Okan Buruk | Teknik Direktör

Azicik çalışkan bir td ve biraz düzgün bir futbol istiyoruz. Bu kadar yatırıma cok sey mi istiyoruz anlamadım ki
hocayı savunanlar kadro kalitemizin farkında değil galiba bu kadronun şiir gibi oynaması gerektiğini, fiyat/performans olarak verim alamadığımızı göremiyorlar mı acaba? hala yok 3 sene şampiyonluk vb diyorlar biz oyun diyoruz bazıları sonuç diyor, iyi oyun+ sonuç istiyoruz yahu en azından anadolu takımlara bunu yapalım bi zahmet

Şampiyonu belirleyen neredeyse her zaman derbiler olmuştur bu ligde. Bu sezonki derbi karnemiz pek iç açıcı değil. 5 maçta 1G 3B 1M var şimdiye dek.

FB ise maçların içinde yaşananları bir tarafa bırakırsak günün sonunda 5 maçta 4G 1B ile oynuyor derbileri. Kağıt üstünde şampiyon takım derbi performansı bu.

Ne yapıp edip takım içindeki disiplinsizliği yıkıp oyuncuları şampiyonluğa odaklamalı. Öyle buna şirin görüneyim ona iki güleyim şuna iki şaka yapayım ile olacak iş değil bu son haftalarda. Galatasaray'ın genlerine aykırı bir ruhsuzluk bir inançsızlık var şu an takımın şampiyonluğa koştuğu son haftalarda.

Galatasaray bu değil ve asla da olmamalı.

ts maçından sonra yazmıştım rakibin hafta boyunca bilenip hazırlanıp geldiği her maçta bizi rezil etti, had bildirme maçlarında hep malzeme verdi

bunun en net örneği 23/24 fener maçıydı, içerde kocaeli'ne karşı da manidar bi ekleme yaptı listeye, yeterli billur maalesef kendisinde yok

genel olarak da 4 sezondur neredeyse her kaybettiğimiz maçta çok aciz kaybediyoruz, sezonda 2-3 kere olunca göz ardı edilir ama bu sezon sık olunca çok göze battı

savunmak isteyenleri de anlıyorum ne olursa olsun çok başarılı bi hoca şu an bizim için, benim de ilk sezonundan beri tek yorumum kazandığı sürece sıkıntı yok ama ben hiçbir galatasaraylının tam olarak ısınamadığını düşünüyorum kendisine, içten içe kadro şansı vb faktörlere bağlıyoruz başarılarını

bunun hem saha dışı hem saha içi sebepleri var, arkasından yürünecek bi adam gibi durmuyor haliyle tavrıyla ve oynattığı oyunla

bu başarıları daha lider vasıflı ve o güveni veren bi adam kazansaydı şu an kendine ait tugayları falan olurdu taraftar içinde, her kayıpta ilk o suçlanacağına oyuncular suçlanırdı

Noa Lang: "İtalya çok taktiksel, Türkiye'de ise daha çok çıkıp oynamak üzerine. Oyun çok daha fazla git-gel şeklinde geçiyor."

Arkadaşlar milla arada noa lang böyle bir röportaj vermedi mi? bu röportaj eğer doğruysa, şunu sorucam size; bu adam başka takımların soyunma odasında taktik toplantıya sızmadığına göre bu ''çıkın oynayın üzerine'' lafını hangi takım için söylüyor olabilir?

Bu bile çok şey anlatmıyor mu sizce? Ben burdan ahım şahım, üst düzey taktik planımız yok diye anlıyorum bu röportajdan.

Madem her şeyi biliyorsun, delikanlıysan takıma 3 gün izin ver

Hocaya laf getirmemek için kavukcuya kadar gitmene güldüm reis affet :asd: Evet onlarda ayri bir beceriksiz zaten körler sağırlarda birbirlerini ağırlar neticede. Onlar öyle olmasa zaten bunu tutmazlardı.

Ve kadronun omurgasida bitti artık evet oda doğru ama bu da normal 4 senede olur bunlar yani. Bu problemler 15 puandan sampiyon vermekten buyuk degil bu arada bence bu arada onu söyleyim, o rezillik, kezapelik bunlarin tumunu kaplar problem olarak hem kısa hem uzun vadeli etkide. Bana göre tabii bu.

Okan hoca'nın bu sene çok iyi hazırlanıp sahada çok iyi işler yapan takım çıkardığı ŞL maçları oldu. Çok sıkışık ŞL fikstüründe ligde lider gitmeyi başardık bu nedenle kendisini tebrik etmek gerekli diye düşünüyorum ama bu senenin şimdilik fotoğrafına genelden değil de detaylarına indiğimizde soru işaretleri oluşturuyor.

