Okan Buruk | Teknik Direktör

Ulan şu ana 12 puan fark atmıştık senin yapacağın kadro sana benziyor. Ulan ne taktiğin var ne sistemin var. Oyuncular bam güm oynuyor. Hoca ne yapıyorsun sen!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahayı her seferinde niye boşaltıyon takımı niye çorba ediyon 1 değil 2 değil. Bugün mal Tottenham hocası da aynı b.ku yedi gördü eşeğin büllügünü Avrupa'da az çok şansin var tot gibi enayi bı takım bulursun belki

febe maçı ya devam ya tamam maçı olacak ona göre hazırlasın takımı ve skor ne olursa olsun yunus ve icardiyi almasın oyuna

Şampiyonluk maçları ama biz topçu eyleme derdindeyiz

Ben ciddi ciddi artık endişeliyim kendisi yüzünden. Buradan şampiyonlukta verip tüy dikecek galiba. Şuan başımızda yönetim olsa bu kadar gevşeklik olmazdı

Bugün Emre B.'yi hatta Volkan demireli getirsinler, onlar bile daha iyi oynatıp şampiyon yapmazsa bir şey bilmiyorum. Olayın vehametini anlatacak kelime bulamıyorum.
Açıkçası bizim takımı Ilkay'a versek al sen yönet desek şu anki durumdan daha kötü olma ihtimali çok düşük.

Benden bu kadar baylar. Daha yazsam ne olacak gene ceza yiyeceğim. 1 aylık cezaya hiç gerek yok, uzun süre yazmayı kendim bıraksam iyi olacak. Sinir stresten kaşınmaya başladım. Herkese iyi forumlar.

Macin 1. dakikasinda gol yesek onu bile cikaramaz bu takim. Hic biseye reaksiyon vermiyo herifler inanilmaz bi basi bosluk var takimda. Neden cunku takimin teknik direktoru bu arkadas. On alanda presle kapilan top disinda takimin pozisyon bulabilmesi mucize. 1 tane duzgun bi taktigi var mi acaba takimin cok merak ediyorum. Her macta pas kanallarini kapatan takimlar agzimiza siciyo bu herif de izleyip ders alacagini soyluyo puan kaybedince. Orta sahada ustunluk kurayim,beklerin bindirmesiyle pas opsiyonlari olusturayim falan hic bisey yok sahada. Takimin en iyisi Boey’i cikardi bide herif dalga gecer gibi. Yok ya bu herif teknik direktor falan degil. Bu herif teknik direktorse Klopp-Pep-Ferguson falan ne acaba cok merak ediyorum.
Neyse seneye bi 200 milyon daha harcatair yeneriz belki Kocaeli’yi belli mi olur. Konya’yi falan da yeneriz belki hatta poziysona bile girebiliriz Kocaeli’ye Konya’ya karsi. Verin ordan Okan hocama 50’ser milyonluk stoper orta saha kanat transferi icin para Okan hocam sigir pres yaptirip gol atacaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt