Okan Buruk | Teknik Direktör

Sadece bonservise 150 milyon euro harcattigi yilda, ulkenin cop takimlarina karsi 5 beraberlik 3 maglubiyet ve bir dizide tek farkli skor almis ve santroforu sidikli serif olan sikecilerle puan farki 2. Teknik adamligini, ceza yemeden kelimelere dokmek mumkun degilken savunani var. Inanilir gibi degil.

Daha 1 hafta önce dedim ki bir Trabzon'a bir de şunlara asla puan vermeyelim birkaç yıl diye sahaya çıkan takıma bak, oynadığımız oyuna bak. Tam anlamıyla maskara olduk. Hem bu namussuzlara puan kaybettik, iti köpeği sevindirdik hem misafir tribünden evimizde bir araba küfür yedik hem de şampiyonluğu ciddi riske attık.

Ne oynadık ne yapmaya çalıştık belli değil. Ben açıklamalara bakınca zannettim ki zıpkın gibi takım çıkacak sahaya, 4-5 tane atıp nefes aldırmayacağız. Hadi düşük tempoda kontrollü oynamaya çalışırsın anlarım, benim kafamdaki futbol riskli zaten, öyle oynamalıydık demiyorum ama bu neyin telaşı, neyin korkusu? Bu takım hiç mi hazırlanmadı, hiç mi antrenman yapmadı? Hiç mi taktik çalışmadık, 2 tane oyun kurucu sekiz numarayla çıkmışız ona rağmen sahada kimse ne yaptığını bilmiyor. 2. yarı orta sahayı tamamen rakibe verdik ona da önlem almıyor. Bu orta saha düşmanlığını gerçekten kimse anlamıyor, kimse açıklayamıyor. Geçiş oyunu da oynasan sahada adamlar seni ezmiş, orta saha yok, bir tane önlem almaz mısın?

Şampiyonlar Ligi'nde yaptıklarımızla bu sene tatmin etmişti ama buradan şampiyonluğu verirsek büyük facia olur. Hoca zaten kalmaz da eldeki bütün avantajları bütün kazanımları kendi elinle rakibe vermiş olursun. En başta Hoca, artık bir kendinize gelin lan. İçerideki Liverpool, Juventus maçlarını oynayan da bu takımdı, kalmış şurada birkaç maç bir zahmet yırtın bir tarafınızı da bu rezilliği bize yaşatmayın.

Daha 1 hafta önce dedim ki bir Trabzon'a bir de şunlara asla puan vermeyelim birkaç yıl diye sahaya çıkan takıma bak, oynadığımız oyuna bak. Tam anlamıyla maskara olduk. Hem bu namussuzlara puan kaybettik, iti köpeği sevindirdik hem misafir tribünden evimizde bir araba küfür yedik hem de şampiyonluğu ciddi riske attık.

Ne oynadık ne yapmaya çalıştık belli değil. Ben açıklamalara bakınca zannettim ki zıpkın gibi takım çıkacak sahaya, 4-5 tane atıp nefes aldırmayacağız. Hadi düşük tempoda kontrollü oynamaya çalışırsın anlarım, benim kafamdaki futbol riskli zaten, öyle oynamalıydık demiyorum ama bu neyin telaşı, neyin korkusu? Bu takım hiç mi hazırlanmadı, hiç mi antrenman yapmadı? Hiç mi taktik çalışmadık, 2 tane oyun kurucu sekiz numarayla çıkmışız ona rağmen sahada kimse ne yaptığını bilmiyor. 2. yarı orta sahayı tamamen rakibe verdik ona da önlem almıyor. Bu orta saha düşmanlığını gerçekten kimse anlamıyor, kimse açıklayamıyor. Geçiş oyunu da oynasan sahada adamlar seni ezmiş, orta saha yok, bir tane önlem almaz mısın?