1) Takımın iyi haliyle kötü hali arasındaki uçurum. Ben hiç böyle bir uçurum görmemiştim daha önce bu takımda, 2 defa Liverpool'u yenen, Juve'ye 5 atan bir takım ile bugünkü takım aynı olamaz, böyle bi yelpaze yok. Bu da iki şeye işaret ediyor; ya hoca oyuncuları ortalama lig maçlarına yeterince hazırlayamıyor, ya da kendisi de zaten o kadar hazırlanmıyor. Fikrim, oyuncuların zaten kazanırız kafa yapısında olduğu yönünde. Oyuncu ile hoca arasında bağların zayıflaması demek illa kavga-gürültü demek değil. Hocanın istediği bir şeyi sen o kadar isteyemiyorsan zaten o bağ gevşemiş demektir. Buna önlem alamayan veya bunu görüp buna rağmen bunu devam ettiren OB tabii ki baş sorumlu.

2) 4. senesindeki bir hocanın ve takımın çok daha belirgin şekilde eşik atladığını görmek isteriz. Ancak bu sene belli başlı büyük maçlar haricinde bunu hiç göremedik. Şu an Osimhen'in insanüstü atletizmiyle ve Barış'ın desteğiyle sonuç veren bir ön alan baskımız var ancak 2. senemizdeki Bayern maçlarında biz Zaha-Ziyech-Mertens-İcardi ile çok daha iyi ön alan baskısı yapıyorduk.

3) Bu sene bir oyuncu aman sakatlanmasın. 2 hafta bile sakatlansa, eski formuna dönmesi çok uzun sürüyor veya hiç dönemiyor Yunus gibi.

4) Sonuncu olarak yazıyorum ama beni en çok kendisi hakkında düşündüren şey şu; OB ilk 3 sene boyunca sürekli ligin 2. yarısında sahaya kartvizit bırakan dokunuşlar yapıyor, bir şeyler deniyor, buluyor ve onu oturtuyordu. Bu sene yok böyle bir şey. Sanki şampiyonluğu kaybedeceğini bilse bile bir sonraki maç yine 4-2-3-1 oynayacağız, yine Sane sağ kanat oynayacak vb. Başka bir şey asla ama asla denemeyeceğiz.

Göztepe'li topçu boş kaleye atsa o maçı da 2 farktan kaybedecekti 1 haftada 5 puanı sokağa attı, hasbelkader Göztepe'yi şansa yenebildiği için halen lideriz. Kabus gibi 8 gün yaşattı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece boş kale olayı da değil zaten, adamlar 2 .yarı ezdi geçti oyun olarak, tek kaleydiler,Allahtan kaçırdılar pozisyonları

Kazandığımız Liverpool maçının özetini izleyip ağızlarından salya saçarak Okan övüyorlardır.
sonra da deplasmandaki maçı açsın izlesinler,yanları da uçuk kremi alsınlar,dudakları uçuklayabilir,çünkü 10 küsür gol yiyecek pozisyon verdik hem de kendi 1.bölgemizde beklememize rağmen.

Bravo okan buruk bütün avantaji fenerin eline verdi adamlar artik rahat bütün maclarini kazan sampiyon ol moduna girmistir bile

BİLGİ: Okan Hoca bizden önce 7 tane takım çalıştırmış ve hepsinde 1.3 ve üstünde gol yemiş o takımlar, hepsi mi öyle denk gelmiş yani, adamın defansı hep sıkıntılıymış kariyeri boyunca, bize geldiğinden beri 4 yıldır yediğimiz geçişler,verdiğimiz pozisyonlar vb hem de küçük takımlardan bile, bugün bile 3 tane net pozisyonları var görünüyor adamların, göztepenin girdiği pozisiyonlar, trabzon kaçırmasa 5 lik oluyorduk.

Alarm çanları aslında geçen sezon çalmaya başlamıştı. Kış transfer döneminde taraftarın aldırdığı Lemina olmasa, orada şampiyonluğu verirdik herhalde son düzlükte.
bir rize deplasmanı var geçen sene leminanın sonradan girdiği o maçta adamlar 1 tane gol attı, 1 tane direk var ve kaçan net pozisyonları var hatta maçın bitmesine 30 saniye kala falan net pozsiyon vermiştik son anda muslera girdi 2 rizeli oyuncu arasına, osimhenin kendini yırtmıştı o maç. orda bile az daha net skorla kaybedecekken, onlar kaçırdı biz attık kazandık yoksa berbat oynadık yani

Fener 5/5 yapamaz diyen var mi aramizda? Su rezalet görüntü de hersey olabilir. Hatta söyle.seyleyim, biz fenere karsi iki puan önde olup fenere karsi beraber kalsak son iki maci kazaniriz diyen varmi? Fener bu haftada ne olur olmaz diye averaji d8zeltmek icin rizeye bes atar. Sezon sonu avarajdan smapiyonluk kacarsa sasirmam.

Geri
Üst Alt