Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.252
- 60.083
- 3.473
Bu yıl lig böyle idi doğruAbarttım çünkü anlaşılmak istiyorum ceferinim. Ramspark desteği olmadan bu takım futbol falan oynamıyor. Çoğu deplasman rezalet futbol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yıl lig böyle idi doğruAbarttım çünkü anlaşılmak istiyorum ceferinim. Ramspark desteği olmadan bu takım futbol falan oynamıyor. Çoğu deplasman rezalet futbol
Fb maçını nereye oynadın ilk 10 dk adamlar her istediğini yaptı penaltıyı atsalar maç faciaya gidecek sonrada ederson çıktı fişi çektiMilli aradan beri oynadığımız tek maç Fb maçı. O maça da 3 hafta önceden hedef maçı demeye başlamıştı zaten. Diğer maçların hepsinde berbat futbol, berbat teknik direktörlük.
O maç bitti gitti yine berbat oyun.
Ne yapacağız?
Avrupa deplasmanları ligden de beterdi. 8 yiyecek kıvamda oynadık frankfurt juve ve liverpool'daBu yıl lig böyle idi doğru
İbret icin bu gece kovacaksinSezon biter bitmez kendine teşekkür edip gönderilmelidir.
Davinson o calimi yemese?10 kişi kalana kadar döktürdü zaten takım. Muhteşem oynadı
Şöyle söyleyeyim. Biz bu sezonu eski samiyende veya olimpiyatta oynasak ligi 3 bitirirdik. Ramspark faktörü ile liderizTalisca o penaltıyı atsa bundan farklı olmayacaktı emin olun. Maç konusunda tehlikeyi görüp mesaj yazıyoruz konudan banlanıyoruz. Adamın elinde 35 milyonluk sağ bek var stoper oynatıyor. Yedekleri düzgün hiçbir bölge yok. Oyuna hiçbir etkisi yok. Büyük maç olacak oda ramsta olacakta takım oynayacak. Geldiğinde ki kilosu ve haliyle şimdiki halini bile kıyaslasanız ne kadar tembel olduğunu anlarsınız. Yazıklar olsun. Burdan vermeyiz evet şampiyonluğu ama bu adamla 1 dakika daha devam edilmemeli
Haftaya bir surpriz daha yasatmazlar demi?
Hocaya sorarlar umarım basın toplantısında
Diğer maçlara nazaran diyelim. Penaltı kaçtığı için maç bize döndü ve biz daha iyi oynadık sonra. Farkındayım o maçta da ucundan döndük.Fb maçını nereye oynadın ilk 10 dk adamlar her istediğini yaptı penaltıyı atsalar maç faciaya gidecek sonrada ederson çıktı fişi çekti
Onun işi çalım yemek zaten. Yeni birşey değilDavinson o calimi yemese?