Okan Buruk | Teknik Direktör

Şu kadro ile 7 8 puandan şampiyonluk verirse bırak gs'de kalmayı bırak yurtdışına gitmeyi, herhangi bir programda yorumculuk yapabilecek kadar bile cv'si kalmaz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Şöyle low level bir ligde elindeki kadro seviyesine buradan şampiyonluk verdirmek real madrid'i küme düşürmek gibi bir şey efekt olarak. o 3 şampiyonluğun aynı gece silinir yok olur gider. Hatrı sayılır bir bütçeli takımımız olsa örnek terim dönemleri gibi amenna der geçerdik ama bu adamın öyle bir lüksü de hakkı da yok.

Hocamız gerekli dersleri çıkarıp derbi kazanmayı anadolu takımlarına hele ki içeride puan bırakmamayı doğru 11le çıkmayı işler her kötü gittiğinde orta sahayı eksiltip ileriyi doldurmamayı maç ne kadar zora girerse girsin gol ne kadar bağıra bağıra geliyorum derse desin 70den 75den önce de oyuncu değiştirilebileceğini herkese bol keseden izin dağıtmamayı orta sahanın aslında önemsiz olmadığını beklere her dönem 20 30 milyon harcamanın anlamsız olduğunu zahmet edip ısınmaya bile çıkmayan futbolu terk etmiş adamla maç kazanılmayacağını öğrenecektir müsterih olalım
Hangisini öğrenir diye tekrar tekrar okudum. Kanaatim şu ki hiç birini

kendi işini bu kadar zora sokmayı seven bi insan görmedim

Bu oğlunu kulüpte yetkili gösterme olayı hiç hoş olmadı. Kulüp eskileri, kendini kulübün sahibi falan zannedip eş dost akraba işe aldırıyor, altyapıya topçu olarak sokuyor. Nepotizm bu kulüpte iyice alışkanlık olmaya başladı. Allah'ın veledi ne gibi bir yetkili olabilir kulüpte, şampiyonluk giderse bu konular çarşaf çarşaf açılır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Loo sorduğum soruya bir cevap versenize

Adama cevap vereceğim

Son 4 senedir Okan Buruk'un kötü giden veya yenik düştüğümüz bir maçta dokunuşu olup da geriye çevirdiğimiz maç var mı

Ben hatırlayamadım
ilk aklıma gelen bu
1776232594772.webp

Bu oğlunu kulüpte yetkili gösterme olayı hiç hoş olmadı. Kulüp eskileri, kendini kulübün sahibi falan zannedip eş dost akraba işe aldırıyor, altyapıya topçu olarak sokuyor. Nepotizm bu kulüpte iyice alışkanlık olmaya başladı. Allah'ın veledi ne gibi bir yetkili olabilir kulüpte, şampiyonluk giderse bu konular çarşaf çarşaf açılır.

İsmail Kartal'a güldük, başımıza geldi.

Loo sorduğum soruya bir cevap versenize

Adama cevap vereceğim

Son 4 senedir Okan Buruk'un kötü giden veya yenik düştüğümüz bir maçta dokunuşu olup da geriye çevirdiğimiz maç var mı

Ben hatırlayamadım
Yok oyle bir mac. Ama guzel giderken yaptigi degisiklikler ile icine ettigi en az 10 maç sayarim.

Önümüzdeki iki maçı kazanamaz ya da genel olarak Fenerin gerisine düşerek çıkarsa kendi kariyeri için de olumsuz bir kırılım olacak.

İşin ciddiyetini kavrayamamış gibi gözüküyor, herkes oyunculara sarmış, OB’nin en çok övülen noktası oyuncu yönetimi değil miydi, 3 kuruşluk adamları evinde yenemiyorsan oyuncular suçlu ama yenince hoca mı yaptı diyeceğiz yani.

Çok çok zor bir viraja soktu kendini, bu virajı dönemezse bir anda herkes sırtını döner.

Şampiyon olmamız; hocanın pahalı olmadığını, kötü oynamadığımızı, bazı oyunculardan çekinmediğini ya da taktik bilgisinin yetersiz olmadığını mı kanıtlıyor Nedim kardeş?
Şampiyonluk bazı gerçekleri örtmemeli artık. Bu kadro neden iyi futbol oynayamıyor? Neden sadece tek bir oyun planı var? Neden oyuncular gelişmiyor ve neden her sene aynı mevkilere transfer yapıyoruz.

Sıkılmadınız mı hamasetten. Bu takım daha iyi top oynarak daha kolay şampiyon olabilir. Biz bunu istiyoruz.

Biz niye özür diliyoruz abi. İftira mı atıyoruz napıyoruz.
Usta şampiyon olmak için oynanan bir sporda şampiyon olan nasıl başarısız oluyor?

Önümüzdeki iki maçı kazanamaz ya da genel olarak Fenerin gerisine düşerek çıkarsa kendi kariyeri için de olumsuz bir kırılım olacak.

İşin ciddiyetini kavrayamamış gibi gözüküyor, herkes oyunculara sarmış, OB’nin en çok övülen noktası oyuncu yönetimi değil miydi, 3 kuruşluk adamları evinde yenemiyorsan oyuncular suçlu ama yenince hoca mı yaptı diyeceğiz yani.

Çok çok zor bir viraja soktu kendini, bu virajı dönemezse bir anda herkes sırtını döner.
Bence çoktan döndü çoğunluk sırtını, bazı oyuncular dahil. Ne yaparsa yapsın hiç kredi biriktirememiş olması ayrıca enteresan değil mi? Yolun sonu görünüyor gibi

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

İş yerinde ne kadar fb'li varsa gaza gelmiş şampiyonluk hesabı yapıyor, yok GS şurada yenilirse burada berabere kalırsa diye, yazıklar olsun ne hale getirdin güzelim tabloyu.

Anca hesap yaparlar Bora abi sen güvenmeye devam et kulübüne

Geri
Üst Alt