Şampiyonlar Ligi'nde yaptıklarımızla bu sene tatmin etmişti ama buradan şampiyonluğu verirsek büyük facia olur. Hoca zaten kalmaz da eldeki bütün avantajları bütün kazanımları kendi elinle rakibe vermiş olursun. En başta Hoca, artık bir kendinize gelin lan. İçerideki Liverpool, Juventus maçlarını oynayan da bu takımdı, kalmış şurada birkaç maç bir zahmet yırtın bir tarafınızı da bu rezilliği bize yaşatmayın.
Ertuğ abi sakin ol

Hocamız gerekli dersleri çıkarıp derbi kazanmayı anadolu takımlarına hele ki içeride puan bırakmamayı doğru 11le çıkmayı işler her kötü gittiğinde orta sahayı eksiltip ileriyi doldurmamayı maç ne kadar zora girerse girsin gol ne kadar bağıra bağıra geliyorum derse desin 70den 75den önce de oyuncu değiştirilebileceğini herkese bol keseden izin dağıtmamayı orta sahanın aslında önemsiz olmadığını beklere her dönem 20 30 milyon harcamanın anlamsız olduğunu zahmet edip ısınmaya bile çıkmayan futbolu terk etmiş adamla maç kazanılmayacağını öğrenecektir müsterih olalım

Maçı izleyen herkes 10. dakikada kötü olduğumuzu anladı. Beyefendi çıkmış ilk yarı çok iyidik. Maç boyunca rakibe pozisyon vermedik diye övünüyor. Bahane üretmekte zaten bir numara. Bir defa da özür dile be adam suç bende diyip.
Başta sözde kaptanımız zaten takmıyor artık kendisini.

Maçı izleyen herkes 10. dakikada kötü olduğumuzu anladı. Beyefendi çıkmış ilk yarı çok iyidik. Maç boyunca rakibe pozisyon vermedik diye övünüyor. Bahane üretmekte zaten bir numara. Bir defa da özür dile be adam suç bende diyip.
Başta sözde kaptanımız zaten takmıyor artık kendisini.

Rakiplerin 70e kadar 1 farkla maçı getirip sonra ne yapabilirsek yapalım kafasında olduğunu bilmiyor. Bu kadar kötü hoca işte.

İlk yarıda iyi değildik.

Bomboş, vasıfsız bir adamsın...

Göztepe maçından sonra yaptığın her açıklama seni ve takımını geri götürdü.

Kocaeli hakkında öyle konuşuyorsan çıkıp Sergin'in Hatay'a yaptığı gibi 6-7 gol atacaksın.

Ha bunu yapamayacaksan o toplara girme görüldüğü üzere sen o tarz bir adam değilsin, yapma!

Üstüne bir de içeride haini bulmadan hain var demek seni daha da güçsüz gösterdi.

Haini bulup, onu cezalandırıp öyle konuşacaksın. Hain buydu çıkardık ortaya ve cezasını da bu şekilde verdik diyeceksin.

Öyle muhabir ismi vermekle olmuyor bu işler Okan efendi...

Genelde oyuncular ile arası fena değildi, iyi yönetiyordu diyebiliriz fakat bu yıl çok belli artık içeride soyunma odasını da kaybetmiş.

Diyecek bir şey yok bir sezonda önce 8 puanlık farkı yedi bitirdi. Üstüne 7 hafta kalmışken 7 puanlık çok ciddi avantajı kaybetti.

Buradan verirse yazıklar olsun... Okan'a yakışır, hak ettiği son bu belki ama insan yine de kıyamıyor Galatasaray'a...

Son 2 sezon oynattığı futbol felaket. Bu sene sadece Juventus maçından keyif aldım, söyleyebileceğim ikinci maç yok. Bu kabul edilemez.

Abi senin elinde forvetin yok racon kesiyosun. Ben. Osimen herhalde oynayacak diye düşündüm camiayı bileyince ama yaptığı tam amatörlük. Sana gelen takim lig sonuncusu degildi orta siralarda ve basaksehire yenilmemiş son maçında.

harcattigi para karsiliginda ortaya konan rezaleti sorcak bi yonetim var mi

singo ya odettigi meblag yuzunden orta saha alamadık

ederson diye tutturdu 3 ay dursun sayesinde egrisi dogrusuna geldi de ugurcan i aldik

5 hafta gerekeni yap sampiyon olalim ve sezon sonu herkes yoluna hoca

yormaga basladin

Geri
Üst Alt