- 4 Ağustos 2009
- 90.888
- 72.179
- 5.358
Neye yorulmadan kornerden attığımız gole kadar içimize sictik. Gol geliyorum diye bağırıyordu neyse ki beleş gol attık.3-1 net skor usta. Yorulmadan yendik deplasmanda Göztepe'yi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye yorulmadan kornerden attığımız gole kadar içimize sictik. Gol geliyorum diye bağırıyordu neyse ki beleş gol attık.3-1 net skor usta. Yorulmadan yendik deplasmanda Göztepe'yi.
Gs kaptanı hakında düzgün konusgerceklerle yuzles
daha ts macinda bir tane 100 kilodan fazla adam oynuyordu 11de
Gercekler adama hakaret yokGs kaptanı hakında düzgün konus
Beleş galibiyet usta.Neye yorulmadan kornerden attığımız gole kadar içimize sictik. Gol geliyorum diye bağırıyordu neyse ki beleş gol attık.
Şamp olalım bir zahmet
İlk yarı bizim net kaçırdığımız 2 gol var. 2. yarı onların kaçırdığı net boş kaleye kaçan bir de kafa vuruşu var benim aklımda kalan. Neyse ilk yarı konusunda farklı yorumlarımız sadece.ikinci yarı onlarda olsa 8 yiyecektin mi diyeyim ben de şimdi? neyse ya
İşçi tayfa kim oluyorİşçi tayfadır kesin. Para karşılığında veriyordur.
İşçi tayfa kim oluyor
Şampiyon olursak %100 kalır ama deplasmanlara çözüm bulamazsa 2027 yazında %100 gider. Ajax eski Ajax olsaydı muhtemelen 7 puanla elenirdik.
Bir şeyleri değiştirmek zorunda. Bence topçularla arasına biraz mesafe koymalı. Çok fazla samimi olunca antreman temposundan taviz verebilir. Ya araya mesafe koymalı ya da topçuların netret edeceği bir kondisyoner bulmalı.
Deplasman , iç saha orta saha dan önce oyun kuramama ,karşı defansları açamama özelliğini çözmemiz gerekiyor öncelikle .Şampiyon olursak %100 kalır ama deplasmanlara çözüm bulamazsa 2027 yazında %100 gider. Ajax eski Ajax olsaydı muhtemelen 7 puanla elenirdik.
Bir şeyleri değiştirmek zorunda. Bence topçularla arasına biraz mesafe koymalı. Çok fazla samimi olunca antreman temposundan taviz verebilir. Ya araya mesafe koymalı ya da topçuların netret edeceği bir kondisyoner bulmalı.