Okan Buruk | Teknik Direktör

Şu takıma İlkay'ı monte etmesi gerektiğini ne zaman anlayacak bekliyorum

Lemina, Torreia ve Sara ile olmadığını ne zaman anlayacak hep bekliyoruz

Okan sevenler buna bir cevap bulabilirse sevinirim çünkü ben bulamıyorum, eğer ki takım maça kötü başlarsa (özellikle deplasman) kenardan bir sistem, yada doğru zamanda doğru yere oyuncu değişiklikleri yapılıp maçın çevrildiği bir an oldu mu?
Saha içinde panik ve çaresizlik başladığı anda kenara bir bakıyorum, okan'ın yüzünde de aynı panik ve çaresizlik var.

Değişiklikler çok saçmaydı cidden abdülkerim torreira vs niye çıkıyor iyice çorba oldu arka taraf singo lemina yer değiştirdi falan.

Daha stabil kalmalıyız işler kötü gitse bile bu kadar çok şey değiştirerek sonuç almak çok zor

Yönetim 3 yıllık yeni sözleşme sundu hoca "Seçimi görelim" dedi. Dursun Özbek tekrar seçilince imzalar atılacak.
Kudurun.

Hocam dinamik adamlar al artik seneye bakis acisini degistir . Ayrica futbolda yasi gelen satılabilir sozlesmesi son sene mi satılabilir burasi bir kulup taraftar korkusu ile 30 luk adam alma ya da kendi düşüncen boyle ise vazgec. Sag bek defans ve orta sahada onceligin kaybedileni geri kazanma ve defansif istatistikler olsun lutfen . Öndeki orta saha hariç

Hocam dinamik adamlar al artik seneye bakis acisini degistir . Ayrica futbolda yasi gelen satılabilir sozlesmesi son sene mi satılabilir burasi bir kulup taraftar korkusu ile 30 luk adam alma ya da kendi düşüncen boyke ise vazgec
Orta saha özellikle cigersiz herifler olmalı. Düz topçu değil tabiki

Orta saha özellikle cigersiz herifler olmalı. Düz topçu değil tabiki

Ciğersiz ya da teknik değil sorun. Oyuncuların alan paylaşımı vs çok kötü. Bunun antremanını yapacaksın. Sen hiç hızlo çıktığın topla 5 gsliyi bir arada gördün mü hayır. Liverlı oyunculae geliyodu 3 sn sonra bizimkiler geliyor arkadan

dün akşam liverpool resmen kendisinin silahıyla vurdu bizi salla uzun topu dönene bas gitsin

buna karşı herhangi bir çözüm üretmeye bile çalışmadı

Demek ki kendi oyununun bile dinamiklerinden haberi yok

dövdüler lan bir de herifler. o da yıldırdı baya bizimkileri. Faul bile verilmeyen pozisyonda Osi nin kolu kırıldı.
Biz faul yaptık mı onu bilmiyorum. Bizim orta saha yumuşak yav. Deplasmanda bu çok açığa çıkıyor. Herifler sertlik gösterdi sindik resmen

Ciğersiz ya da teknik değil sorun. Oyuncuların alan paylaşımı vs çok kötü. Bunun antremanını yapacaksın. Sen hiç hızlo çıktığın topla 5 gsliyi bir arada gördün mü hayır. Liverlı oyunculae geliyodu 3 sn sonra bizimkiler geliyor arkadan
Orası kesin zatende rakibi karsilayamiyoruz. Yumuşak kalıyoruz o uzden dedim. Isırgan herifler lazim

Geri
Üst Alt