Okan Buruk | Teknik Direktör

2. maça extra pasa izin verme. Ne zaman geriye oynasak pozisyon verdik

Barış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..

yine kuşa soktun hocammmm
şimdi sırada başak kuşu ve lpool deplasmanı var

Barış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Acın baya yoğun

adamın hoplattığı her takım için x takım eskisi gibi değil denildi.

hadi fenerlisini beşiktaşlısını anladık, kendi taraftarı da bunu yaptı.

Mental olarak takımı harika hazırlamış hiç düşmedik. Barış sağda yine mükemmeldi. Lang sonrası sola geçtiğinde de iyi mücadele etti.

Ee o kadar foul korner aldırdı onu ne yapacağız. Karşıda bir milyar dolarlik takım var

Helal olsun maç içinde kızsak da eşi benzeri zor başarılar

Mukemmel oynayan savunma 4-lusunu bozma hatasina dusmesi disinda iyi yonetti maci.

Hoca degil.

Oyuna müdahale etmesi gerekmediğinde çok iyi hoca. Kadro derinliğinin önemini kavradı sezonun ilk yarısında. Keşke biraz da oyuna müdahale etmeyi öğrenebilse.

Bugün için tebrik edilmeyi sonuna kadar hak etti.

Acın baya yoğun
Ben Galatasaraylıyım hacı.. Sen Galatasaraylı falan değilsin.. Liyakat önemli benim için.. 2-0 , 3-0 potansiyeli vardı bu maçın..

Adamsan açar söylediğim pozisyonları izlersin.. Barışın kaptrıdığı top sonrasında Uğurcan sayesinde direkten döndük.. Bir tane sağdan topla çıkamadık.. Barış sayesinde bir golde güme gitti.. Git kına yak..

Lang adamlarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı.. Adamı çıkarıyor..Adam ben niye çıkıyorum diye tepki veriyor..

Yazık size.. Benim derdim Galatasaray..

bu seneki seçim çok önemli. Dursun Özbek kesin seçilecek gibi ama yönetimi için ciddi baskı kurulmalı. Okan hocayla elde edilecekler rekabeti bitirir TRde

Ben Galatasaraylıyım hacı.. Sen Galatasaraylı falan değilsin.. Liyakat önemli benim için.. 2-0 , 3-0 potansiyeli vardı bu maçın..

Adamsan açar söylediğim pozisyonları izlersin.. Barışın kaptrıdığı top sonrasında Uğurcan sayesinde direkten döndük.. Bir tane sağdan topla çıkamadık.. Barış sayesinde bir golde güme gitti.. Git kına yak..

Lang adamlarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı.. Adamı çıkarıyor..Adam ben niye çıkıyorum diye tepki veriyor..

Yazık size.. Benim derdim Galatasaray..
Hahahahaa bi halttan anladığın yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende senin gibi taraftar takımımda istemiyorum. Başarıyı takdir eden, biraz kadir kıymet bilen, az da olsa ortaya konan başarının verilen emeğin farkında olan bilinçli taraftar istiyorum. Varsa eleştirisini yapan ama takım şu an tüm kulvarda yarışa devam ederken ezber eleştiriler üzerinden hocasının gitmesini isteyen, ne istediğini bilmeyen şuursuz taraftar istemiyorum. İnsanları dibe çekiyorsunuz bu memnuniyetsiz samimiyetsiz tavrınızla. Sizin için önemli olan başarı değil hoca değiştirmekse gibi feneri bjk'yi tutun. Yılda iki hoca değiştiriyorlar tam size göre işte. Okan hoca düşmanlığı yapan bakın eleştirisi demiyorum kovulsun defolsun tarzı beyinsizce yorum yapanlara benim söylemim düşün abi şu takımın başından. Asıl sizsiniz bu takımın belası, sizin zihniyetiniz. Orta sahadan şut çekse kaleye topu yetiştiremeyecek adamlar gelmiş burada ahkam kesiyorlar.
Clint bey tabancanı yerine koy sakin ol, liverpool akın akın gelirken kenarda 15 dakika oyunu çaresizce seyreden okan buruğa sinir krizi geçirilirken yazılmış bir serzenişim bu

Hoca iyi hoş ama oyuncu değiştirmesini bilmiyor burası net!

Beştaş maçında zamanında saneyi çıkarmadı 10 kişi kaldık liverpool karşısında gol geliyorum diyor ki geldi de el oldu sayılmadı, daha niceleri burada sayılabilir, hoca oyuna müdahele konusunda çok ağır davranıyor ve proaktif olamıyor hamlelerini hep iş işten geçtikten sonra yapıyor

Sen de tanımadığın bilmediğin renktaşların hakkında sui zan edip atıp tutma, düşman içerde değil dışarıda

barış hata yaptı da adam 5 maçtır 90 dk takımı sırtladı

Geri
Üst Alt