Okan Buruk | Teknik Direktör

Ne hayal aleminden bahsediyon sen.. Adam etrafına boşa mı tepki gösteriyordu maçlarda.. Git Osimhen konusuna milletin konuştuğunu incele.. Adamın çeyreği etmeyen Onuachu 21 gol atmış.. Adam 12 golde kaldı Okan'ın elinde..

Afrika kupası vs şeyler söylüyorsun sanki Onuachu gitmemiş gibi... Adamı besleyen yok. Onuachu bile ondan 9-10 fazla atmış.. Adam bile farkında ben olmasam bu takım hiç diyor. Taraftarda farkında herşeyin..

Victor Osimhen: "Juventus'a karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyordum. Takımı motive etmeye çalıştım çünkü böyle maçlar tek başına kazanılmaz. Atmosferden etkilenenler oldu ama bu normal. Juventus'a alan verirseniz cezayı keserler."
TS nin attığı golün yarısını atmış herif.
Sen toplamda 9 gol fazla atmışsın TS den. Takımın gol yükü sadece Osi de kalmamış, bütün takıma yayılmış bu durum. Bugün Osi yi buraya geldiyse kendisinin söylediği gibi OB sayesinde(ilk gelişi). Osi gibi bir karakter lafını esirgemez 1 tane OB ye karşı olumsuz cümlesi yok herifin. Sen öyle olmasını istiyorsun diye de olmayacak. Onauchu da gitti ama sakatlanıp gelmedi afrika kupasından. Osimhen 11 de kendi paraladı afrika kupasında.

Hücumda bişeyler yapabilen 2 adam insan üstü fiziğe sahip osimen ve barış
Diğerleri arada sırada 1-2 hareket yapıyor genelde kayıplar
Eğer rambo olmazsan bu oyun sisteminde bişey yapman imkansız
Aciz ve rezil bi durum td adına

Juventus deplasmanından sonra söylediğimi tekrar ediyorum; Şampiyon da olsan gelecek sene seni bu takımın başında görmek istemiyorum.

Osimhen yoksa sen de yoksun takımın da yok, ayıp.
bi de biz bu kadar hızlı hücumcunun olduğu takımla nasıl etkili ve sık sık kontra ataklar yapamıyoruz anlamıyorum,bu maç için demiyorum genel olarak diyorum, juventus ve liverpool maçlarında niye kaleye gidemiyoruz mesela, alanya depinde de 1.bölgede hapsolduk konu rakibin güçlü olması değil yani elinde uçak gibi hem hızlı hem de kaiteli hücumcular var fatih tekke sadece bu akşamki maçta değil diğer maçlarda da etkili geçiş oynatıyor hem de daha düşük kadro ile

Nasıl rahat rahat yok oluyor herif rekor kırarak olmuş diğerleri heralde ptt den 2.lig adamları ile oynuyor. Drogbalı sezon niye olamadık madem forvet şampiyon yapıyor. Mağlup olduk eyvallah eleştirelebilir bugün icardi tercihi normal ama oyunda 90 dk tutması yanlıştı. Benimn her zaman takıldığım nokta seni 3.sezon şamp yapmış 4e giden adama şampiyonluğu şanstı filan normal iş değil. Bu gibi söylemler yarın çığ gibi büyür takıma türk td bulamazsın nasıl olsa şampiyon yapsamda kıymeti yoka gider iş. Sonra soyguncu yabancı adamlar ile sinir krizli sezonlar. Bu sezon bile kaç kez kopardı ligi ama diğer takımların nasıl ittirildiği ortada sen diyebiliyor musun hakem bize 2 maç kazandır bırak kazandırmayı 3-4 maç kaybettirmiştir. Ha olsun diye değil arkada sürekli ittirilen rakipler var kolay değil bu ligi kazanmak. Klopp da gelse guardiolada şu ortamda lige havlu atarlardı işin taktik tekniği konuşulan bir ligde oynamıyoruz.
Ismail Kartal’in 99 puan aldigi cop ligde prime Icardi ve 80 milyonluk santraforla, 300 milyon bonservisle, Okan hocaya ragmen alinmis 3 sampiyonluk evet, Tartismaya degmez bi konu.

Herifin bayağı taktiği falan yok ya. Futbolcuların başıda hadi aslanım abim benim diye takılan koç gibi geliyor çoğu zaman.

Değişiklikler hep mi fecaat olur onu da anlamıyorum.
Ya bir insan dur orta saha boşalmalı zaten bir boka yaramıyor futbol bilinci olabilir mi. Sen nasıl orta sahada oynadın onu da anlamıyorum ki.
Hayır her yere basan tugay, suat, emre, kendisi, Hagilan Hagilerle oynadın oradan gittin intere emre, zanetti, seedorf, dalmat falan vardı takımda bu kadar adam yüzünden ben oynayamadım dedin de o derece mi düşman oldun orta sahaya yav.

Ben anlayamıyorum bu kafayı.

Ismail Kartal’in 99 puan aldigi cop ligde prime Icardi ve 80 milyonluk santraforla, 300 milyon bonservisle, Okan hocaya ragmen alinmis 3 sampiyonluk evet, Tartismaya degmez bi konu.
Sıkıntı ne biliyor musun nefret boyutunuz taraftarlığınızı köreltmiş ismailin bu ligde 99 puan aldığına inanıyorsan zaten konuşacak bir şey yok.

Okan Buruk: "Avantajımız var ve bu maç bizlere bir ders oldu. Maç sonu yaşananlar istediğimiz şeyler değil. Abdülkerim'e ikinci sarı kart çıktı, bunu bekliyorduk. Barış Alper'in çok net olan sarı kartında VAR'ın çağırmasını bekliyorduk. Bu tarz şeyleri hep bekliyoruz."

hocalık meziyetleri olmadığı bir yana sırf şu maç sonları saçma konuşmaları için bile kovardım bunu

Geri
Üst Alt