Okan Buruk | Teknik Direktör

Normal mi ya bu kadar izin bu kadar disiplinsizlik.

renktaş izin konusuna katılıyorum. disiplinsizlik var mı bilmiyorum. ya bunlar aşırı detaylı tartışılması gereken şeyler, zamanında verilen bazı ne derler ona hani imtiyaz sanırım, o imtiyazların kelebek etkisini gördüğümüzü düşünüyorum. ama işte bir yandan da 3.5 yıldır bu anlayışın, bu iyi niyetin de zor zamanlarda ekmeğini de yedik. Osimhen'de de yedik hatta öyle söyleyeyim.

ben sadece şunu bilirim ve hep söylerim,

hayatta %100 eksi veya artılardan oluşan hiçbir şey yok. Buna Osimhen gibi bi canavar bile dahil he. Osimhen'in bile oyunumuza eksi olarak yazdığı bir şeyleri vardır. Öyle düşün. Ama eksi olarak yazdığı şey 2 gr belki, artılarını toplayınca 50 kg yapıyor, o yüzden o 2-3 gr eksinin lafı olmuyor.

Okan hocanın oyuncu iletişimindeki bu yaptığı şey bir tercih, artılarını da çok gördük, eksilerini de. Ben günün sonunda tabloya baktığımda artıların daha fazla ağır bastığını düşünüyorum. Ama tabii ki her zaman işler kötü gittiğinde kararların sorgulanır. Bu böyledir yani çok normal.

1775408562440.webp

Valla hocam aynı sezon içersinde önce 8 puan, sonra 7 puan öne geçtin

Göztepe maçını yenersen 4 puan farkla devam.

Velhasıl toplamda 15 puan farktan şampiyonluğu veren değil sen, rahmetli babam olsa istifa diye önce ben bağırırım.

Nitekim sana ve takıma güveniyorum, bu sene şampiyonluk yine gelecektir inanıyorum.

Heriflerin bu kadar kollandığı ortamda o verdiğin puanları arayacaz mi bakalım. İcardiyle el ele verecez şampiyonluğu yemin ederim yaptığın saçmalıklar bu sene bıktırdı artık

Göztepeyi yenemezsek 3. Oluruz gibi. Helvaya cevirdiği için takımı dagılır gideriz

takım osimhen’den ibaret maalesef, icardi’nin ilk sezonları gibi tek kişilik kadromuz var yalnızca
biraz profesyonel bir yönetimimiz olsaydı keske, transfer işleri kesinlikle teknik heyetin elinden alınmalıydı bugüne kadar yapılan karavana transferler ortada

önceki maçlarda icardi'yi oynatmasını, taraftarın bir kısmının hala icardi'yi deli gibi sevip savunmasından dolayı ne olduğunun anlaşılması için yaptığını düşünmüştüm ama trabzon maçında fikrim değişti. icardi'yi oynatmak resmen intihar oldu. göztepe maçında da aynı hataya düşerse geçmiş olsun.

7 puan fark moralman çökmüş iki rakip var sen gittin adamlara can suyu oldun bravo sana😡😡😡😡 şampiyon olsak bile kovulmalı diyeceğimde bu herifi kovacak bir yönetim yok ortalıkta.

Geri
Üst Alt