Okan Buruk | Teknik Direktör

Yahu kardesim bu adam robot degil insan 4 sene oldu ve yoruldu yani belli değilmi mental olarak tükenmiş durumda ,taş olsa çatlardı 4 senedir herseye karsi tek basina savaştı üstüne birde hocalık yapti yani bu seneyi tamamlayınca git hocam dinlen artık denilmeli

Bence şampiyon olup kendi ara vermeli ,4 sene şampiyon olan hoca ile dünyada kimse yollarını ayırmaz
Nasıl şampiyon olduğunu iyi bilir analiz edersen ve sezon içinde yaşadıklarını unutmazsan gayet de ayırırsın yollarını.

Bakınız şamp ligini alan real madrid, 8 kez şamp olan bayern münih.

1777754398870.webp

Geçtiğimiz seneler için bunu söylemek haksızlık olur ama bu sene gerçekten kendisine rağmen şampiyon oluyoruz hiçbir pozitif katkısı yok bu sene. Önümüzdeki sene daha da kötü olacak bence sığırpressi futbolcular artık yapmıyor çünkü bu sene iyi oynadığımız maç sayın desem arayıp bulamazsınız. Eğer bütçe yoksa kalsın gelen adamında ne yapacağı belli değil sonuçta ama harcanacak para varsa düzgün bir hoca gelsin bu kadarı kafi bence. Ne sistemi var ne transfer yaptırmayı biliyor hayvan gibi para harcayıp sürekli karavana adamlar alıyoruz.

Hoca istedigi kadar maclara hazirlansin

Oyuncu grubu bu hazirliga bir karsilik vermeli ve ikna olmali,hedef kalmayinca ikna da olmuyor oyuncular

Basaksehir macindan sonra lig bizim icin tamamlandi,avrupa da liverpool’a da elendik ve oyuncular dünya kupasini düsünmeye basladilar

Milli aradan döndügümüzden bu yana takimin durumu ortada,oyunculari ikna etmen mümkün degil adamlar doydular cünkü

Fener maci hedef mac haline geldi orda oynadilar mesela

Yani artik kadro’nun yenilenmesi lazim,revizyon sart bunu es gecersek gelecek sezon basarisiz oluruz

Ugurcan
Sallai Transfer Transfer Jacops
Transfer Sara
Sane Transfer Transfer
Osimhen

En azindan bu tarz bir degisim gerekiyor cünkü yerlerine transfer yazdigim oyuncularin bizde hedefleri kalmadi

genel olarak katılıyorum ama hocayı tutan sana ve @Hasan Bekir renktaşa bir sorum var

sizce okan hocanın oyun olarak tavanı bugüne kadar gösterdiği mi yoksa daha kendisi ve takımı gelişir mi sizce

4/4 yapan hoca tartışılıyorsa bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. Çok basit.

Şampiyon olursak dahi ciddi şekilde hocanın akıbeti tartışılmalı. Bu sezon yaşananlar öyle göz yumulacak şeyler değil.

Ciddi şekilde geleceği hususunda doğru kararlar verilmeli. Takımın en küçük sarsılmada en küçük geri düşüşte böyle dağılması normal değil. Gol yediği an panik olan takım ve hoca normal değil. En küçük olayda takım özgüvenini tamamen kaybediyor.

Açıkçası kalırsa gelecek sezon çöküş dönemi olacağını düşünüyorum ben. Çünkü kadroda gereken değişimleri yapacağına inanmıyorum. Kendini değiştirmesi lazım ilk olarak bunu da yapmayacak. 4 senedir hâlâ aynı hataları konuşuyoruz sonuçta.

Ders ala ala bir hal oldu bu sezon.

levent tüzemen çok güzel söyledi takımı 1 hafta kampa al antalyaya karşı oynamayacaksın, tff ve hakemlere karşı maça çıkacaksın.

Oyuncular full konsantre olmalı. Sezon sonu şampiyon olup dinlen artık.

4/4 yapan hoca tartışılıyorsa bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. Çok basit.

Şampiyon olursak dahi ciddi şekilde hocanın akıbeti tartışılmalı. Bu sezon yaşananlar öyle göz yumulacak şeyler değil.

Ciddi şekilde geleceği hususunda doğru kararlar verilmeli. Takımın en küçük sarsılmada en küçük geri düşüşte böyle dağılması normal değil. Gol yediği an panik olan takım ve hoca normal değil. En küçük olayda takım özgüvenini tamamen kaybediyor.

