Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
TS nin attığı golün yarısını atmış herif.Ne hayal aleminden bahsediyon sen.. Adam etrafına boşa mı tepki gösteriyordu maçlarda.. Git Osimhen konusuna milletin konuştuğunu incele.. Adamın çeyreği etmeyen Onuachu 21 gol atmış.. Adam 12 golde kaldı Okan'ın elinde..
Afrika kupası vs şeyler söylüyorsun sanki Onuachu gitmemiş gibi... Adamı besleyen yok. Onuachu bile ondan 9-10 fazla atmış.. Adam bile farkında ben olmasam bu takım hiç diyor. Taraftarda farkında herşeyin..
Victor Osimhen: "Juventus'a karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyordum. Takımı motive etmeye çalıştım çünkü böyle maçlar tek başına kazanılmaz. Atmosferden etkilenenler oldu ama bu normal. Juventus'a alan verirseniz cezayı keserler."
Sen toplamda 9 gol fazla atmışsın TS den. Takımın gol yükü sadece Osi de kalmamış, bütün takıma yayılmış bu durum. Bugün Osi yi buraya geldiyse kendisinin söylediği gibi OB sayesinde(ilk gelişi). Osi gibi bir karakter lafını esirgemez 1 tane OB ye karşı olumsuz cümlesi yok herifin. Sen öyle olmasını istiyorsun diye de olmayacak. Onauchu da gitti ama sakatlanıp gelmedi afrika kupasından. Osimhen 11 de kendi paraladı afrika kupasında.