Okan Buruk | Teknik Direktör

Bu gece kovulmayacaksa sampiyonluk gitmistir gecmis olsun. Bu sampiyonlugu satmistir acik acik. Bebek oteli sorusturmasi filan bunun bir nedeni olabilirmi acaba??
bu tarz mesajlar atıp ceza yiyince kimse ağlamasın. teknik taktiğini eleştirin ama rakiplerin ağzıyla haterliğin bokunu çıkarmayın. okancılar nerde filan gayet normal şeyler ama iş takımın kazandığı şampiyonluklara laf atmaya gelirse forumda yazamazsınız. argo işini abartanlarda var takım kaybetmiş dert onu bunu savunanlar olmamalı. okanı savunanlar nerde filan normal ama yok yalayan yok şunu yapan ağzınını bozmayın.

Her maçı kazanamayacağız belli bu, 34 maçta 5 6 maçta takılıcaksın en iyi ihtimal, bunu kabullenirsin sene başında. Ama bizim kayıplar hep bize bilenen takımlara. Diğer mağlubiyetlere göre daha çok koyuyor insana. Gerginliklerden hep zarar görüyoruz bu sene. Herkes çok centilmen, bi Melo gibi adam yok sahada.

Hasan bekir likeları bırak 2 kelam da seni duyalım
Önceki sayfalara bakarsan merak ettiğin yorumlarımı görebilirsin. Orada yaptım yorumlarımı bu gün ile ilgili. Onun dışında mevcut durumu, günümüzü vb. eleştiriyorken sürekli geçmiş başarılara, emeklere laf etmenizi herhalde hiç bir zaman anlayamayacağım. Günümüzü konuştukça, ona göre eleştiriler yaptıkça, takımda ve hocada bir sorun olduğu vb. yazarken bunun üzerinde durulurken sürekli geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluklara orada verilen emeklere laf etmenizin sebebi ne? Yararı ne hiç anlayamayacağım bir durum. Burası Galatasaray olay basit başarılı olan, hedefe ulaşan hocayı sever ve destekleriz. Hoca bunu yapamadığında zaten gider. Çok basit bir denklem bu.

yahu sövmeyeyim diye zor duruyorum. ts maçını kaybettin hani anlarım osimhen yok, milli ara dönüşü, takım ritm bulamadı. göztepe maçında puan kaybetsek onu da anlardım ama evinde kocaeli maçının izahı yok. oraya bir hevesle gelmiş taraftar açıklamalara bakınca silip atıcaz kocaelini sandılar. ulan hadi yenik duruma düşersin reaksiyon gösterir beraberliği alırsın ona da tamam ama bu nedir ya.

Şampiyon olduğum müddetçe hem ben galatasarayı bırakamayacağım hem o beni zaten bırakmayacak ve böylece avrupaya hiç gidemeyeceğim diye iyice saldı mı acaba diye düşünmüyor değilim

Önceki sayfalara bakarsan merak ettiğin yorumlarımı görebilirsin. Orada yaptım yorumlarımı bu gün ile ilgili. Onun dışında mevcut durumu, günümüzü vb. eleştiriyorken sürekli geçmiş başarılara, emeklere laf etmenizi herhalde hiç bir zaman anlayamayacağım. Günümüzü konuştukça, ona göre eleştiriler yaptıkça, takımda ve hocada bir sorun olduğu vb. yazarken bunun üzerinde durulurken sürekli geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluklara orada verilen emeklere laf etmenizin sebebi ne? Yararı ne hiç anlayamayacağım bir durum. Burası Galatasaray olay basit başarılı olan, hedefe ulaşan hocayı sever ve destekleriz. Hoca bunu yapamadığında zaten gider. Çok basit bir denklem bu.
Sebebi çok basit: hocayı eleştirirken, gün gibi meydanda olanlardan dolayı, ama şampiyon yaptı denince biz de şamp yapanın o olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz napalım yalan mı söyleyelim. E mecburen geçmişe dönmek zorunda kalıyoruz.

yav adamın tek taktiği iyi pres oyunuydu artık onu bile oynatamıyor. pres dediğin sadece fizik değil zeka işidir. biz osimhen yokken mertens'le de oynuyorduk o oyunu. senin takımında pres oyununda zekayla fark yaratabilen tek torreira kalmış. sara'da öyle fizik yok, barış'da o oyun okuma zekası yok. 2 tane genç adamı öne attın diye patır kütür top mu çalacaksın. burda taktiksel 1 dokunuş lazım. torreira'yı 10 numaraya atmak, çift santrafor oynamak veya sara-ilkay gibi top kaybetmeyen 2 adamla topa hükmektek hepsi olabilir. torreira en iyi döneminde bile 8 numarada topla mucizeler yaratabilen 1 adam değildi, yaş ilerleyip takımlar kendini geliştirdikçe iyice ayyuka çıktı. hala torreira'yı orda zorlayıp takımda top yapabilen en yetenekli 8 numarayı da 10 numarada harcıyosun. bu taktiksizlik de değil bile bile takıma zarar vermek artık.

kadro büyüdükçe okan buruk küçüldü ne yazık ki. özellikle osimhen'le tamamen hazırcı bir hale geldi. sen osimhen'le teknik direktörlük yaparsan yokluğunda da her şeyini kaybedersin tabi. burdan kendisini ancak fener galibiyetiyle gelen şampiyonluk kurtarır, insanları yeteneğine inandırmak için elinde başka 1 koz kaldığını zannetmiyorum.

Bilinçli sporsever ve gs sever taraftar yürekten tebrik ediyorum.yorumlarıni hocam

Sahaya yerleşim uzmanı

1776026600375.webp

1776026530241.webp
1776026571050.webp

Geri
Üst Alt