Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.855
- 20.991
- 2.233
2. maça extra pasa izin verme. Ne zaman geriye oynasak pozisyon verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acın baya yoğunBarış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Ee o kadar foul korner aldırdı onu ne yapacağız. Karşıda bir milyar dolarlik takım varBarış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Hoca degil.Barış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Ben Galatasaraylıyım hacı.. Sen Galatasaraylı falan değilsin.. Liyakat önemli benim için.. 2-0 , 3-0 potansiyeli vardı bu maçın..Acın baya yoğun
O zaman başka takıma yallahhhhhOyuncu değiştirme özürlü okan buruğu takımımda istemiyoooooooooorum
Yeter
Hahahahaa bi halttan anladığın yokBen Galatasaraylıyım hacı.. Sen Galatasaraylı falan değilsin.. Liyakat önemli benim için.. 2-0 , 3-0 potansiyeli vardı bu maçın..
Adamsan açar söylediğim pozisyonları izlersin.. Barışın kaptrıdığı top sonrasında Uğurcan sayesinde direkten döndük.. Bir tane sağdan topla çıkamadık.. Barış sayesinde bir golde güme gitti.. Git kına yak..
Lang adamlarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı.. Adamı çıkarıyor..Adam ben niye çıkıyorum diye tepki veriyor..
Yazık size.. Benim derdim Galatasaray..
Çakma Galatasaraylı.. Elhamdülillah Avşar oğluyum.. Türk'ün hasıyım..Hahahahaa bi halttan anladığın yok leyla zana seni
Clint bey tabancanı yerine koy sakin ol, liverpool akın akın gelirken kenarda 15 dakika oyunu çaresizce seyreden okan buruğa sinir krizi geçirilirken yazılmış bir serzenişim buBende senin gibi taraftar takımımda istemiyorum. Başarıyı takdir eden, biraz kadir kıymet bilen, az da olsa ortaya konan başarının verilen emeğin farkında olan bilinçli taraftar istiyorum. Varsa eleştirisini yapan ama takım şu an tüm kulvarda yarışa devam ederken ezber eleştiriler üzerinden hocasının gitmesini isteyen, ne istediğini bilmeyen şuursuz taraftar istemiyorum. İnsanları dibe çekiyorsunuz bu memnuniyetsiz samimiyetsiz tavrınızla. Sizin için önemli olan başarı değil hoca değiştirmekse gibi feneri bjk'yi tutun. Yılda iki hoca değiştiriyorlar tam size göre işte. Okan hoca düşmanlığı yapan bakın eleştirisi demiyorum kovulsun defolsun tarzı beyinsizce yorum yapanlara benim söylemim düşün abi şu takımın başından. Asıl sizsiniz bu takımın belası, sizin zihniyetiniz. Orta sahadan şut çekse kaleye topu yetiştiremeyecek adamlar gelmiş burada ahkam kesiyorlar.