Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.860
- 12.945
- 2.343
Derhal iletiyorum sayın teknik direktörümüzeBiraz daha emosyon gösterebilirdi Sarper abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derhal iletiyorum sayın teknik direktörümüzeBiraz daha emosyon gösterebilirdi Sarper abi
Doğru her maç minimum 10-12 maç top kaybı... Avrupa'da karşı karşıya kaçırdığı rezil pozisyonlar.. Çok başarılıydı Kerem bizde.. Taraftar söve söve 12 milyon euroya sattırdı.. İyi de yaptı.. Bütün maç konularında millet kanser oluyodu..Şimdi Fener'e gitti çok şükür rezillikten kurtulduk.. Zaha dediğin adam Kerem'in 3'te biri kadar ilk 11'de forma giydi.. Gol istatistikleri neredeyse aynı idi..kerem bizde başarılıydı niye gitti avatarıma koyayım konuyla alakası ne?
daha 2 hafta öncesine kadar barışa sallıyodun neyse A1 seviyesine geldin onu bıraktın en azından
daha çok yolun var, türk topçuların hepsine çöp çekip sane zaha diloluğu yapmaya devam
dostum tamamdır sus yaDoğru her maç minimum 10-12 maç top kaybı... Avrupa'da karşı karşıya kaçırdığı rezil pozisyonlar.. Çok başarılıydı Kerem bizde.. Bütün maç konularında millet kanser oluyodu..Şimdi Fener'e gitti çok şükür rezillikten kurtulduk.. Zaha dediğin adam Kerem'in 3'te biri kadar ilk 11'de forma giydi.. Gol istatistikleri neredeyse aynı idi..
Neymiş Barış'a çöp çekiyormuşuz.. Baktın mı Osimhen konusunda Barış'ın Osimhen'e atmadığı topların resimlerine.. 75 milyon euroluk süperstar oyuncun var ama doğru düzgün besleyen yok.. Ne Yunus ne de Barış.. Kerem gibi bu futbolculardan da kurtulup Avrupa'da daha da güçleneceğiz er veya geç..
Barışı Osimhen'den üstün görenler vs.. aman muhattap almasın beni..dostum tamamdır sus ya
utanıyorum seni okurken
Yenildi mi derbilerdehocam şimdiden uyarıyom bak içerde fb maçına beraberlik kafasıyla çıkma sakın, bu yıl derbileri iyi idare edemiyon
senin Türkçe de A1 herhalde yawBarışı Osimhen'den üstün görenler vs.. aman muhattap almasın beni..

Aynen hacı 3 dil biliyorum.. Bir tek Türkçe A1.. senin gibi kekolardan onuda öğrenip geliştirecem..senin Türkçe de A1 herhalde yaw![]()
Ben diyeceğimi ilk juve maçından sonra demiştim. Benim için FTden sonra 2. sıradadır. Kendisine laf etme yetisine sahip değilim. Büyük adam
yenilmemek başarı değil ligde bu sene ilk derbi galibiyeti anca bugün geldi , geçen 2 senesine kıyasla en kötü derbi performansını bu sene gösterdi şu ana kadar. fb yi yenerse iş değişir.Yenildi mi derbilerde