Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.766
- 12.905
- 2.868
Yunusu icardiyi hatta Torreia böyle oynayacaksa onu da oynatma
Artık adam kayırma lütfen
işini ciddiyetle yap
Artık adam kayırma lütfen
işini ciddiyetle yap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Deniz Zorlu çık adamın hesabındanInstagram'da ana sayfa da önüme yurt dışından genç yetenekli, çalışkan ve atlet adamların üzerinde GS forması ile çalışırken olan videoları denk geliyor.
Ama 30 m. olmadıkları için hocamız ilgilenmez.
Deniz üstat yorulmasın, "Tamam"@Deniz Zorlu çık adamın hesabından
8 puan hiçbir zaman öne geçmedik bu sezonValla hocam aynı sezon içersinde önce 8 puan, sonra 7 puan öne geçtin
Göztepe maçını yenersen 4 puan farkla devam.
Velhasıl toplamda 15 puan farktan şampiyonluğu veren değil sen, rahmetli babam olsa istifa diye önce ben bağırırım.
Nitekim sana ve takıma güveniyorum, bu sene şampiyonluk yine gelecektir inanıyorum.
Murat abi her GS forması giyip de fitness basan adamı scout mu edeceğiz yavInstagram'da ana sayfa da önüme yurt dışından genç yetenekli, çalışkan ve atlet adamların üzerinde GS forması ile çalışırken olan videoları denk geliyor.
Ama 30 m. olmadıkları için hocamız ilgilenmez.
Murat abi her GS forması giyip de fitness basan adamı scout mu edeceğiz yav
Galatasaray şampiyon olur eli sopalı abiBu sene kim şampiyon olur yiğenim
8 puan hiçbir zaman öne geçmedik bu sezon
6 puan ve 7 puan öne geçtik Nedim abi
Şu 8 puan kolpasına ivediyetle son verelim
Tamam lafımı geri aldım o halde shhshss
Ya bazen duygusal patlama yaşayıp yazıyorum böyle zaten sonra vazgeçiyorum fikrimden.
You're too nervousTamam lafımı geri aldım o halde shhshss
Ya bazen duygusal patlama yaşayıp yazıyorum böyle zaten sonra vazgeçiyorum fikrimden.
Tabi her önüne geleni değil de, ama gidip her adam da 30 verecek değiliz. Görünce örnek olarak aklıma geldi.Murat abi her GS forması giyip de fitness basan adamı scout mu edeceğiz yav
Alıntılarımı niye sallamıyorsun yiğenim küs müyüz yine
Valla görmedim renktaş yok lan ben kimseyle küs kalmam nerde alıntıladın ki
Tamamen katılıyorum, bu şekilde kendisi ile çelişen kararları var.22/23 sezonu Gomis trip atıyor kupa maçına gelmedi diye kadro dışı bıraktın 25/26 sezonu aynı kupa maçına Icardi'de trip atıp gelmediği için ne değişti de bırakamadın ?