Okan Buruk | Teknik Direktör

Takimda en fazla premier lig, lpool, cl maclari ve anfield road tecrübesi olan 3 adami + ilk macin yildizini yaninda oturttu

- sanchez (cezali)
- ilkay (yedek)
- sané (yedek)
- lang (ilk macin yildizi)
- yunus (yaratici orta saha)

Ilk 11‘i gören herkes zaten bu macin gittigini anlamis ve hissetmisti

Sara, sallai, baris yerine ilkay, sane, lang ile baslasaydi 100% eminim bu kadar ezilmezdik

Osimhen yerine de baris‘i atabilirdi sonradan sahaya

Korkak olursa ezilirsin her alanda. Hücum, en iyi savunmadir futbolda

FT‘ye bosuna „imparator“ denmiyor. Her daim cesur oynatti

Okan Buruk basarili olmak istiyorsa, deplasmanlarda daha cesur olmali

Hocam kusura bakma ama liverpool'u eleyebilirdik. Eleyemezsek de oyle ezilmezdik. 😒

Tam tersi,şu yazdıkların eğer genel atmosfere hakim olsaydı o dönemde Uefa Kupası olmazdı,çünkü Terim de futbolcuların önemli bir kısmı da gönderilirdi.Çok fazla kırılma noktası var o dönemde,yaşayan biliyor güllük gülistanlık içinde yaşanmadı o 4 yıllık dönem.İkinci şampiyonlukta bile facia bir Avrupa performansı ve ilk yarı sonunda 9 puanlık bir farktan dönerek geldin şampiyon oldun,3. sezon başlangıcı da keza çok farklı değil namağlup giden bir Bjk vardı ilk yarıda falan.

Evet o dönem şimdiki gibi bir sosyal medya olsaydı çok ağır eleştirilerde olur ve Fatih hocanın işi daha zor olabilirdi..

Peki farzedelim ki o dönem okan hoca tarzında bir antrenörümüz olsaydı;

17 yaşındaki emre belozoglu'nu Beşiktaş maçında sahaya surebilir miydi?
Diyarbakirdan gelen davala, karabuklu vedat, unsal, konyada yillarca sürünen suat kaya, sakatlık sonrasi eski haline donemeyen ve satış listesinde bulunan okan, g.birliginden gelen ergun, torinolu saban, vs..vs.

O donem okan buruk zihniyetinde bir hocamız olsaydi bu oyuncularin hangilerine sans verirdi?
Veya işin kolayina kaçıp yerlerine yabancı oyuncu transferimi isterdi?

96-2000 dönemi hic kolay gecmedi. Cunku bu oyuncularin günden gune gelisimini bekledik ve nasıl gelistiklerini gördük. Benim kendi acimdan okan hocayı en fazla elestirdigim konu budur. Bizde maalesef hicbir oyuncu gelişim gostermiyor. Her sorunu disaridan yeni transferlerle cozmeye calisiyoruz.
Hicbir cesur adımını goremiyoruz. Mesela en yakın örneğini vereyim. Bjk deplasmani ve hafta ici oynadigimiz liverpool maci sonrasi dogal olarak takım çok yıpranmış ve bazı kilit oyuncularin biraz dinlenmesi gerekiyordu. Eger 96-2000 arasi terim zihniyeti takimin basinda olsaydi 4 puan onde ciktigimiz basaksehir macinda 18 yasindaki nhaga'yi gözünü kirpmadan ilk 11'de sahaya surer ve torreria, osimhen gibi adamlari liverpool deplasmanina dinlenmis olarak cikartirdi.. ama okan hoca 4 puan ondeyken bile şu cesareti gosteremiyor.

