Okan Buruk | Teknik Direktör

kerem bizde başarılıydı niye gitti avatarıma koyayım konuyla alakası ne?

daha 2 hafta öncesine kadar barışa sallıyodun neyse A1 seviyesine geldin onu bıraktın en azından

daha çok yolun var, türk topçuların hepsine çöp çekip sane zaha diloluğu yapmaya devam
Doğru her maç minimum 10-12 maç top kaybı... Avrupa'da karşı karşıya kaçırdığı rezil pozisyonlar.. Çok başarılıydı Kerem bizde.. Taraftar söve söve 12 milyon euroya sattırdı.. İyi de yaptı.. Bütün maç konularında millet kanser oluyodu..Şimdi Fener'e gitti çok şükür rezillikten kurtulduk.. Zaha dediğin adam Kerem'in 3'te biri kadar ilk 11'de forma giydi.. Gol istatistikleri neredeyse aynı idi..

Neymiş Barış'a çöp çekiyormuşuz.. Baktın mı Osimhen konusunda Barış'ın Osimhen'e atmadığı topların resimlerine.. 75 milyon euroluk süperstar oyuncun var ama doğru düzgün besleyen yok.. Ne Yunus ne de Barış.. Kerem gibi bu futbolculardan da kurtulup Avrupa'da daha da güçleneceğiz er veya geç..

hocam şimdiden uyarıyom bak içerde fb maçına beraberlik kafasıyla çıkma sakın, bu yıl derbileri iyi idare edemiyon

Doğru her maç minimum 10-12 maç top kaybı... Avrupa'da karşı karşıya kaçırdığı rezil pozisyonlar.. Çok başarılıydı Kerem bizde.. Bütün maç konularında millet kanser oluyodu..Şimdi Fener'e gitti çok şükür rezillikten kurtulduk.. Zaha dediğin adam Kerem'in 3'te biri kadar ilk 11'de forma giydi.. Gol istatistikleri neredeyse aynı idi..

Neymiş Barış'a çöp çekiyormuşuz.. Baktın mı Osimhen konusunda Barış'ın Osimhen'e atmadığı topların resimlerine.. 75 milyon euroluk süperstar oyuncun var ama doğru düzgün besleyen yok.. Ne Yunus ne de Barış.. Kerem gibi bu futbolculardan da kurtulup Avrupa'da daha da güçleneceğiz er veya geç..
dostum tamamdır sus ya

utanıyorum seni okurken

Hela be hocam
İşte böyle ol
Kazansak bile şu hakemleri konuş
Oynayan biz haksızlığa uğrayan biz
Sürekli güçsüz rakiplerimiz hakeme yükleniyor
Oysaki bizim hakkımız yeniyor
Penaltılar kırmızılar verilmiyor
Maçlar kopacakken zora sokturuluyor

Abi Zaha demeyin ya atletikliğiyle iş yapan adam, zaten bize geldiği 2.maçta önü bomboş bir pozisyon vardı orada 5 metrede yakalandı herif bir cacık yapamayacağı oradan belliydi. Fener istiyor falan diye inada bindi işte, kulüpten birinin Zahanın son durumunu izleyerek transfer ettiğini falan hiç sanmıyorum. Okan buruğunda transfer isabeti malum sonuçta.

Ben diyeceğimi ilk juve maçından sonra demiştim. Benim için FTden sonra 2. sıradadır. Kendisine laf etme yetisine sahip değilim. Büyük adam

Kirmizi karta kadar cok rahattik. Aslinda ondan sonrada 2-0 olabilirdi

sanenin kırmızı pozisyonunda hakem vara gitmeden önce okan yunusu sokmaya calısıyordu saneyi direk cıkarıyordu :D

Geri
Üst Alt