Okan Buruk | Teknik Direktör

Yıldız oyuncu yoksa Okan da yok. Cunku bu adam teknik direktor degil. Dilimizde tuy bitti.
İcardi yoksa Okan yok. Mertens yoksa Okan yok. Osimhen yoksa Okan yok. Cunku bu adam hoca moca değil.

Valla hocam olmadı ayıp ettin, sana hala güveniyorum ama sahada da hiçbir şry göremiyorum. Bu takım uzun zamandır bomboş top oynuyor
CL'den elendikten sonra resmen kontak kapatmış takım. Geçen 3 senedeki son dönem oyunlarını gördük takımın. Bu sene oyuncularda sahada resmen konsantrasyon, istek, arzu hiç yok. Hoca da bunu sağlayamıyor. Bir şok lazım yoksa aynı şekilde devam edilirse şampiyonluğu verecekler. Nasıl bir şok etkili olur benim hiç bir fikrim yok.

bi ardanın şaktarda yaptıklarına bakın birde milyon dolar bütçeli okanın bizde ki bitmek bilmeyen sıvamalarına. Kadro kaliten olmasa şu adam seni şampiyon yapabilir mi? 3 senedir zerre hocalık belirtisi yok verilen maaş yazık şuna hoca diye.

Beni bilen bilir Hamza Hamzaoğlu'nu evlatçılığı yüzünden sevmezdim ama şimdi düşününce yiğidin hakkini veriyorum. Senin gibi 80 milyon euroyu forvete, 30 milyonu sağbeke verdirmedi. kötü oynatiyordu ama en azından Galatasarayı büyük zararlara sokmadan gitti. Bu kulübün geleceğinin altina büyük dinamit koydun. Bundan 2-3 Sene sonra anlaşılacak.

Bu kulüp son 6 hafta hocasız oynayıp şampiyonluk kazandığı dönem bile ortaya bir ruh bir inanç koymuştur.

Sen bu takımla ne yapıyorsun antrenmanlarda. Nereden geliyor bu ruhsuzluk bu lakaytlık. Hadi koş hemen izin ver oyunculara şimdi.

Yazık gerçekten yazık. Ulan insan utanır ya Selçuk gibi bir sünepeye karşı iki maçta da rezilleri oynadın.

Kulüp tarihinde açık ara en fazla maddi imkânlar sana sunuldu, şu oynattığın toptan utan be utan.

Sacha Boey gayet iyiyken yerine ayaksız Singoyu atmak neyin mantığı
Onu gec Sarayi cikardi, gobekte cok fazlaydik zaten gol atmamiz lazimken top dagitabilen tek adamdi belki (ilkay yoruldu diye yazmiyorum)

Kaptanlik bandi tamamen takimin abisi havasinda veriliyor, saha icinde takimi azarlayacak kendine getirecek adamin yok.

4uncu hakemle saat muhabbetini gordum artik yani saygi sinirlarini zorlamak istemiyorum. gs hocasi diye eyvallah diye diye yetti..

Seni ve takımı çözdüler hocam bize baskı yapıyorlar sen boey ve jakops ile topu çıkaramıyorsun sağ ve sol bekten halbukı sallai sağ bek iken ne güzel oynuyordu eren gol atıyordu bozdun orayı
Ha birde uyuma hastalığın var gol geliyor diye bagırıyor geçen Göztepe maçında da uyudun adamlar altı pastan kacırdı lemina atmasa o maçta gidecekti
Gene ders alacağız açıklaması yap gene zaman caldılar de
Değişiklik için aman gol yemeyi yada 65. Dakikayı bekle

gelin hocanızı savunun .
merak etme savunan çıkar, yok şampiyon olacaz derler rahat olun derler vb derdimizin bu kadro farkına bakarak ''İYİ OYUN'' olduğunu ısrarla anlamıyorlar mı bilmiyorum, şampiyon olsak da aynı cümleleri kurucaz zaten eleştirenler olarak.

Onu gec Sarayi cikardi, gobekte cok fazlaydik zaten gol atmamiz lazimken top dagitabilen tek adamdi belki (ilkay yoruldu diye yazmiyorum)

Kaptanlik bandi tamamen takimin abisi havasinda veriliyor, saha icinde takimi azarlayacak kendine getirecek adamin yok.

4uncu hakemle saat muhabbetini gordum artik yani saygi sinirlarini zorlamak istemiyorum. gs hocasi diye eyvallah diye diye yetti..

Gol yedikten sonra 20 dakika atağımız olmadı hakem 5 dakika daha oynatsa ne değişecek

Geri
Üst Alt