Kovulsun gonderilsin demiyorum elbette ama bu tür elestirilerin yüksek sesle yapılması iyidir. Hoca kendini çok başarılı görüp rutine baglayacagina pamuk ipliginde oldugunu dusunerekten hareket etmesi daha sağlıklı..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basarili olunan bir avrupa sezonunun ardindan gecmise dönerek rfs’ye berabere kaldi aslinda basarisiz demek art niyetli bir davranis

Hata aramanin manasi ne anlamiyorum

Geldiginden bu yana zaten herseyini didik didik ediyorlar sosyal medya da,karismadiklari is kalmadi

Fatih hoca olsa coktan sövmüstü bu gereksiz insanlara

Sene başı ve devre arası hatta sezon içi bazı maçlarda hep “İcardi” diye tutturdun. Ne sene başı ne devre arası yedek santrafor hamlesi yapılmadı bu yüzden

Şimdi Osimhenin yokluğunda hiç kusura bakma ama Barış falan oynayamaz. Eksisiyle artısıyla İcardi oynamalı. Madem bi karar aldın yine her zamanki gibi bişeyleri ön göremedin cezasını veya ödülünü çekeceksin.

10 milyon maaş alıyor adam

Geçen sene RFS'yle berabere kaldık evet.
Rezillik mi, evet.
Ama bu sene de ŞL'de son 16'ya kaldın.
Demek ki bir gelişim var.
En son ŞL'de buraya geldiğinde Nisan'da şampiyonluğu vermişsin,
Şimdi 7 puan farkla lidersin.
Demek ki komple bir gelişim var.
@Uğur İz 'e sorun mesela, sene başında bu fikstürde oynayacağız durumumuz ne olur diye, kendisi düşünür hele afrika kupası vs Osimhen yok o şu bu, tüm bunları göz önünde bulundurup bu sene Fener şampiyon olur derdi. O bile şaşırıyordur lan bu ŞL fikstürüyle 7 puan nasıl öndeyiz diye.

Olm hiç uzun uzun yazmayın, kardeşim sevmiyorum sevmek istemiyorum deyin. Düpedüz sevmiyorsunuz işte adamı. Sebebini bilmiyorum diyeceğim ama aslında tahmin ediyorum nedenini. OB'nin sizde tetiklediği kompleksleri saymaya gerek görmüyorum. İnsan gibi eleştiren zaten eleştiriyor, sizinki eleştiri değil nefretinizi kusmak.

Son düzenleme:
Hocanin başarıları rakiplere ezici üstünlüğü hicbirseye degiismez ama bazı ufak defek yanlislarinda israr etmemeyi öğrense keske ,oyuncu değişikliği, sakat oyunculari israrla oyunda tutması degistirmemesi gibi

Ve Okan Buruk olsun başkası olsun fark etmez. Galatasaray TD'sini destekliyor diye insanları yalaka, biatçı gibi sıfatlarla yaftalamayı bırakın. Salak salak ithamlarda bulunup duruyorsunuz.

Galatasaray 3.5 senedir başarılı, bu yüzden destekliyoruz. Manyak olduğumuz için değil yani. Okan Buruk manyağı değilim, öyle zannediyorsunuz galiba odamızda posterleri falan var, sabahları "hocammmm" diye kalkıyoruz falan. Daha iyi olacağına inandığımızdan destekliyoruz bir yandan.

Takım başarısız olsa biz de desteklemeyiz. Kimse kimsenin askeri, kulu, yalakası veya biatçısı değil.

İnsan gibi konuşulmuyor sizle.

Bazı kararları alırken çekiniyor hala. Despot bi adam olmadığı bin km öteden anlaşılıyor zaten. Otorite sorunu var hocanın. Kararları duygusal düşünmeden almak zorunda. Mesela liverpool maçındaki sacha boey değişikliğinin manasızlığı. Sacha boey biraz yırtık bir adam olsa o oynadığı futbolla oyundan alamazdı. Kiralıktı ve en zayıf halka oydu. Maçın ilk yarıda ugurcanla en iyisiydi sacha boey.

Sene başı ve devre arası hatta sezon içi bazı maçlarda hep “İcardi” diye tutturdun. Ne sene başı ne devre arası yedek santrafor hamlesi yapılmadı bu yüzden

Şimdi Osimhenin yokluğunda hiç kusura bakma ama Barış falan oynayamaz. Eksisiyle artısıyla İcardi oynamalı. Madem bi karar aldın yine her zamanki gibi bişeyleri ön göremedin cezasını veya ödülünü çekeceksin.

10 milyon maaş alıyor adam
Icardi yi oynattı ve ceza olarak şampiyonluk gitti. Mutlu olacak mısın?

