Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.831
- 7.455
- 1.843
1 milyar euro harcadın hala 1 oyun felsefen yok defol git senin seviyen akhisar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen hangi ölüm kalim maçında Okan’ın ölmedigini gördün reis ?Artik fb macini kazanmak zorunda olan taraf biziz. Beraberlik fenere yeter çünkü bu tembel adamla biz mutlaka daha puan kaybederiz.
CL'den elendikten sonra resmen kontak kapatmış takım. Geçen 3 senedeki son dönem oyunlarını gördük takımın. Bu sene oyuncularda sahada resmen konsantrasyon, istek, arzu hiç yok. Hoca da bunu sağlayamıyor. Bir şok lazım yoksa aynı şekilde devam edilirse şampiyonluğu verecekler. Nasıl bir şok etkili olur benim hiç bir fikrim yok.Valla hocam olmadı ayıp ettin, sana hala güveniyorum ama sahada da hiçbir şry göremiyorum. Bu takım uzun zamandır bomboş top oynuyor
Onu gec Sarayi cikardi, gobekte cok fazlaydik zaten gol atmamiz lazimken top dagitabilen tek adamdi belki (ilkay yoruldu diye yazmiyorum)Sacha Boey gayet iyiyken yerine ayaksız Singoyu atmak neyin mantığı
merak etme savunan çıkar, yok şampiyon olacaz derler rahat olun derler vb derdimizin bu kadro farkına bakarak ''İYİ OYUN'' olduğunu ısrarla anlamıyorlar mı bilmiyorum, şampiyon olsak da aynı cümleleri kurucaz zaten eleştirenler olarak.gelin hocanızı savunun .
Onu gec Sarayi cikardi, gobekte cok fazlaydik zaten gol atmamiz lazimken top dagitabilen tek adamdi belki (ilkay yoruldu diye yazmiyorum)
Kaptanlik bandi tamamen takimin abisi havasinda veriliyor, saha icinde takimi azarlayacak kendine getirecek adamin yok.
4uncu hakemle saat muhabbetini gordum artik yani saygi sinirlarini zorlamak istemiyorum. gs hocasi diye eyvallah diye diye yetti..