Okan Buruk | Teknik Direktör

Eğer Burak Yılmazin dediği gibi talimat almış hakemler varsa bu bir savaştır. Sonuna kadar yanındayız hocam.
Bu yapıyı onların başlarına yık

Şampiyon oluruz. bu takım 3 senedir zaten hocasız şampiyon oluyor

Mete Yurttaş bu kadar yazmışsın da şampiyon olursak gelip afedersiniz ben 3 sayfa yazı yazdım ama hiçbir şey bilmiyormuşum meğerse diyecek misin

Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?
Şampiyonluk bazı gerçekleri örtmemeli artık. Bu kadro neden iyi futbol oynayamıyor? Neden sadece tek bir oyun planı var? Neden oyuncular gelişmiyor ve neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz.

Sıkılmadınız mı hamasetten. Bu takım daha iyi top oynarak daha kolay şampiyon olabilir. Biz bunu istiyoruz.

Biz niye özür diliyoruz abi. İftira mı atıyoruz napıyoruz.

Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?
Şampiyonluk bazı gerçekleri örtmemeli artık. Bu kadro neden iyi futbol oynayamıyor? Neden sadece tek bir oyun planı var? Neden oyuncular gelişmiyor ve neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz.

Sıkılmadınız mı hamasetten. Bu takım daha iyi top oynarak daha kolay şampiyon olabilir. Biz bunu istiyoruz.

Paralel bir evrende müthiş top oynuyoruz, bütün oyuncular gelişiyor, genç oyunculara şans veriyor, transferde nokta atışı hamleler yaptırıyor.
Derhal özür dilemelisin.

Eğer Burak Yılmazin dediği gibi talimat almış hakemler varsa bu bir savaştır. Sonuna kadar yanındayız hocam.
Bu yapıyı onların başlarına yık
İnşallah yıkacaktır, ama hepsinden önce 50 bin seyircisi önünde ve 350 milyon euro'luk kadrosu ile Kocaelispor'u yenebilseydi keşke.

Arkadaşlar bugün işyerinde konu futboldan açıldı

Bir arkadaş bana 4 senedir Okan Buruk'un kötü giden ama dokunup çevirdiği bir tane maç söyle var mı diye sordu

Düşündüm ve cevap veremedim lann

Siz hatırlıyorsanız söyleyin

Var mı hakikatten

Umarım kalan tüm maçları kazanırız ve hazır sözleşmesi de bitiyorken, hocayla teşekkür ederek güzel biçimde vedalaşırız.

Belki ilerleyen yıllarda şartlar onu gerektirir ve tekrar yollar kesişir ama ben şu an bir kan değişikliği gerektiğine inanıyorum. Okan Buruk Galatasaray'ı oldukça sıkıntılı bir noktadan aldı ve buraya getirdi. Sağolsun. Ama bir basamak yukarı çıkarabilecek enerji göremiyorum kendisinde. O yüzden bir yenilik gerekiyor bence. Yeni bir bakış, yeni bir dokunuş, yeni bir anlayış lazım takımda.

Kötü ayrılmaya da gerek yok. Şampiyon olalım, güzel ayrılalım. Günü gelir, tekrar kesişir elbet yollar. Ama şimdilik bir ara vermek lazım gibi.

Degisikliklerden once en azından pas yapip pozisyona girebiliyorduk. Adam oyle degisiklikler yapti ki kaleye gidemez olduk. Boyle teknik direktor mi olur lan ?

Her mac ortasahayi bosaltip oyuna santrafor aliyor sonra gol icin risk aldik diyor. Yav sen hoca misin orta sahayi bosaltip forvet almak ne ? Fifa mi oynuyorsun ?

- Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?

Önce şunu rica edeyim gerçekten ben kardeş vs hitaplardan hoşlanmıyorum renktaş. O nedenle herkese ya direkt ismiyle yazıyorum ya renktaş diyorum senden de ricam Nedim de veya renktaş de. Cevaplarına geçeyim,

OB bu sene en kötü lig performansını veriyor. Ve bu takım ligde maalesef çok doğaçlamaya dayalı bir oyuna kaldı bu sene. Bana göre ilk 2 sene kesinlikle böyle değildik. Geçen sene idare ederdik ama bu sene ligde gerçekten vasatız. Neden sadece tek bir oyun planı var demişsin, aslında aşağı yukarı her teknik adamın bir oyun planı vardır, mesele o oyun planı içerisindeki oyun alanınını yani sınırlarını genişletebilmektir, OB'nin yine ilk 2 sene bu yönde ben daha iyi olduğunu, şu an bundan uzakta olduğunu düşünüyorum. Oyuncular neden gelişmiyor demişsin herhalde altyapıyı kast ediyorsun, çünkü bu 4 yılda altyapı haricinde dışardan gelen çok fazla genç oyuncu gelişti veya bir çok oyuncu kariyer sezonlarını oynadı. Neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz, çünkü ilk 2 senede omurgayı sağlam oturttuk, etrafını sürekli daha güçlü hale getirmeye çalışıyoruz.

- Sıkılmadınız mı hamasetten?
Ben hamaset yapmıyorum. Üstüme alınmıyorum ama benim mesajıma yazdığın için cevap vereyim dedim. Benim Mete Yurttaş'ın 3 sayfa boyunca "bu takım şampiyon olamaz bitti"ye getirmesineydi tepkim. Ben böyle gelecekten geldim elimde almanak var skorları biliyorum negatifliği taşıyan her yoruma gıcık kapıyorum.

- Biz niye özür diliyoruz abi. İftira mı atıyoruz napıyoruz.
İftira atmıyorsunuz. Yau futbol konuşuyoruz neyin iftirasını atacaksınız. Siz özür dileyin demedim zaten ben Mete özür dilesin istedim. Özür dile lan Mete.

Özbek'in kardeşi, Okan'ın oğlu, Akmanlar... Bu kurumun yiyicisi, kan emicisi bitmiyor. Çocuklara forma aldım 2 aydır eksideyim bende..

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bu nasıl bir yorum ya 16 yaşında çocuk için kan emicisi demek. Üstelik ortada bir şey yok. 16 yaşında çocuğa şunu söylemeyi nasıl yakıştırıyorsun kendine?

İnsan utanır şunu yazarken ya

Bu nasıl bir yorum ya 16 yaşında çocuk için kan emicisi demek. Üstelik ortada bir şey yok. 16 yaşında çocuğa şunu söylemeyi nasıl yakıştırıyorsun kendine?

İnsan utanır şunu yazarken ya
Babasının parasıylada yapar onu Nedim. Kulup çalışanı olmasına gerek mi var?

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt