Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.931
- 5.003
Biz sevmiyoruz ama. Bu aksiyon arayışı birgün şampiyonluğu kaptırmasına sebebiyet verebilirHocam lige heyecan katmayı seviyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz sevmiyoruz ama. Bu aksiyon arayışı birgün şampiyonluğu kaptırmasına sebebiyet verebilirHocam lige heyecan katmayı seviyor.
Nasıl şampiyon olduğunu iyi bilir analiz edersen ve sezon içinde yaşadıklarını unutmazsan gayet de ayırırsın yollarını.Bence şampiyon olup kendi ara vermeli ,4 sene şampiyon olan hoca ile dünyada kimse yollarını ayırmaz
Hoca istedigi kadar maclara hazirlansin
Oyuncu grubu bu hazirliga bir karsilik vermeli ve ikna olmali,hedef kalmayinca ikna da olmuyor oyuncular
Basaksehir macindan sonra lig bizim icin tamamlandi,avrupa da liverpool’a da elendik ve oyuncular dünya kupasini düsünmeye basladilar
Milli aradan döndügümüzden bu yana takimin durumu ortada,oyunculari ikna etmen mümkün degil adamlar doydular cünkü
Fener maci hedef mac haline geldi orda oynadilar mesela
Yani artik kadro’nun yenilenmesi lazim,revizyon sart bunu es gecersek gelecek sezon basarisiz oluruz
Ugurcan
Sallai Transfer Transfer Jacops
Transfer Sara
Sane Transfer Transfer
Osimhen
En azindan bu tarz bir degisim gerekiyor cünkü yerlerine transfer yazdigim oyuncularin bizde hedefleri kalmadi
Takımı yanlış kurdular, osimen in ikamesi yok takımda, orta saha helva gibi, yedek stoper yok, singo et mi balık mı belli değil, salai den sağ bek olmuyor. Apo ve sanchez sıvamay başladı.10 numara yok4/4 yapan hoca tartışılıyorsa bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. Çok basit.
Şampiyon olursak dahi ciddi şekilde hocanın akıbeti tartışılmalı. Bu sezon yaşananlar öyle göz yumulacak şeyler değil.
Ciddi şekilde geleceği hususunda doğru kararlar verilmeli. Takımın en küçük sarsılmada en küçük geri düşüşte böyle dağılması normal değil. Gol yediği an panik olan takım ve hoca normal değil. En küçük olayda takım özgüvenini tamamen kaybediyor.
Açıkçası kalırsa gelecek sezon çöküş dönemi olacağını düşünüyorum ben. Çünkü kadroda gereken değişimleri yapacağına inanmıyorum. Kendini değiştirmesi lazım ilk olarak bunu da yapmayacak. 4 senedir hâlâ aynı hataları konuşuyoruz sonuçta.
Ders ala ala bir hal oldu bu sezon.
Bunu gelecek sene göreceğiz diye düşünüyorum. İlk senelerde tam geçiş takımıyken sonraki senelerde topla oynama işini biraz geliştirdi hala geliştirmesi lazım. Gelecek sene kadroyu kurmasıyla vb. ile en önemlisi ekibini geliştirip geliştirmeme kararına göre bunu öğreneceğiz. Lakin hoca asla De Zerbi vb. tarz hoca tarzı olmayacak onu da bilmek lazım. Şu anda görünen tavanı bu mu acaba kısmı? Lakin onu kırma öyle bir anda olabilecek bir şey değil. Bu sene şampiyon olursa CL'de de son 16 yapmışken seneye 5. sene üst üste için her türlü şansı hak ediyor. Lakin seneye 5 sene üst üste şampiyonluk gelse de gelmese de Okan hocanın kendisi için gitmesi gerekiyor Avrupa'da 1-2 sezon takım çalıştırmasının kendisine ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum.genel olarak katılıyorum ama hocayı tutan sana ve @Hasan Bekir renktaşa bir sorum var
sizce okan hocanın oyun olarak tavanı bugüne kadar gösterdiği mi yoksa daha kendisi ve takımı gelişir mi sizce
genel olarak katılıyorum ama hocayı tutan sana ve @Hasan Bekir renktaşa bir sorum var
sizce okan hocanın oyun olarak tavanı bugüne kadar gösterdiği mi yoksa daha kendisi ve takımı gelişir mi sizce
Güldürme biziBu sezon fener deplasmanı içerdeki fener maçı, juve maçı içerdeki liver maçları ve bodo maçı ve ajax dışında keyif aldıgımız maç yok sanırım belki bjk deplasmanıda sayılır
Bu maçlar zaten vitrin maçı irfan hoca ile de çıksak aynı oyunu oynardık