Okan Buruk | Teknik Direktör

Saneyi çıkartmaman çok büyük hataydı ama bu itlere hakeme rağmen inönüde koyduğun için teşekkürler

Tebrikler hocam ama artık adam değişmeyi unutma bak çok iyi oynayıp 3leyecegimiz maci zor aldık ama helal her türlü 3 points okdur

Yendiği sürece ne yaptığını bir önemi yok. Masal anlatmayalım lütfen.

Herifler beceriksiz çıktı. Şu maçı yenmemiz mucize. Yemin ederim şu maçta bile 2 çift etmeniz gerekirken hocayi ovuyorsunuz.

Gün gelecek bu kafayla gittiği için puanlar kaybedeceğiz. Yazık yeminle.

Hocam çok uğraştı ama maalesef başaramadı bu gece. Sıkma canını hocam. Ziraatte JK ile eşleşirsek affettirirsin kendini.

Usta seviniyor muyuz, üzülüyor muyuz karar verelim.
Seviniyorum ama sinir küpü oluyorum. Hepimiz sane'nin atılacağını anlamadik mi? Bizim hocamız neden anlamıyor? Adamlar neler neler kaçırdı. Bu kadar hatalar yapmaması gerekiyor hocanın.

Oyuna müdahale konusunda çok başarısız maalesef.

Seviniyorum ama sinir küpü oluyorum. Hepimiz sane'nin atılacağını anlamadik mi? Bizim hocamız neden anlamıyor? Adamlar neler neler kaçırdı. Bu kadar hatalar yapmaması gerekiyor hocanın.
Usta . et gitsin, o güzel canını sıkma sen. İlla 10. sıralara oynayacağımız günler gelecek, gün tinercilere koyma günüdür.

Okan Buruk idmanı yemişsin usta.
Fatih Terim GIF

Tüp stadında maç kazanamıyo dediler onu da yaptı

Yıllardır zor deplasmanlarda öne geçince nasıl oynanacağını bir türlü öğrenemedi

Geri
Üst Alt