Okan Buruk | Teknik Direktör

Son şansı bu maç göreceğiz hala icardi ve yunus sevdasına devam mı edecek yoksa takım şampiyonluk modunu mu açacak
Bu macı Göztepe maçını alırsak önümüz açılır ama içerdeki fener maçında da taraftarın çoğu takıma yüzde yüz güvenmiyor çünkü uzun zamandır güzel oyun izlemiyoruz
Bu takımın sağ beki sol beki kim artık sezon bitiyor belli olsun sag sol açık kim belli degıl

Göztepe maç skoru iki sıfır
Yönetim hemen yollamaz da iç sahadaki Fenerbahçe maçındaki alınacak beraberlik ve kaybedilen şampiyonluk sonucu teneke takılarak yollanır

Galatasaray’ın sahadaki hali artık bir düşüş değil, doğrudan bir çöküştür. Bunun adı formsuzluk değil; plansızlık, öngörüsüzlük ve teknik iflastır. Bu tablonun tek sorumlusu da Okan Buruk’tur.

Bu takım haftalardır aynı hataları yapıyorsa bu artık oyuncu meselesi değildir. Bu, teknik direktörün takımı ileri götüremediğinin açık kanıtıdır.

Victor Osimhen yokken Galatasaray’ın sahada hiçbir üretim gösterememesi utanç verici bir tablo. Büyük takım dediğin, eksikle de çözüm üretir. Ama burada çözüm yok, plan yok, reaksiyon yok.

Sahada görülen şey:

• Ezberlenmiş ve çökmüş bir sistem
  • Rakiplerin rahatlıkla kilitlediği bir oyun
  • Maç içinde hiçbir dokunuş yapamayan bir teknik akıl
  • Her geçen hafta daha da geriye giden bir takım

Daha acısı şu:
Galatasaray artık rakiplerini zorlayan değil, onların işini kolaylaştıran bir takıma dönüşüyor.

Bu noktadan sonra savunulacak hiçbir şey kalmamıştır.
Bu bir kötü dönem değil, bu bir yönetememe problemidir.

Galatasaray’ın kaybedecek zamanı yok.
Daha fazla geriye gitmeden, daha fazla hasar oluşmadan bu süreç bitmelidir.

Okan Buruk için bu görev artık sürdürülebilir değildir.
Yapılması gereken bellidir: Derhal istifa.

Derbilerde sokuyordu, artık onu da sokamıyor, sokan hocamın sokuşunda sıkıntı oldu bu sezon.

Geçen sene de mart arası sonrasında Beşiktaş’a yenilmiş, sonrasında Fener kupa maçıyla toparlamıştık, tüm maçları kazanmıştık.

Bu kez Trabzon’a yenildik ve Göztepe maçı var.

Tabii Osimhen vardı o zaman ve son virajda çok iyi oynamıştı, duran toplardan çok gol atıyorduk.

Şimdi ikisi de yok.

Hoca dedigin böyle olur, rakipin eksikleri nedir onu analiz edip ona göre calisip hedefe gitmekdir, bizim gibi hep ayni taktikle cikip hic duran top calismasi yapilmadan tamamen tesadüf islere girismekle olmuyor.

Juventusa 5 atmış adama calismiyoruz diyemeyiz, bence doydu artık konsantrasyon problemi cekiyor

Kendisinden hiçbir beklentim, hayalim vs. kalmadığını daha önce belirtmiştim.

Taktik diye sahada oynamaya çalıştığımız oyun sürdürülebilirliği olmayan, her maç oynayama çalıştığında oyuncuların çok yıpranacağı bir garip sistem.

Bu adam 4 aylık bir hoca değil 4. yılında artık... Bunu görüp ona göre farklı oyun tarzları uygulamasını istemek bence yanlış bir şey değil.

En azından sahada bir B planın olsun be adam! İlk olarak sen yine o garip taktiğini dene tutmazsa farklı bir şey oynamaya çalış yani.

Mesela son TS maçında Agusto çıktıktan sonra son 10 dakika arkayı Eren-Sallai-Davinson ile süpürüp Singo ve Apo'yu ileri gönderebilirdin.

Ha 2-1, ha 3-1 çok bir şey fark etmiyordu. Singo ve Apo gelen ortalara vurup gol atabilirler ayrıca onlardan sekeni şu bitik halle oynayan İcardi bile gol yapabilirdi.

Neyse 4. yılında olan bir adamdan bunları bekliyoruz diye bizi suçlayacak varsa diyecek bir şey yok.

Bana göre sahada çok açık ve net gözüken bir şey var. Bu maliyete oluşturulmuş bir kadronun Okan'a bir numara büyük geldiği...

Tarihin en pahalı kadrosunu kurup bu şekilde oyun oynatacaksa benim yorumum maalesef budur.

Yine şampiyon olur zaten buradan da vermesin biz zahmet ama Okan ile devam edeceksek biz hep 2 ileri 1 geri aynı yerde sayarız.

Avrupa serüveni içerdeki maçlar ile güzel geçti gibi duruyor ama çok fiyasko maçlarda oynadık unutulmasın onlar...

Sosyal medya gazına geliyor. Bugünkü tablo Göztepe-Fener-Samsun 3 maçtan 1 galibiyet 2 beraberlik

Kocaeli-Gençlerbirliği-Antalya-Kasımpaşa galibiyetleri seni sorgusuz sualsiz şampiyon yapıyor diğerlerine bakmadan.

Allah aşkına şu hatadan vazgeç. Daha maça 12 saat var. Göztepe deplasmanı merkezde Asprilla-İlkay kaldırmaz. İlkay forvet arkası Aspirilla kanat oynat eyvallah ama sol bekte Erende varken o merkezle bizi yerler

22/23 sezonu Gomis trip atıyor kupa maçına gelmedi diye kadro dışı bıraktın 25/26 sezonu aynı kupa maçına Icardi'de trip atıp gelmediği için ne değişti de bırakamadın ?
İşin kötüsü 300 maçtır ara vermeden oynayan barış Alperi deli gibi efor sarfettirdin. Şu an maçları zor bitiriyor yorgunluktan

Geri
Üst Alt