Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu adama rağmen başarılı oluyoruz. Bu söylem asla değişmeyecek. Yemin ediyorum bu takım hocasına rağmen 3 4 senedir başarılı oluyo. Şu bireysel çabalar olmasa Okan 1 sene duramazdı burda. 2 sene Icardi 1 senede Osi+ Lemina kurtardı bunu. Bukadar kariyerli oyuncular gelip performansı düşürdü burda. Liverpool juve prag az rigas kiev young boys hangisini anlatiyim
Fener mal olmasa ligde bazi şampiyonluklar da zora girerdi. Allah'tan rakibimiz fener mali

Hocam bu takim paslaşamiyor yav. Bazen dikkat ediyorum anadoludaki bazı takımlar bile al ver ver kaç güzel gollerine, varyasyonlarina şahit oluyorum. Biz vallahi bazı şeyleri yapamıyoruz. En son ne zaman ulan ne gol attık hazırlanış itibariyle dediğim gol hatırlamıyorum.
3 Pas yapamiyoruz dedigimde burda acayip cevaplar veriliyordu pas yapmadan deplasmanda oyun kazanamazsin.

Orta sahani tümüyle degistireceksin dicemde adam orta saha düşmanı. Dün yine torreirayi cikardi

Oyun kontrolünü çok fazla veriyoruz. Deplasmanda uyuşuk bir takım

3 Pas yapamiyoruz dedigimde burda acayip cevaplar veriliyordu pas yapmadan deplasmanda oyun kazanamazsin.

Orta sahani tümüyle degistireceksin dicemde adam orta saha düşmanı. Dün yine torreirayi cikardi

Oyun kontrolünü çok fazla veriyoruz. Deplasmanda uyuşuk bir takım
Lig+ziraat gelirse Okan Buruk'la devam usta. Fikrimi değiştirdim.

Lig+ziraat gelirse Okan Buruk'la devam usta. Fikrimi değiştirdim.
Yanına taktik bilen hocalari almazsa devam etmesin arkadaş. Ve şu orta sahaya zımba gibi herifler gelsin. Bencede 1 sene daha etsin bende fikrimi değiştirdim. Seneye gelişim sağlanmazsa artık yollar ayrılsin

Set oyunu oynayalım 3 pas yapabilelim. Onun için iyi taktik bilen yardımcı hocalar gelsin. O gozluklu irfanla bir halt olmaz

Yanına taktik bilen hocalari almazsa devam etmesin arkadaş. Ve şu orta sahaya zımba gibi herifler gelsin. Bencede 1 sene daha etsin bende fikrimi değiştirdim. Seneye gelişim sağlanmazsa artık yollar ayrılsin

Set oyunu oynayalım 3 pas yapabilelim. Onun için iyi taktik bilen yardımcı hocalar gelsin. O gozkuklu irfanla bir halt olmaz
Juve maçında da 2. yarı bıraktık maçı. Az Alkmardan 4 yemektense Liv'den 4 yedik neyse ki ustam.

Sallai'yi zorda kalmadıkça hiçbir şekilde oynatmaman gerektiğini

Keza Sane'yi de aynı şekilde oynatmaman gerektiğini

Ne zaman idrak edeceksin merak ediyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi en azından son 16 için bu sene özelinde başarılı diyebiliriz hoca için .

Ancak deplasman maçlarında ,Sparta Prag 4 yedik elendik, Az 4 yedik elendik , Juve 10 kişiden 3 yedik az daha eleniyorduk 3 gol avantaja rağmen. Liverpool 'dan 4 yedik elendik.

Şimdi hoca şapkasını önüne koyacak kusura bakmasın. Ön alan presinden başka oyunun yoksa en azından yardımcı hocalar konusunda kendini geliştireceksin. Durum çok bariz ortada yani eğer Okan Hoca göremiyorsa yönetim mutlaka reaksiyon almalı. Set savunması + hücumu, kontra atak ve kontrol futbolu . Bu hususlarda hocayı geliştirecek fikir verecek en az iki ismin teknik kadroya dahil edilmesi gerekiyor.

