Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.058
- 10.542
- 2.223
Not alın osimhen olmasın ts güle oynaya yener bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandığımız Liverpool maçının özetini izleyip ağızlarından salya saçarak Okan övüyorlardır.Okani savunanlar nerde aga????
bunla şampiyon olmak bize zarar verir seneye de kalır kesin. Alternatif bir çözüm bulunmalı acilen 5 maçlık o da terim merim olur da onu da getirdin mi gönderemiyorsun 1 yıl kalır en az gerek yok 1 sene de kabız futbola dönemi geçti. Bize genç dinamik hevesli adam lazım Arda'yı getirene kadar 5 maç hocasız devam veya okan gemiyi limana yanaştıracak kör topal dursun erkeklik edip okanı yollayacak sezon sonu zor ama tek çare.
Sizin saflar ne?
cenkcim kim o okancılar isimlerine bakman yeterli zaten fazla ciddiye alıyorsunuz fan club üyesi veletler gibiler işte mental aynı mental.Bizim göremediğimizi gören okansporlular nerde yav bize moral versinler biraz
Bu ateşin bizi yakacağını söyleyip önceden uyaranlar.
Hep öyleydi, yıldızlar formsuz ve osimhen olmayınca, saklanamayacak hale gelince farkettin sadece3 senedir şampiyon olunuyor, benim derdim şampiyonluk değil, 1 aydır her anlamda meh bir TD'lik gösteriyor.
Ayrıca, bu kadar öndeyken derdimiz şampiyonluk değil de ne? Okanın nolursa olsun kalması mı?3 senedir şampiyon olunuyor, benim derdim şampiyonluk değil, 1 aydır her anlamda meh bir TD'lik gösteriyor.
Zaten o olay patlak verdiginden beri bir sikintisi var, artik kimin elinde ne görüntüsü varsa.Bu gece kovulmayacaksa sampiyonluk gitmistir gecmis olsun. Bu sampiyonlugu satmistir acik acik. Bebek oteli sorusturmasi filan bunun bir nedeni olabilirmi acaba??
Hep öyleydi, yıldızlar formsuz ve osimhen olmayınca, saklanamayacak hale gelince farkettin sadece
Ayrıca, bu kadar öndeyken derdimiz şampiyonluk değil de ne? Okanın nolursa olsun kalması mı?
3 senedir şampiyon olunuyor, benim derdim şampiyonluk değil, 1 aydır her anlamda meh bir TD'lik gösteriyor.
Böyle giderse evet.daha çok anadolu takıma puan bırakırız biz.