Daha 1 hafta önce dedim ki bir Trabzon'a bir de şunlara asla puan vermeyelim birkaç yıl diye sahaya çıkan takıma bak, oynadığımız oyuna bak. Tam anlamıyla maskara olduk. Hem bu namussuzlara puan kaybettik, iti köpeği sevindirdik hem misafir tribünden evimizde bir araba küfür yedik hem de şampiyonluğu ciddi riske attık.
Ne oynadık ne yapmaya çalıştık belli değil. Ben açıklamalara bakınca zannettim ki zıpkın gibi takım çıkacak sahaya, 4-5 tane atıp nefes aldırmayacağız. Hadi düşük tempoda kontrollü oynamaya çalışırsın anlarım, benim kafamdaki futbol riskli zaten, öyle oynamalıydık demiyorum ama bu neyin telaşı, neyin korkusu? Bu takım hiç mi hazırlanmadı, hiç mi antrenman yapmadı? Hiç mi taktik çalışmadık, 2 tane oyun kurucu sekiz numarayla çıkmışız ona rağmen sahada kimse ne yaptığını bilmiyor. 2. yarı orta sahayı tamamen rakibe verdik ona da önlem almıyor. Bu orta saha düşmanlığını gerçekten kimse anlamıyor, kimse açıklayamıyor. Geçiş oyunu da oynasan sahada adamlar seni ezmiş, orta saha yok, bir tane önlem almaz mısın?
Şampiyonlar Ligi'nde yaptıklarımızla bu sene tatmin etmişti ama buradan şampiyonluğu verirsek büyük facia olur. Hoca zaten kalmaz da eldeki bütün avantajları bütün kazanımları kendi elinle rakibe vermiş olursun. En başta Hoca, artık bir kendinize gelin lan. İçerideki Liverpool, Juventus maçlarını oynayan da bu takımdı, kalmış şurada birkaç maç bir zahmet yırtın bir tarafınızı da bu rezilliği bize yaşatmayın.