Okan Buruk | Teknik Direktör

Ortamı germese belki de kocaeli iddasız relax açık oynayacaktı. Gerçi bu oyunla yine yenemezdik orası ayrı
komik olan futbolcusunu motive edeceğine taraftarı motive etme çabasına girmesi. ulan taraftar zaten motive, her maç stadını zaten dolduruyor. Daha kötüsü posta koyan taraf olarak puan verdiği için fener bu sahaya çok rahat çıkacak

Hocam.milletin aldigi tas gibi oyuncuların fiyatlarına bir bakar misin . Kendini ispatlamis gemc tanimin 30.m euro mudur

Sebebi çok basit: hocayı eleştirirken, gün gibi meydanda olanlardan dolayı, ama şampiyon yaptı denince biz de şamp yapanın o olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz napalım yalan mı söyleyelim. E mecburen geçmişe dönmek zorunda kalıyoruz.
Böyle bir mantık mı var? Şampiyonlukta sadece oyuncular ama başarısızlık sadece hoca. Şampiyonluk veya başarısızlık hepsi bir ekip işi. Hepsinin az veya daha fazla o başarılarda emekleri var. Bu adam sadece GS ile olmadı şampiyon yada GS'ye GS'nin eski oyuncusu olduğu için gelmedi. En alttan en üste sürekli bir şeyler başararak buraya kadar geldi ve bu takımda da 3 şampiyonluk ve bu sezonda CL'de son 16 yaptı. Para mevzusunda da sürekli senden daha fazla para harcayan rakibin vardı. Burada da benim dediğim çok basit hoca hedeflere ulaştıkça kalması kadar doğal bir şey yok. Hedefe ulaşamazsa ayrılırsın bu kadar basit. Normalde 1 sezon daha da verebilirsin 4'te 3 yapan hocaya ama mevcut gördüğümüz durumda başarısızlık durumunda hocada bu kadar yıpranmışken devam etmemesi kendisi içinde daha iyi olacak. Hatta ben hocanın yerinde olsam bu sezon şampiyon olsak bile şampiyon olarak bırakır ve kendimi bu ortamdan bir an önce kurtarırım.

Yaş ortalaması 30 olan oyuncularla sezon boyu ön alan pressi yaptırdı. Kolej takımıyız sanki her maç 40 dk press yaptırıp ikinci yarı saçma oyuncu değişiklikleriyle tam bir kaos ortami hazırladı takıma sezon boyu. Takım paslaşamıyor bi de böyle bi sıkıntı var nu takımda yardımlaşma mi yok nedir bu takim pas yapamıyor abi. Bunun incelenmesi lazım. Bi de orta saha düşmanı beyefendi. Millet 2 merkez ortasaha 1 tane de ön liberolu sistem ilerde 2 kanat forvet ile oynuyor artık. Orta saha her daim güçlü tutuluyor. Okan beyin elinden gelse komple boşaltacak orayı. Valla sıkıldım artık bi travma şart bizim taraftara da. Uyuyor stada gelen yemin ederim.

Ne toparlamasi olum 15 puandan şampiyonluk verirsek ki bu herifle olmayacak sey değil. Onumuzdeki maçta da kurtarıcı supermani osimhen olmayacak. O çöküntü bi hayli sürer.

Şampiyonluğu kaybedersek kaybederiz yapacak bir şey yok ölecek halimiz yok. Okan hoca gider, yönetim değişir, yapılanmaya gideriz.

Ölelim mi kahrımızdan yani

Eğer şampiyonluğu verirsek mağarama çekilirim 2016-2018 arası forumda 10 mesaj falan anca atmışımdır.

Geri
Üst Alt