Derbide galip gelemiyor dersin tamam yenilgisi yok derbilerde basarisiz diyor 🙂

Mutlu olmayacam tabikide.

Barışın kanatta daha iyi olduğunu düşünüyorum kanat bölgesinde top taşıyan bi oyuncunun ordaki hakimiyetini kaybetmeyelim hiç değilse
attığın mesaj o şekilde ama. bir insanın 10m alması oynatmak zorunda olduğunu göstermiyor. Kaldı ki bonservisini aldığımız sene Icardi için 10m ucuzdu bile(6m kulüp veriyor 4 ü sponsorlar). Buna göre bizim Abdül,Barış,Lemina yerine Ilkay,Sane,Singo oynamalı.

Kalanlara hazırlık maçı yaptıracak misin hocam.

direk düz mantıkla gireceğim mevzuya. osimhen'nin yokluğunda önümüzdeki kritik maçları kazanamayıp bir de üzerine buradan şampiyonluğu verirse direk kovulmalı. Sonuçta elindeki kadro Osimhen olmadanda kazanacak kadar güçlü. Osimhen sakatlandı kendi oyunumuzu oynayamıyoruz bahanesini kabul etmeyiz. Ama tam tersi Osimhen olmadanda koparıp gidiyorsa o zaman kalmalı. Yoksa haksızlık etmiş oluruz.

Okan Buruk'u neden destekliyorum aslında sebebi çok basit. (Çünkü ona aşığım @Naci Liboş)

Allah uzun ömürler versin canımız İmparator'umuz ve 2 yıllık Lucescu dönemi haricinde hiç görkemli Galatasaray dönemi yaşamadım geride bıraktığımız 30 sene boyunca.
4-5 sene süren parasızlık dönemlerini bir kenara bırakıyorum, çok büyük hocalar da geldi. Çok büyük transferler de yapıldı. Ben defalarca hayal kırıklığıyla sezonun ortasında ligi takip etmeyi bıraktım. Herkes niyeyse galiba 1 Juve maçı yüzünden güzel güzel anlatsa da Mancini dönemi de felaketti. Skibbe'ler, Rijkaard'lar...

Galatasaray Fatih hoca haricinde girdiği yap-bozlardan hep zarar gördü. Hep geriye gitti.

2002 Lucescu sonrası ve aradaki yine 2 yıllık Fatih hocalı dönem haricinde ilk defa 3.5 yıldır tekrardan görkemli, ligde vura vura ilerleyen bir Galatasaray var. Avrupa'daki 3. senesinde de ilk defa bir şeyler hayal ettirmeyi başardı takımımız. Yalan yok, hepimiz bi hayal kurmadık mı Live'yi eleyip çeyreğe ya çıkarsak ulan diye.

Okan Buruk'un eksiklerini gelin konuşalım. Ben de yazıyorum bunları zaten. Ama ben %99 eminim ki, OB gittiği an bu yap-boz'dan yine biz zararlı çıkacağız.

Ve üzgünüm artık Fatih hoca da bıraktı, emekli. Yok yani sığınacak bir Fatih hoca limanımız. Haberiniz olsun.
Database'i bir sal olum biraz :asd:

attığın mesaj o şekilde ama. bir insanın 10m alması oynatmak zorunda olduğunu göstermiyor. Kaldı ki bonservisini aldığımız sene Icardi için 10m ucuzdu bile(6m kulüp veriyor 4 ü sponsorlar). Buna göre bizim Abdül,Barış,Lemina yerine Ilkay,Sane,Singo oynamalı.
Yine tersten anladın tebrik ederim

Attığım mesajın amacı daha 1.5 ay önce açık olan transfer sezonunda İcardiye güveniyordu Eyüpspora hattrick yaptıktan sonra 1 ay önce Konya maçında 11 falan başladı ya ne olduda şimdi Barış geçti yerine ?

Biz sene başından beri diyoruz Osimhen olmasa bitiğiz diye ( forvette şuan İcardi veya Barış oynaması seni şampiyon yapmayacak ) yine ön görüsüz kadro planlaması anlayacağın

Ama Okan hocanıza laf gelmesinde ne olursa olsun sizin.

Geri
Üst Alt