası kalır. Rakiplerin çok harcayıp kötü oynaması bizi bağlamaz. Biz çok para harcayıp hala kötü futbol oynuyorsak bunu sorgulamalıyız

Orta sahada okuz gibi olan oyuncular lazim yedekte de yok alınmadı nhaga sonraki iş. Defansta okiz gibi adamlar lazim en azından seneye hocam bunlari bil ve bu isimler illa isimli 75 yasinda ya da genc diye 50 m euro olacak degil taraftarin yuzde doksininin da tanıması gerekmiyor senin ekibin tanisin yeterli. Baris i da forvet oynatma kanat öncelikli oynat. Hayırlısıyla su sene sampiyon bitsin de başarılar hocam

Şampiyonluğu vermek 50 milyon euro şamp ligi gelirinden de olmak demek. Para vatdı 75 verdiler forvet, 25 verdiler sağ bek, sane, lang vs aldılar. E sen şamp olamazsan 50 mil euroyu kaçırırsan yönetim napsın.
şampiyon olamazlarsa kulüpte çaycı bile kalmamalı o kadar söylüyorum bunların mabadına rahat battı hatırlasın Mistere yağlı surat denilen günleri kabusu oluruz

şampiyon olamazlarsa kulüpte çaycı bile kalmamalı o kadar söylüyorum bunların mabadına rahat battı hatırlasın Mistere yağlı surat denilen günleri kabusu oluruz
Yönetiö zaten tffye karşı basiretsiz ve bana kalsa bugün gitmeli ama tramsferde harcadılar Allah var. Şamp liginden gelecek yeni 50 mil euro kaybetmek de tamamen okana yazar şamp olamazsak.

Resim

Geri
Üst Alt