- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Basarisiz olma, puan kaybetme gibi bi hakkin yok senin. Herkesi yenmek zorundasin. Berabere bile kalamazsin.
Akilli ol aklini basina topla. Senin 300M degerinde kadron var.
Ya Melih abi hala sinirle yazıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basarisiz olma, puan kaybetme gibi bi hakkin yok senin. Herkesi yenmek zorundasin. Berabere bile kalamazsin.
Akilli ol aklini basina topla. Senin 300M degerinde kadron var.
Mete Yurttaş bu kadar yazmışsın da şampiyon olursak gelip afedersiniz ben 3 sayfa yazı yazdım ama hiçbir şey bilmiyormuşum meğerse diyecek misin
Paralel bir evrende müthiş top oynuyoruz, bütün oyuncular gelişiyor, genç oyunculara şans veriyor, transferde nokta atışı hamleler yaptırıyor.Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?
Şampiyonluk bazı gerçekleri örtmemeli artık. Bu kadro neden iyi futbol oynayamıyor? Neden sadece tek bir oyun planı var? Neden oyuncular gelişmiyor ve neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz.
Sıkılmadınız mı hamasetten. Bu takım daha iyi top oynarak daha kolay şampiyon olabilir. Biz bunu istiyoruz.
Biz niye özür diliyoruz abi. İftira mı atıyoruz napıyoruz.
İnşallah yıkacaktır, ama hepsinden önce 50 bin seyircisi önünde ve 350 milyon euro'luk kadrosu ile Kocaelispor'u yenebilseydi keşke.Eğer Burak Yılmazin dediği gibi talimat almış hakemler varsa bu bir savaştır. Sonuna kadar yanındayız hocam.
Bu yapıyı onların başlarına yık
Reşit olmayan bi çocuk neyin görevlisi olacak yahuOğlu niye görevli bizde.
Dingonun ahırı ya bizim kulüp. 3 senedir dolaşıyor her yerde. Bir de dolaşsın diye kulüp görevlisi yapmışlar şaka gibiOğlu niye görevli bizde.
Reşit olmayan bi çocuk neyin görevlisi olacak yahu
Eğer hülle ile bi dümen çevirdilerse bilmem
Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?
Şampiyonluk bazı gerçekleri örtmemeli artık. Bu kadro neden iyi futbol oynayamıyor? Neden sadece tek bir oyun planı var? Neden oyuncular gelişmiyor ve neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz.
Sıkılmadınız mı hamasetten. Bu takım daha iyi top oynarak daha kolay şampiyon olabilir. Biz bunu istiyoruz.
Biz niye özür diliyoruz abi. İftira mı atıyoruz napıyoruz.
Özbek'in kardeşi, Okan'ın oğlu, Akmanlar... Bu kurumun yiyicisi, kan emicisi bitmiyor. Çocuklara forma aldım 2 aydır eksideyim bende..
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Babasının parasıylada yapar onu Nedim. Kulup çalışanı olmasına gerek mi var?Bu nasıl bir yorum ya 16 yaşında çocuk için kan emicisi demek. Üstelik ortada bir şey yok. 16 yaşında çocuğa şunu söylemeyi nasıl yakıştırıyorsun kendine?
İnsan utanır şunu yazarken ya