Osimhen sakatlanmadan önce oyun dengeli gidiyordu

Oyun dan alamadi cünkü oyuncu israrla saha da kalmak istedi,osimhen’i kimse zaten oyuncu istemedigi sürece oyun dan almaz

Oynadigimiz takim da pendikspor seviyesinde bir takim mis gibi yorum yapmaniz gercekten artik sacma yani

Ilk yari oyunu tutma plani osimhen sakatlanmasa tutacakti cünkü sakatlik sonrasi on kisi oynamamiza ragmen bölüm bölüm maci tuttugumuz oldu

Rakip liverpool ve evinde oynuyor,acik oynarsan tempo yaptiklari an bitirirler

Ikinci yari lang ve sane ile durdurmak icin degil de oynamak icin ciktigimizda dogal olarak on dakika da bitirdiler maci acik verdigimiz icin

Herseyi kadrolara yoranlar liverpool’un kadro degerini ve kalitesini bu defa es geciyorlar

Bir kez olsun realist olun böyle bir macin ardindan hoca üzerinden oyuncular üzerinden sacma sapan yorumlar yapmak art niyettir benim icin,elestiri kültürü diye bokunu da cikarmamak lazim artik

Osimhen sakatlanmadan önce oyun dengeli gidiyordu

Oyun dan alamadi cünkü oyuncu israrla saha da kalmak istedi,osimhen’i kimse zaten oyuncu istemedigi sürece oyun dan almaz

Oynadigimiz takim da pendikspor seviyesinde bir takim mis gibi yorum yapmaniz gercekten artik sacma yani

Ilk yari oyunu tutma plani osimhen sakatlanmasa tutacakti cünkü sakatlik sonrasi on kisi oynamamiza ragmen bölüm bölüm maci tuttugumuz oldu

Rakip liverpool ve evinde oynuyor,acik oynarsan tempo yaptiklari an bitirirler

Ikinci yari lang ve sane ile durdurmak icin degil de oynamak icin ciktigimizda dogal olarak on dakika da bitirdiler maci acik verdigimiz icin

Herseyi kadrolara yoranlar liverpool’un kadro degerini ve kalitesini bu defa es geciyorlar

Bir kez olsun realist olun böyle bir macin ardindan hoca üzerinden oyuncular üzerinden sacma sapan yorumlar yapmak art niyettir benim icin,elestiri kültürü diye bokunu da cikarmamak lazim artik
Üstad haklısın, bence ortada net bir başarı var ve hoca zaten devam edecektir ama bazı gerçekler de var görmemiz lazım. Sadece bu sezon değil 3 sezondur 4 yiyip eleniyoruz. Kontrol oyunu ve set defansı konusunda bence net eksiklerimiz var. Hocanın ekibine takviye lazım ve bunları da söylemek lazım.

osimhen ligin son 3-4 haftasına yetişir. okan buruk'un sınavı şimdi başlıyor. bakalım osimhensiz bir planı var mı göreceğiz. icardi'ye güvenerek forvet almasan böyle zor durumda kalırsın. yönetim ve okan'ın en büyük hatası icardi'ye güvenerek forvet almamalarıydı.

Yaptıkları için teşekkürler. Galatasaray’ı bir yerden alıp bir yere taşımıştır. Geldiğimiz noktadan ötesine geçmeye de kapasitesi yetmiyor. Eldeki malzemeyi daha iyi kullanabilecek, daha üst seviye bir hocanın gerektiğine inanıyorum.

Yaptıkları için teşekkürler. Galatasaray’ı bir yerden alıp bir yere taşımıştır. Geldiğimiz noktadan ötesine geçmeye de kapasitesi yetmiyor. Eldeki malzemeyi daha iyi kullanabilecek, daha üst seviye bir hocanın gerektiğine inanıyorum.
İyi de ortada öyle bir isim yok renktaş

Mecbur Okan öğrensin kendini geliştirsin diye bekleyeceğiz işte

Bunu yaparken de ligi kazansın yeterli diyoruz

Ha benim kanaatim buradan daha fazlasına gidemez ama işte bekliyoruz bir umut

Liverpool gibi çöp takıma kaybetti. Liverpool seneye küme düşer. Soruyorum size, Liverpool'dan hangi oyuncuyu Galatasaray'a alırsınız?

Serdar Ali Çelikler denen y. böyle diyordu.

Ligi yine alırsak ki müthiş avantajımız var her şeye rağmen, bize hem ligi kazandırıp hem de Avrupa'da şu turlara getirebilecek bir alternatif hoca bulabileceğimizi sanmıyorum. Yabancılar zaten bu ligin dinamiklerinin farkına varana kadar en az 2 sene geçiyor.

barış savaş falan akıl vermeye çalışıyor dünyaya bak ya ajfdshhsafhsafhsahahah sabah sabah kahkaha attım vallahi

Yine skor 3-4 olduğu halde 80’e kadar şans vermediği, sırtını döndüğü isimlere muhtaç oldu.

Her sene hiç şaşmıyor bu durum ve hiç akıllanmıyor da..

Geri
Üst Alt