Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.527
- 6.565
- 768
Saneyi çıkartmaman çok büyük hataydı ama bu itlere hakeme rağmen inönüde koyduğun için teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler hocam ama artık adam değişmeyi unutma bak çok iyi oynayıp 3leyecegimiz maci zor aldık ama helal her türlü 3 points okdur
De be Tuncay'ım nolursan de.Bak seni en cok elestiri yapanlardan biriyim ama bu maci al beni bile sokan buruk derim, bügün yeterki al su maci
Usta seviniyor muyuz, üzülüyor muyuz karar verelim.Herifler beceriksiz çıktı. Şu maçı yenmemiz mucize. Yemin ederim şu maçta bile 2 çift etmeniz gerekirken hocayi ovuyorsunuz.
Gün gelecek bu kafayla gittiği için puanlar kaybedeceğiz. Yazık yeminle.
Usta nasıl sokup çıkardık ama TJK'ya?Hocam çok uğraştı ama maalesef başaramadı bu gece. Sıkma canını hocam. Ziraatte JK ile eşleşirsek affettirirsin kendini.
Seviniyorum ama sinir küpü oluyorum. Hepimiz sane'nin atılacağını anlamadik mi? Bizim hocamız neden anlamıyor? Adamlar neler neler kaçırdı. Bu kadar hatalar yapmaması gerekiyor hocanın.Usta seviniyor muyuz, üzülüyor muyuz karar verelim.
Usta . et gitsin, o güzel canını sıkma sen. İlla 10. sıralara oynayacağımız günler gelecek, gün tinercilere koyma günüdür.Seviniyorum ama sinir küpü oluyorum. Hepimiz sane'nin atılacağını anlamadik mi? Bizim hocamız neden anlamıyor? Adamlar neler neler kaçırdı. Bu kadar hatalar yapmaması gerekiyor hocanın.
3 kilo verdik. Orucun sevabını da yedik. Ne olacak.Usta nasıl sokup çıkardık ama TJK'ya?
Okan Buruk idmanı yemişsin usta.3 kilo verdik. Orucun sevabını da yedik. Ne olacak.
Okan Buruk idmanı yemişsin usta.
Sözümüz söz, sokan buruuukkk besiktasa öyle bit koyduki cart diye sesi buraya kadar geldiBak seni en cok elestiri yapanlardan biriyim ama bu maci al beni bile sokan buruk derim, bügün yeterki al su maci