Açıkçası kalırsa gelecek sezon çöküş dönemi olacağını düşünüyorum ben. Çünkü kadroda gereken değişimleri yapacağına inanmıyorum. Kendini değiştirmesi lazım ilk olarak bunu da yapmayacak. 4 senedir hâlâ aynı hataları konuşuyoruz sonuçta.

Ders ala ala bir hal oldu bu sezon.
Takımı yanlış kurdular, osimen in ikamesi yok takımda, orta saha helva gibi, yedek stoper yok, singo et mi balık mı belli değil, salai den sağ bek olmuyor. Apo ve sanchez sıvamay başladı.10 numara yok

genel olarak katılıyorum ama hocayı tutan sana ve @Hasan Bekir renktaşa bir sorum var

sizce okan hocanın oyun olarak tavanı bugüne kadar gösterdiği mi yoksa daha kendisi ve takımı gelişir mi sizce
Bunu gelecek sene göreceğiz diye düşünüyorum. İlk senelerde tam geçiş takımıyken sonraki senelerde topla oynama işini biraz geliştirdi hala geliştirmesi lazım. Gelecek sene kadroyu kurmasıyla vb. ile en önemlisi ekibini geliştirip geliştirmeme kararına göre bunu öğreneceğiz. Lakin hoca asla De Zerbi vb. tarz hoca tarzı olmayacak onu da bilmek lazım. Şu anda görünen tavanı bu mu acaba kısmı? Lakin onu kırma öyle bir anda olabilecek bir şey değil. Bu sene şampiyon olursa CL'de de son 16 yapmışken seneye 5. sene üst üste için her türlü şansı hak ediyor. Lakin seneye 5 sene üst üste şampiyonluk gelse de gelmese de Okan hocanın kendisi için gitmesi gerekiyor Avrupa'da 1-2 sezon takım çalıştırmasının kendisine ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Mevcut kadro gelismez cünkü hedefsiz kaldi

Cl performansina göre bir yorum da bulunayim

Ilk sezonun ardindan bayern’a bir saat cok iyi oynadik diye övünüyorduk ama hem kendisi hem de takim gelisti isin sonunda juve’yi liverpool’u iyi oyunla yenen takim haline geldik

Herkes avrupa basarisi diyor ama sampiyon olmadigin zaman avrupa’nin da bir önemi kalmiyor

Suan mevcut kadro’nun önüne cl fikstürü koy tekrar motivasyon tavan yapar ama lig olunca heyecani kalmiyor

Bu yüzden lig icin kadro da bir degisim gerektigini düsünüyorum

Degisim olmazsa gelisim de olmaz ve basarisiz oluruz ligde

valla eğer sorunların teşhisini doğru koyarsa seneye 5. şampiyonluk gelir

eğer yapamazsa ligi en iyi ihtimalle 3. bitiririz gibi

eğer bu kadronun artık ömrü bitti ve yeniden yapılanma lazım ve bu konuda (yeni takım kurmak) kendisinden şüphesi varsa bence bırakmasından yana sakınca olmaz,

Saygıdeğer hocamız özeleştri yaparak sezon sonunda kendisi bırakmalı diyen arkadaşlara sesleniyorum.

Doğru soruyu sorarsak doğru cevabı alırız.

Bu taktik dehaya dünyada hangi kulüp yılda 4.5m verir?

Bu gitse yeni gelen t.d bunun bıraktığı futbolcuya dayalı laçka düzenle uğraşmak zorunda kalacak.

İdman yerine tatil yapmaya alışmış oyuncu grubu yeni gelenin de kuyusunu kazmaya başlayacak.

Gelde çık işin içinden çıkabiliyorsan.

@Arda Sadi @Hasan Bekir

ikiniz de aslında başarı olarak yorumlamışsınız sorumu

ben oyun olarak merak ediyorum

4 yıl çok uzun bir süre ve gerçekten de hala bu kadar bireysel performans bağımlısı olmak biraz düşündürücü

yani ben ilk 4 yıl üst üste ile bunu kıyaslıyorum ve gördüğüm şu ki çok daha rekabetçi bir ligde çok daha kısıtlı imkanlarla o takımın 4 sene sonunda oyunu bu takıma göre çok daha belirgin ve gelişmiş idi

Bu sezon fener deplasmanı içerdeki fener maçı, juve maçı içerdeki liver maçları ve bodo maçı ve ajax dışında keyif aldıgımız maç yok sanırım belki bjk deplasmanıda sayılır

Bu maçlar zaten vitrin maçı irfan hoca ile de çıksak aynı oyunu oynardık
Güldürme bizi

Geri
Üst Alt