Okan Buruk | Teknik Direktör

Osimhen sagolsun. Osimhensiz galibiyet yok okan hocamin
şu takımlarda bir tane bile Osi gibi yapacak topçu yok muymuş?
1775382840097.webp

Emrah gayet iyi biliyor takimin döküldügünü top oynamadigini ama yediremiyor kendine.
Sen de biliyorsun Emrah. Dök icindekileri rahatla yaw 😂

sorduğunuz sorular basma kalıp her hocaya sorulacak sorular çünkü. Osimhen'siz nasıl tek puan kazanamıyorsun? Bu sene ligde 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi var. Hele anlat başka hangi yalanları söyleyeceksin?
Osimhen'in olmadığı ve güzel futbol oynadığımız tek bir maç söylermisin?.. Gel kimin yalancı olduğuna geçmişten bugüne bir bakalım..

Osimhensiz Galatasaray'ın takıldığı maçlar:

RFS Riga (2-2)
Malmö (2-2)
AZ Alkmaar (4-1)
Başakşehir (2-2)
Frankfurt (5-1)
Union SG (1-0)
Fenerbahçe (2-0)
Gaziantep (1-1)
Konyaspor (2-0)
Trabzonspor(2-1)

Liverpool 10 atıyordu bu arada.. Listeye eklemedim.. Allah korudu bizi..

Osimhen'in olmadığı ve güzel futbol oynadığımız tek bir maç söylermisin?.. Gel kimin yalancı olduğuna geçmişten bugüne bir bakalım..

RFS Riga (2-2)
Malmö (2-2)
AZ Alkmaar (4-1)
Başakşehir (2-2)
Frankfurt (5-1)
Union SG (1-0)
Fenerbahçe (2-0)
Gaziantep (1-1)
Konyaspor (2-0)
Trabzonspor(2-1)

ilk 2 seneden baya bir maç çıkartırım

RFS Riga (2-2)
Malmö (2-2)
AZ Alkmaar (4-1)
Başakşehir (2-2)
Frankfurt (5-1)
Union SG (1-0)
Fenerbahçe (2-0)
Gaziantep (1-1)
Konyaspor (2-0)
Trabzonspor(2-1)

Osimhenin oldugu ve 10 kisi kalan juventus macini unutma renktas. Hayatimda bu kadar sinirlendigim mac olmadi o fener hezimetide dahil

ilk 2 seneden baya bir maç çıkartırım
İşin gücün eyyam.. İlk 2 sene PSG'den yeni gelmiş formda İcardisi vardı elinde 29 yaşında + Mertens vardı.. Bu adamlar bireysel performanslarıyla neredeyse tek başına şampiyon yaptılar takımı..

Osimhen yokluğunda Okan'ın kazandığı puan yok hala direniyorsun..

Uzman bir ekip kurup antrenman işini onlara delege etmeyi öğrenirse yerli Ancelotti deriz

Osimhensiz takımın maç kazanması çok zor rakipten bağımsız bir durum bu, aksini iddia edeni ciddiye almaya gerek yok herşey belli. Evet ilk sene böyle değildi ama son 2 senedir böyle. Bunuda çözecek olan biz değiliz, haftaya aynı taktik aynı sistemle oynayalım yine yeniliriz yüzde 100 garanti. Trabzonun en önemli 3 oyuncusu yoktu gerçek yaşı 45 falan olan Nwakaeme 80 dakika oynadı. Göztepe daha güçlü bence.

Dün Okan Hodjam'ın ellerinden öper, neticeyi kendisine yazarım birkaç kritik sebepten ötürü.

1- İcardi'nin ilk 11 başlamaması gerekliliği. E hadi başladık ok. Şimdi İcardi'yle yürüyecek mecali kalmayan Cenk Tosun'un neredeyse hiçbir farkı yok. Buna rağmen Kasımpaşa Fener deplasmanından puan almıştı. Ne alaka diyeceksiniz evet, -ki sahada İrfancan falan vardı üstüne. Yani bazı şeyler mümkünsüz değil. Bence esas problem elinde kaşık yok çatal var, olsun ben bu çorbayı çatalla da içerim ısrarıyla oluyor.

2- Maç başlığında 1-2 gün öncesinde de yazmıştım, orta saha Lemina-Torrik-Yunus olursa ağır zıçarız, Sara da yok madem İlkay'lı bir orta saha kurup topu dolaştırmamız, Trabzonluları topun peşinden koşturnamız lazımdı. Valla beyler TS'nin son 10 maçını da izlemiştim, bu adamlara karşı sadece bunu yapsaydık dk 65 gibi havlu atarlardı maçta. Nefesleri yetmezdi. Adamlara can suyu verdik orta saha kurgumuzla. Peki gerçekten şunu sormak istiyorum, analizcilerimizin vs bunu bilmemesine imkan yok. Okan hodhjam bunu niye tercih etmedi, ya da gerçekten analizcilerimiz bunu analiz edemedi mi?

3- Eren'i değil ne bileyim Sacha Boey'i at oyuna sol beke gerekirse, ikinci yarı Torrik çıktı İlkay girdi ok, ama görüyorsun Yunus dökülüyor erkenden at oyuna Aspirilla'yı. Yani farklı bir şeyler yapmak zorundayız bu çok belli değil mi, çıkar Sanchez'i at Kutucu'yu oyuna 3-5-2'ye dön vs vs ne bileyim yani bu takımın son 20 dk falan bambaşka bir şey oynaması gerekiyordu, bu maç böyle tamamlanmayacaktı çok bariz şekilde.

Hah şimdi gelelim oyunculara,

E bilader sizdeki eşşekliğin boyutu da gerçekten ayrı bir noktaya çıktı. Yani kafa olarak bu kadar nasıl maçta olmamayı başarıyorsunuz, inanılır gibi değil. Torreira 2 haftadır antrenmanda bi de. Ya dün 17 yaşında ilk maçına çıkmış stresten bayılacak topçudan farksızdı. Jakops herhalde o çalımı alt yapıda yese hayatta profesyonel kadroya çağırmazlardı. Yunus altyapıda böyle oynasa 3. lige postalarlardı. Sanchez 5 sene önce bu hataları yapsa Tottenham'dan bize değil İrlanda ligine gönderirlerdi.

Bu nasıl bi eşşekliktir yav.

Geri
Üst Alt