Okan Buruk | Teknik Direktör

Yunusu icardiyi hatta Torreia böyle oynayacaksa onu da oynatma

Artık adam kayırma lütfen

işini ciddiyetle yap

Valla hocam aynı sezon içersinde önce 8 puan, sonra 7 puan öne geçtin

Göztepe maçını yenersen 4 puan farkla devam.

Velhasıl toplamda 15 puan farktan şampiyonluğu veren değil sen, rahmetli babam olsa istifa diye önce ben bağırırım.

Nitekim sana ve takıma güveniyorum, bu sene şampiyonluk yine gelecektir inanıyorum.
8 puan hiçbir zaman öne geçmedik bu sezon

6 puan ve 7 puan öne geçtik Nedim abi

Şu 8 puan kolpasına ivediyetle son verelim

Instagram'da ana sayfa da önüme yurt dışından genç yetenekli, çalışkan ve atlet adamların üzerinde GS forması ile çalışırken olan videoları denk geliyor.

Ama 30 m. olmadıkları için hocamız ilgilenmez.
Murat abi her GS forması giyip de fitness basan adamı scout mu edeceğiz yav

Murat abi her GS forması giyip de fitness basan adamı scout mu edeceğiz yav
Tabi her önüne geleni değil de, ama gidip her adam da 30 verecek değiliz. Görünce örnek olarak aklıma geldi.

Yalnız gördüğüm adam Nijerjya'lı ve Osimhen gibi baya yetenekli. İstersen özel de atarım.

Buraya neden atmıyorsun dersen, şimdi yasaklı kaynak v.s. kişi midir değil midir bilmeme sürekli o liste değişip duruyor. İstersen özelden gönderirim.

Oda bir konunun altında ta bilmem nerede bilmem hangi mesajda. Hiç işim yokta gidip her seferinde onu mu arayıp bulacağım.

Forumda son dönemde aktivitenin son dönemde azalamasının en önemli nedeni bence bu, onu da forum yöneticileri düşünsün çözümünü.

Yaw anladık, Icardi sevdan var da hiç olmazsa karşına al ve izin yok deseydin. 13 gün tatil yerine en az 11 gün tesislerde çalıştırsaydin.

Şu rehavet ve ciddiyeysizlik olayı kabak tadı verdi artık. Sürekli tekrarlanıyor aynı şey

Konsantrasyon paylasimi yapmis. Biz mi Konsantre olacagiz?? Sen takimi motive et konsantre olsunlar. Mesajda atilmiyor kendisine yazsam iki kelam

Geri
Üst Alt